- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
evet doğru aşkın olduğu yerde bunlar olmamalı. Olduysa bıle bırbırınden kopmadıysanız gercek aşk bu oluyor bence. Dayak atan bırınınde tedavı görmesınde fayda var tıpkı ıhanet eden gıbı erkekler bır başkasına aşık olduğu ıcın yada karakterı bozuk oldugu ıcın aldatmıyor herzaman. çok farklı sebepler akla hayale gelmeyecek durumlar oluyor. Kadın ıcın aynı şey değil tabıkı
Kadın için ya da erkek için diye ayırmak başta hata. İlgisizlik ve kötü davranışlar her iki tarafı da dışa itebilir. İnsan her zaman hata yapabilir. Ama bazı hatalar şirin gösterebilecek ya da ajite edilecek şeyler değil. Aldatma teşebbüsü olduysa oldu. Bu çirkin ve adi bir şey. Önce bunu kabul etmek lazım. Sonra bu affedilir ya da affedilmez bu kişinin tercihi ama aldatma süslü cümlelerle araya "gerçek aşk" tamlamaları ekleyerek acıklı ve yanlış anlaşıılmış bir hikaye gibi sunulmamalı.
bakın tabıkı pozitif birsey gıbı anlatmak değil amacım bu topıkte kadınların buyuk bır kısmı bu olayı ne yazıkkı yasadı hatta aldatma konusuna yorum yapan çok sert cıkanlar kendı başına gelınce 2 üyelık actılar ve dertleştiler. ben boyle yara alanlar ıcın yazdım aslında... VE HER EVLILIK KENDISIININ istisnasıdır unutmamalı. farklı bır boyutta bu olay en çok bıze bız ne yapıyoruz nasıl göze alıyoruz kaybetmeyı ? bunları hatırlattı ve daha kenetledik. benzer olayı yaşayan daha ağırını gören farklı kararlar alabılır bu ılışkınızın kalıtesıne eşinize bağlı bır olay.
Bir ilişkinin kalitesi ve eşin kalitesi en başta aldatılırken yara alınca nasıl oluyor? Bakın ben aldatılırsam hayatta affetmem demiyorum. Ama aldatan adama da kaliteli demek bana zor geliyor. İçinde aldatılma olan ilişkiye kurtulamaz gözüyle bakmamalı ama kaliteli gözüyle bakmak da zor bence.
evet doğru aşkın olduğu yerde bunlar olmamalı. Olduysa bıle bırbırınden kopmadıysanız gercek aşk bu oluyor bence. Dayak atan bırınınde tedavı görmesınde fayda var tıpkı ıhanet eden gıbı erkekler bır başkasına aşık olduğu ıcın yada karakterı bozuk oldugu ıcın aldatmıyor herzaman. çok farklı sebepler akla hayale gelmeyecek durumlar oluyor. Kadın ıcın aynı şey değil tabıkı
evet bu saydıklarının hıc bırını tasımadığım ıcın kendı konuma boyle yazdım allah kımseyı muhtac etmesın oda zor. benım tek muhtac olduğm konu sevdiğim sevdiğini bildiğim içindi.aldatma oldugu halde kopmamak gerçek aşk degil ayrıca ezgi..
kimisi çocukları için ayrılamıyor kimisi maddi durumunun yetersizliginden kimisi elalem ne der kaygısından kimisi de ailesinin arkasında olmamasından..
sizin tüm konularınız bu olayla ilgili işte aldattı affettim iyiki affettim benim yüzünden oldu (ilgisizlik falan) terapi aldık tatile gittik mutluyuz gerçek aşk bizimkisi
affettiyseniz artık bu konuyu unutun
insanları farketmeden olumsuz etkiliyorsunuz
gerçek aşk olsa idi eşiniz adına size bunu yapmazdı
şu gerçek var gerçekten siz çok seviyorsunuz demekki yada fiiliyata geçmediği için affettiniz
birde kendinizi aldatılmayı hakettime getirmeyin
Allah eşinize akıl fikir versin sizede sabır
size mutluluklar
zaten kalite bozulduğunda bunlar ortaya cıkar. önce kavgalar sonra hakaret vs.. bırbırını kovalar.......... ilişkinin eskisi kalitesine bakmak lazım derken bunu kastettim. çünkü eskiye gıttıgınde bırbırı ıcın yapılan onca guzel şey fedakarlık vs . birden bire ne olduda bıttı_? tökezlendı _? değişen ney? değişen insanlar hepsi bu. allah kımseye bu sarsıntılı süreci yaşatmasın.
Evet dümdüz bir çizgide gitmez evlilikler. Kimi zaman daha mutlu kimi zaman daha sıkıntılı.
Ama işin içine aldatma , aldatma eğilimi girdiyse ortada aşk diye bişey kalırmı ki onu kaybetmemek için uğraşılsın.
Bu açtığınız konu bile içimizdeki mutsuzluğu gösteriyor.
Bir daha yaşamazsınız umarım. Malum huylu huyundan vazgeçmiyor. Ortalık durulunca yeni heyecanlar aranmasın...
evet bu saydıklarının hıc bırını tasımadığım ıcın kendı konuma boyle yazdım allah kımseyı muhtac etmesın oda zor. benım tek muhtac olduğm konu sevdiğim sevdiğini bildiğim içindi.
Amin. Bundan sonra size de yaşatmasın inşallah. Umarım eski günlerinizi yakalarsınız ama yukarda bir arkadaşın da dediği gibi artık önünüze bakın ve asla kendinizi suçlamayın. Siz dünyanın en rezil insanı da olmuş olsanız çare aldatmak değil. Daha medenice yollar var.
tesekkurler. sakin olun ama olumsuz etkılenecek ne var kı_? tam tersıne ınsanlar bu yuzden çok boşanıyorlar bız boşanmadık hersey guzel gıttı ve guzel gıdıyor demekte fayda var olaya boyle bakın
bilmiyorum ezgi ben sevilsemde sevsemde aldatılsaydım sevgim anında biterdi..
seven insanın bu tip gafleti bana mantıksız gelir..
vazgeçilemez degildir hiçkimse ama insanın nefsine agır gelir bu...
evliligimi bitirir miydim ? Bilmiyorum peşin peşin konuşamam senin olayını yaşasaydım
ama tek bildigim eskisinden daha fazla sevemeyecegim olurdu
Kusura bakma ama ben senin konularını okurken
Yaşandı bitti başardık yazsa da o olayı hazmedemediğini düşünyorum
Biraz dertleşme biraz kendini yüreklendirme adına bi dolu şey yazsanda hep hüzün var gibi içerde bi yerlerde ?
sızınde konularınızı okudum sıkıntılı surec yasamısnz ens on 28.de açtığınız konu benımde sevgım bıtmıstı oyle sandım okadar farklı bır boyutkı anlatamam sonra pişmanlık sonra vıcdan sonra merhamet sonra aynaya bakmalar hepsi üst üste geliyor .. faaliyete gecen bırsey olmadığı ıcın affetmıstım allaha çok şükür bu acıyı yasatmadı. yasayabılırdım halada ıhtımal var tek korkum evet sevgımın bıtmesı bıtseydı ınanın bende yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?