- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Gerçek aşkı bulamadım, sevgiyi bulanlara özenir oldum. Çok aşırı güzel biri değilim ama çirkin de sayılmam. Bir evlilik yaptım ayrıldım ve çocuğum yok. Bu aralar hep bunu düşünüyorum. Neden bazı insanlar yalnız kalmak durumunda? Acaba ben mi doğru seçm yapamadım. Bu duyguyu hissedenler dertleşelim ne dersiniz?
Ve gerçek aşkı bulan şanslı insanlar, Siz hayatınızın aşkını bulduğunuzu nasıl anladınız?
Gerçek aşkı bulmak için önce kendimizi bulmak gerekiyor. Kendimizi iyi tanımak gerekiyor. Aksi takdirde hep ucuz duygusallıklarla yalan dolu insanlarla karşılaşırız...Gerçek aşkı bulamadım, sevgiyi bulanlara özenir oldum. Çok aşırı güzel biri değilim ama çirkin de sayılmam. Bir evlilik yaptım ayrıldım ve çocuğum yok. Bu aralar hep bunu düşünüyorum. Neden bazı insanlar yalnız kalmak durumunda? Acaba ben mi doğru seçm yapamadım. Bu duyguyu hissedenler dertleşelim ne dersiniz?
Ve gerçek aşkı bulan şanslı insanlar, Siz hayatınızın aşkını bulduğunuzu nasıl anladınız?
Gerçek aşkı bulmak için önce kendimizi bulmak gerekiyor. Kendimizi iyi tanımak gerekiyor. Aksi takdirde hep ucuz duygusallıklarla yalan dolu insanlarla karşılaşırız...
Niye bu kadar önemsiyorsunuz ki? Hayatın merkezine ilişkileri koymak ne kadar doğru ne kadar sağlıklı? Hepsi birer illüzyon. İçsel olarak bir yerlerde yalnızız. Böyle şeylere büyük anlamlar ve beklentiler yüklenildiğinde büyük acılarda peşinden geliyor. Önce kendimizi iyi tanıyalım. Zaaflarımızı bilelim. Gerçek bir birey olalım. O zaman birileriyle sağlam ve düzgün ilişki kurarız. Öbür türlü saplantılı bağımlılıklar ortaya çıkıyor.2 senedir kendimi arıyorum.. ayrıca bulan buluyor ... şans heralde
Niye bu kadar önemsiyorsunuz ki? Hayatın merkezine ilişkileri koymak ne kadar doğru ne kadar sağlıklı? Hepsi birer illüzyon. İçsel olarak bir yerlerde yalnızız. Böyle şeylere büyük anlamlar ve beklentiler yüklenildiğinde büyük acılarda peşinden geliyor. Önce kendimizi iyi tanıyalım. Zaaflarımızı bilelim. Gerçek bir birey olalım. O zaman birileriyle sağlam ve düzgün ilişki kurarız. Öbür türlü saplantılı bağımlılıklar ortaya çıkıyor.
Çok haklısınız. İnsan sosyal bir varlıktır. Ama sırf yalnız kalmamak için bir insanı hayatımıza alırsak sıkıntı olacağını düşünüyorum. Çünkü insanlar iletişim için girsin hayatımıza eksik gidermek için değil. Sonra sonuçları ağır oluyor.işte ben öyleyim.. kendi kendime mutlu olamıyorumm kendimi yalnız hissediyorum sürekli.. cünkü arkadasım yok bir tane var yakın olan.. o da yogun. insan sosyal bir varlık kendi kendimize neden mutlu olalım ki ? sevgilim varken beraber bişeyler yapıyorduk hayat anlamlıydı gercekten şimdi ot gibi
Çok haklısınız. İnsan sosyal bir varlıktır. Ama sırf yalnız kalmamak için bir insanı hayatımıza alırsak sıkıntı olacağını düşünüyorum. Çünkü insanlar iletişim için girsin hayatımıza eksik gidermek için değil. Sonra sonuçları ağır oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?