Gerçek aşkı bulamamak...üzülüyorum

gercek ask mı ?

ask dediğin şişer ucurur ve sönrr balon gibi sonra gözümü kör etmiş diye yanar durursun.

sevecegin gönül verecegin biri insallh cıkar karsına

Çoğu insan aşık olmadığı ama kafaca uyuştuğu insanla evleniyor .
Aşk duygusu kolay yakalanan bir duygu değil.sanırım 2 kez aşık oldum ikisindede hayal kırıklığı oldu .

Evet bulduk ama tek tarafli ve yapacak bir sey yok.
Bakin hayatta mutluluktan cok hayata verdiginiz anlam oncelikli olmali.
O zaman hayat daha yasanir oluyor.

bende bugünlerde bundan şikayetçiyim.. yalnızlığı sevmiyorum ocakta tansıtıgım kişiyle cok beğenip baslamadım ama zamanla severim dedim .. şuan ise ayrıyız 1 aydır cünkü soğudum cinsel çekimim bitti biranda tavırları yüzünden tabi kafama uymayan seyler de gördükçe uzaklasstım suan hem yalnız hem mutsuzum

Gerçek aşkı bulmak için önce kendimizi bulmak gerekiyor. Kendimizi iyi tanımak gerekiyor. Aksi takdirde hep ucuz duygusallıklarla yalan dolu insanlarla karşılaşırız...

Gerçek aşkı bulmak için önce kendimizi bulmak gerekiyor. Kendimizi iyi tanımak gerekiyor. Aksi takdirde hep ucuz duygusallıklarla yalan dolu insanlarla karşılaşırız...

2 senedir kendimi arıyorum.. ayrıca bulan buluyor ... şans heralde

2 senedir kendimi arıyorum.. ayrıca bulan buluyor ... şans heralde
Niye bu kadar önemsiyorsunuz ki? Hayatın merkezine ilişkileri koymak ne kadar doğru ne kadar sağlıklı? Hepsi birer illüzyon. İçsel olarak bir yerlerde yalnızız. Böyle şeylere büyük anlamlar ve beklentiler yüklenildiğinde büyük acılarda peşinden geliyor. Önce kendimizi iyi tanıyalım. Zaaflarımızı bilelim. Gerçek bir birey olalım. O zaman birileriyle sağlam ve düzgün ilişki kurarız. Öbür türlü saplantılı bağımlılıklar ortaya çıkıyor.

işte ben öyleyim.. kendi kendime mutlu olamıyorumm kendimi yalnız hissediyorum sürekli.. cünkü arkadasım yok bir tane var yakın olan.. o da yogun. insan sosyal bir varlık kendi kendimize neden mutlu olalım ki ? sevgilim varken beraber bişeyler yapıyorduk hayat anlamlıydı gercekten şimdi ot gibi

Çok haklısınız. İnsan sosyal bir varlıktır. Ama sırf yalnız kalmamak için bir insanı hayatımıza alırsak sıkıntı olacağını düşünüyorum. Çünkü insanlar iletişim için girsin hayatımıza eksik gidermek için değil. Sonra sonuçları ağır oluyor.

Ben de sizin gibi bekar ve mutsuz insanlardan biriyim. Benim de güzel olduğumu söylerler. Ama olmayınca olmuyor. Çok eskiden nişanlanıp ayrılmıştım. Ki şuan onu bile ben yaşamamışım gibi geliyor. Çok uzakta bir anı. Bir yazar 'yalnızca sevilenler sevebilir' yazmış. Ayrıca sevmek öğrenilebilir bir şeydir demiş. Bunlardan yola çıkarak acaba ben yeterince sevilmedim mi diye düşündüm. Sevilmedim ve o yüzden sevemedim. Bilemiyorum. Bu kadar basit değil tabi ki.

Şunu da söylemeliyim ki ben üniversiteyi bitirene kadar yani 23 yaşına kadar evlenmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyordum.( duygusal olarak platonik bişeyler oldu illaki) Evlenmek cahillerin yaptığı saçma sapan bir şey gibi düşünüyordum. Erkeği niye çekeyim ki hepsi egolu, şımarık tipler derdim. Benim çevremdekiler öyleydi çünkü. Fakat zaman geçtikçe, evli arkadaşlarım olmaya başlayınca, normal tipte eşlerinin olduğu gördükçe yanlış düşündüğümü anladım. Yani benim düşünsel gelişimim (çevremdekilerden dolayı da olabilr) geç oldu. Bakalım inşallah Allah biz bekar kullarını da unutmaz inşallah. Sadece dualarımız ile olabileceğini düşünüyorum. Size de Allah hayırlı birini karşınıza çıkarsın.

zaten iletişim için sokuyoruz hayatımıza ve yalnız kalmıyoruz bölece .. sevgilimi sevip sevmediğime emin değilim kafama yatmayan seyler var diye ayrıldım ama mutsuzum 1 haftadır eskisi gibi ot ot yasıyorum

ruh eşi diye bişey yok bence.
kaç milyarlık dünyada 1 tane ruh eşimiz olcak da o da ne hikmetse bizimle aynı okulda aynı semtte falan olucak? nasıl iş bu :)

bence feromon hormonu falan
çekim ve aşka inanıyorum ama aşk tam olarak bir hormon meselesi
onun sayesinde birine doğru çekiliyoruz
sonrası mantık ve sevgi beraber bir noktada buluşuyorsa hayatımızın aşkı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…