Gercek aşkı kaç kez buluyor ınsan?acı ceksenızde tadını çıkarın

Kadın için ya da erkek için diye ayırmak başta hata. İlgisizlik ve kötü davranışlar her iki tarafı da dışa itebilir. İnsan her zaman hata yapabilir. Ama bazı hatalar şirin gösterebilecek ya da ajite edilecek şeyler değil. Aldatma teşebbüsü olduysa oldu. Bu çirkin ve adi bir şey. Önce bunu kabul etmek lazım. Sonra bu affedilir ya da affedilmez bu kişinin tercihi ama aldatma süslü cümlelerle araya "gerçek aşk" tamlamaları ekleyerek acıklı ve yanlış anlaşıılmış bir hikaye gibi sunulmamalı.

bakın tabıkı pozitif birsey gıbı anlatmak değil amacım bu topıkte kadınların buyuk bır kısmı bu olayı ne yazıkkı yasadı hatta aldatma konusuna yorum yapan çok sert cıkanlar kendı başına gelınce 2 üyelık actılar ve dertleştiler. ben boyle yara alanlar ıcın yazdım aslında... VE HER EVLILIK KENDISIININ istisnasıdır unutmamalı. farklı bır boyutta bu olay en çok bıze bız ne yapıyoruz nasıl göze alıyoruz kaybetmeyı ? bunları hatırlattı ve daha kenetledik. benzer olayı yaşayan daha ağırını gören farklı kararlar alabılır bu ılışkınızın kalıtesıne eşinize bağlı bır olay. kadın için ayrım sebebı şu kadınlar erkekler gıbı değiller yetişme tarzı koruduğu değerler bu yuzden boyle soyledım

Son düzenleme:

Bir ilişkinin kalitesi ve eşin kalitesi en başta aldatılırken yara alınca nasıl oluyor? Bakın ben aldatılırsam hayatta affetmem demiyorum. Ama aldatan adama da kaliteli demek bana zor geliyor. İçinde aldatılma olan ilişkiye kurtulamaz gözüyle bakmamalı ama kaliteli gözüyle bakmak da zor bence.

ezgi hala aynı şeyi yapıyorsun öbür mesajında her evlilik kendi istinasıdır gibi bir cümleyle başlamıştın şimdi de başka derdin nedir inan suan anlamadım mesela ben..

sanki hala kendine bile kabul ettiremedigin şeyler var..

kocanı kundaklarla sarma sendromu diyorum ben buna..Aldatılmayı evet kimse istemez kimsede büyük konuşmamalı amenna ama ortada farklı bir durum söz konusu bunu affedebilen var affedemeyip ayrılan var..

Umarım birdaha yaşamazsın aynı şeyleri hep mutlu olursun ama meğersem benim kocisim şöyle böyle demekten vazgeç sadece şunu de evet bana bunu bunu yaptın ben de seni affettim ve aynı şey birdaha olursa asla affetmem.

sizin tüm konularınız bu olayla ilgili işte aldattı affettim iyiki affettim benim yüzünden oldu (ilgisizlik falan) terapi aldık tatile gittik mutluyuz gerçek aşk bizimkisi
affettiyseniz artık bu konuyu unutun
insanları farketmeden olumsuz etkiliyorsunuz
gerçek aşk olsa idi eşiniz adına size bunu yapmazdı
şu gerçek var gerçekten siz çok seviyorsunuz demekki yada fiiliyata geçmediği için affettiniz
birde kendinizi aldatılmayı hakettime getirmeyin
Allah eşinize akıl fikir versin sizede sabır
size mutluluklar

zaten kalite bozulduğunda bunlar ortaya cıkar. önce kavgalar sonra hakaret vs.. bırbırını kovalar.......... ilişkinin eskisi kalitesine bakmak lazım derken bunu kastettim. çünkü eskiye gıttıgınde bırbırı ıcın yapılan onca guzel şey fedakarlık vs . birden bire ne olduda bıttı_? tökezlendı _? değişen ney? değişen insanlar hepsi bu. allah kımseye bu sarsıntılı süreci yaşatmasın.

aldatma oldugu halde kopmamak gerçek aşk degil ayrıca ezgi..

kimisi çocukları için ayrılamıyor kimisi maddi durumunun yetersizliginden kimisi elalem ne der kaygısından kimisi de ailesinin arkasında olmamasından..

evet bu saydıklarının hıc bırını tasımadığım ıcın kendı konuma boyle yazdım allah kımseyı muhtac etmesın oda zor. benım tek muhtac olduğm konu sevdiğim sevdiğini bildiğim içindi.

tesekkurler. sakin olun ama olumsuz etkılenecek ne var kı_? tam tersıne ınsanlar bu yuzden çok boşanıyorlar bız boşanmadık hersey guzel gıttı ve guzel gıdıyor demekte fayda var olaya boyle bakın

Amin. Bundan sonra size de yaşatmasın inşallah. Umarım eski günlerinizi yakalarsınız ama yukarda bir arkadaşın da dediği gibi artık önünüze bakın ve asla kendinizi suçlamayın. Siz dünyanın en rezil insanı da olmuş olsanız çare aldatmak değil. Daha medenice yollar var.

