Gerçek aşkı bulamamak...üzülüyorum

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Gerçek aşkı bulamadım, sevgiyi bulanlara özenir oldum. Çok aşırı güzel biri değilim ama çirkin de sayılmam. Bir evlilik yaptım ayrıldım ve çocuğum yok. Bu aralar hep bunu düşünüyorum. Neden bazı insanlar yalnız kalmak durumunda? Acaba ben mi doğru seçm yapamadım. Bu duyguyu hissedenler dertleşelim ne dersiniz?
Ve gerçek aşkı bulan şanslı insanlar, Siz hayatınızın aşkını bulduğunuzu nasıl anladınız?

Aramakla bulunacağına inanmıyorum gerçi ben aşkada inanmıyorum
Kolay gelsin:)

Ben gercek aski degil de , ruh esimi bulamadim ona yaniyorum. Gorsem 2 km den tanirim. Bulunca tanirsin yani . Yeter ki isaretleri izle.

Herkes öyle diyor karşına çıksa hemen anlarsın diye...mesela biriyle tanıştırdılar hiç içime sinmedi...aşırı seçicilik mi nedir anlamadım yalnızlık üzüyor

Herkes öyle diyor karşına çıksa hemen anlarsın diye...mesela biriyle tanıştırdılar hiç içime sinmedi...aşırı seçicilik mi nedir anlamadım yalnızlık üzüyor

Ruh esini bulamazsan uzulme bu senin ruhunun essiz oldugunu gosterir.

Icine sinmeyen biriyle zaten olmaz .

O his bence kanın deli aktığı yaşlarda yaşanır. İnsanın yaşı oturunca toz pembe bakmıyor.
Ben ruh eşimi 19 yaşında buldum oradan biliyorum :) simdi neredeyse 27 yaşındayım, esimle şu yaşımda tanışmış olsam bu denli sevmezdim belki.
Mesela eşimi tanıyan hemen herkes Allah sana sabır versin nasil geciniyorsun falan filan diyor ama bana hiç öyle gelmiyor. Ben onu olduğu gibi seviyorum. Başkasına kusur görünen seyleri beni rahatsız etmiyor.
Huzur buluyorum onda bence en önemlisi bu. Kalp carpintisindan, midede kelebek ucmasindan, elektrik almaktan falan filan cok daha onemli bence huzur :)

Aynı sıkıntı içindeyim bende.
İş güzellikte değil.
Benim güzel olduğumu söylerler aa senin gibi fıstık bi kız bulacaksın karşına kimler kimler çıkacak diyorlar.
Fakat ben bahtsiz olduğumu düşünüyorum artık. .
Güzellik hikaye. .
Bu aralar var birileri ama ben istemiyorum içim almıyor niyeyse.
Korkuyomuyum yoksa yine hayal kırıklığından yoksa yorgunmuyum bilmiyorum

Bulduğumu düşünüyorum. Mum ışığında yemek yemedik hiç ya da bana hiç güller almadı. Ama birbirimiz için o kadar fazla şeyleri göze aldık ve kabullendik ki. Bunu dünyada başka hiç kimse için yapmayacağımı biliyorum. Burdan anladım. Sevgi neydi sevgi emekti. :)

Allah aşkına yine banlamayin ama söylemeden yapamiycam aşk yani beşeri olan iki cins arasındaki duygusal ve tense çekim ondan bahs ediyorsunuz demi ?aklıma gelenler smileler deki gibi!yani boş, kof,laf,foss!

Ben aşk a inanan bir insanım ama kabul etmek lazım ki aşk geçici bir duygu dur eninde sonunda biter.

Her insanın bir ruh ikizine sahip olduğunu düşünüyorum.

Kimileri ruh ikizini aramak ister, kimileri de ruh ikizini bulmadan nikah masasına oturur.

Aşk, bir gün karşınıza hiç umadığınız bir zaman da çıkacaktır.

Ben bir kere aşık oldum. Hiç yüzünü görmeden sadece sessini duyup aşık olmuştum çünkü arkasını dönüktü. Gerçi aşık oldum da ne oldu... güzel duygularımı bitirdi.

Ama yine de aşk a inancımı kaybetmedim hiç bir zaman.
Evlenmek gibi hayaller kurmadım hiç hayatımda ben daha çok kariyerimi düşünüyorum ama eğer bir gün evlenirsem aşk evliliği yapmak isterim. Eğer bir daha aşık olmaz isem evlenmem. Evlenmek için kendimi zorlamam.

Bence inancınızı kaybetmeyin ama beklemeyinde bir gün hiç düşünmediğiniz bir anda aşk kapınızı çalacak nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…