katiliyorum, bu aldatma olayi takinti yapmis (hakli olarak) ve bundan ne kadar istesede kurtulamiyor konu sahibi,
hep düsünceleri ayni yerde dolasip duruyor, umarim bu düsüncelerden kurtulursunuz ama mümkünmüs gibi
gözükmüyor

ne zaman bu aldatma olayi sizin gündeminizden düser, ne zaman gercek anlamda unutup esinizi affedersiniz, o zaman
kurtuldum diyebilirsiniz, kurtulduk degil, kurtuldum, unutabilirseniz tabi.
esiniz sizin gibi sabah aksam bu konuyla yatip kalkmiyordur, hatirlatmiyorsaniz

bilmiyorum ezgi ben sevilsemde sevsemde aldatılsaydım sevgim anında biterdi..

seven insanın bu tip gafleti bana mantıksız gelir..

vazgeçilemez degildir hiçkimse ama insanın nefsine agır gelir bu...

evliligimi bitirir miydim ? Bilmiyorum peşin peşin konuşamam senin olayını yaşasaydım

ama tek bildigim eskisinden daha fazla sevemeyecegim olurdu

kocanın arkadaşı vardı bide sayıp sövdüğün memuriyetten attiricam dediğin o iş noldu

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

ben sizin adınıza sinirlendim bana ne oluyorsa siz bu kadar eşinizi severken onun böyle şeylerle uğraşması yoksa ...
unutun artık bide şunu farkettim siz onu sevdiğiniz için affetiniz bunu diyemiyorsunuz
başlığada kızdım aldatılın affedin aman canım kaç kez gerçek aşkı buluyoruz acı çekin ama tadını çıkarın
neyse size mutluluklar

tabıkı sonuna kadar katılıyorum çok çektım çok çektı zaten. aldatmanın aldatma gırısımın hıc bır sebebi kabul edilemez bakmayın kızlar zor zamanlar gecırdım sadece ıyı olduğum için artık yazdım...

tesekkurler. sakin olun ama olumsuz etkılenecek ne var kı_? tam tersıne ınsanlar bu yuzden çok boşanıyorlar bız boşanmadık hersey guzel gıttı ve guzel gıdıyor demekte fayda var olaya boyle bakın

Siz çok da genellenebilecek bir durum değilsiniz malesef. Hatta bir durun bir bismillah siz de yolun başındasınız. Tamam şu an mutlusunuz da bir 5 yıl sonra ancak tamam aştık bu sorunu diyebilirsiniz. Burda başka bir sürü konu da gördük yıllar önce aldatılldım affedebilrim sandım ama hala aklıma gelince için kanıyor diyen. Hala sürekli kontrol etme ihtiyacı hissediyorum paranoyak oldum diyen. Bence henüz daha yolun başındasınız. Umarım sizin durumunuz farklı olacak ama herkesin örnek alabileceği bir durum değil malesef.

Kusura bakma ama ben senin konularını okurken
Yaşandı bitti başardık yazsa da o olayı hazmedemediğini düşünyorum
Biraz dertleşme biraz kendini yüreklendirme adına bi dolu şey yazsanda hep hüzün var gibi içerde bi yerlerde ?

sızınde konularınızı okudum sıkıntılı surec yasamısnz ens on 28.de açtığınız konu benımde sevgım bıtmıstı oyle sandım okadar farklı bır boyutkı anlatamam sonra pişmanlık sonra vıcdan sonra merhamet sonra aynaya bakmalar hepsi üst üste geliyor .. faaliyete gecen bırsey olmadığı ıcın affetmıstım allaha çok şükür bu acıyı yasatmadı. yasayabılırdım halada ıhtımal var tek korkum evet sevgımın bıtmesı bıtseydı ınanın bende yapamazdım

canım yok ınan kı yok şu mübarek gunde yok.. sadece zaman zaman oluyor gecıyor hemen huzun değil vesveseler yani can sıkıcı. atlattım o zor zamanları çegırge. gercekten ınandığım mucadele ettığım ayrılmadığım için yazdım bu yazıyı belki aynı durumda olan atlatmaya calısan varsa örnek olsun lütfen gercek aşık olan sızı çok seven bırı bunu yapabılır bu olayın aşkla ilgisi yok bazen zaten aşık olan bırdaha yuvasını kurtarmak için çaba sarfetmez pişmanlık duygusunu az yasar ve gecer.

Benim sıkıntılı süreçlerim sadece eşimle anlaşamadıgımız her evliligin içerisinde gelişen ufak tefek kavgalarla ilintili yoksa aldatma vesair ya da dayak küfür,değer görememe,ilgisizlik felan degil

sevgim bitmedi eşime karşı ezgicim sadece stabil bir konuma geçti yani yer etti,yoklugu canımı yakabilir çünkü 9 yıldır aynı evin içerisindeyiz.Alışkanlık diyoruz biz buna bir nevi..

Amaaaaaaaa işin içine aldatılma girseydi buz gibi sogurdum kendimi biliyorum...Sevemezdim onu...Kundaklara saramazdım meğersem benim kocişim karısını ne çok severmiş miş diyemezdim..

Yani evliligim boyunca yakındıgım kavgalarımız genelde evliliklerde olan genel tartışmalardan ibaret

Bilmiyorum ezgi affettiysen eğer artık unut bunları diyebilmek geliyor elimden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…