Gercek aşkı kaç kez buluyor ınsan?acı ceksenızde tadını çıkarın

Ayrıca konu başlıgın uyumsuz gerçek aşk tabiriyle söylemeden edemeyecegim ezgi.

Çünkü gerçek aşkta aldatılın ama affedin sonrada kocanızla iki terapi görün sonra hooooop aslında birbirinizi çok seviyormuşsunuz ama olsun katlanın acı çekin hatta bunun TADINI (!) çıkarın demek inan çok saçma

sadece affettin hepsi bu..Bu adama verecegin son şansıydı belkide ilerisi olur mu bilmiyorum..

Aldatılmadıgın sürece birdaha seviyorsun..

hem aşkın ömrü 3-5 yıl arasıymış beyinde salgılanan hormonlarının vucudunda aşırı tepinmesinin verdigi bir tatlı his.

sonrası sevgiye dönüşüyor alışkanlıga herşey bundan ibaret..

Amacım seni üzmek degil sakın üzülme burada yazılanlara

Niye biliyor musun ?

Kadınsın !

Senin yaşadıkların bizim zorumuza gidiyor..

Son düzenleme:
kocanın arkadaşı vardı bide sayıp sövdüğün memuriyetten attiricam dediğin o iş noldu

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

kocamın değil ıkımızın unıvden yakın arkadası. devletın malı (Arabasını) kullandığına dair dilekçe yazmıştım . kendi özel saatlerinde kullandığı ve o akşama denk geldği için güya arkadas eşimi alacaktı olduğu yerden . oda kamera kaydını vs sunmuş mahkemeye ozaman altında özel kendı aracı varmış o gune denk gelmış olabılır şansına fakat genelde çalışmadığı gunlerde ohh paşa gıbı kullanırdı iftira etmedım yanı . sadece ortak olduğu ıcın bır dost olarak uyarmadığı ıcın canımı yaktı. benden onun yaktım

ya işte belki siz fedakar daha ılımlı bır bayansınız ama ben cok serttım aşırı dercede. eve cıcek almadan gelse kıyamet kopardı ılgısızsız söylesın boylesın vs. benım kurallarım daha hakım benım dediğim olurdu. sıkıntılı bır hatundum özürdileyerek söylüyorum maddı yonden rahat olduğum için bıraz onun verdığı durumda etkılı oldu ( ben yanlışlıklar yaptım kocamı pamuklara sarmıyorum ama onu ittim sanki buna inaniyorum.

ezgicim ben ılımlı bir bayan degilim aksine cazgır ve bazen ciddi anlamda evde kızım olmadıgı zamanlarda haklıysam terör estiren bir bayanım...

Ama bunu yapıyorum diye eger eşim başka bir kadına bakacak olursa suçu kendimde aramazdım hiç..

öyle hamarat öyle muhteşem türden kadınlar var ki eşleri tarafından defalarca aldatılmış,hor görülmüş..

onların suçu ne ? Onlar mı kocalarını ittiler bu yanlışa ?

Canım ne alakası var. Maddi yönden rahat olmanı bile özür dileyerek söylüyorsun. Ne alakası olabilir. Sen eşini ittiysen de o da bu durumda bir çok şey yapabilirdi. Seninle konuşup düzeltmeye çalışabilirdi. Terapiste gidelim ben senden kopuyorum diyebilirdi. Çözüm odaklı şeyler sunabilirdi. Aldatma teşebbüsü son yapılcak şeydir ve yapıcı değil yıkıcı bir hamledir.

valla onları bılemem allah kahretsın oyle adamları karakter demekki ahlaksızlık . sadece bılmıyorum benım eşim değersizlik gördü benm tarafımdan bıraz değermi bulacağını sandı aklıma bunlar gelıyor. bende değiştirdim kendımı oda yenı bır yola gırdık bundan sonrakı ufak bır hata göze almaktır herseyi daha yapabıleceğim fedakarlık yok sabır yok affı yok.

dedı zaten ben kabul etmedım saçmalama fln dıyıp gecıstırdım. huzurum kalmıyor ezgı bunalıyorum vs dedı çok dedi. dinlemedım hıc odaya gectım kıtapp aldım okudum . maddı yonden rahatlık daha dık başlı yapıyor sankı. yanı bende oyle oldu nebıleyım

Neden peki aklına böyle bir şey geliyor? Sormadınız mı ona neden diye? Ya da terapistiniz sormadı mı? Kendinizce bundan olmuş olabilir demek yerine kaynağından almalı bilgiyi ki. tek cevabı "Bilmiyorum nedne yaptığımı bimiyorum bir anlık heyecandı" olur cevaplar.

Bu tamamen erkek görüşü canım. Maddi yönden rahatlık daha dik başlı değil daha özgür yapar. O rahatlık yokken mecbur hissettiğinden sesin çıkmayabilir ki bu da doğru olan değildir. Aslında yıllarca eve parayı getiren erkeklerin dik başlılığını dengelemek bu sadece. Sadece sana mecbur değilimi göstermek.

yok heyecan falan demedı. sadece kızgınlık anında sana çok kızmıştım dedı sadece herseyden umıdımı kestım bır anlık tanıştım sonra uzaklaştım ordan dedi ilerisi olmadı ama nıyetınde var ilerisi yani inkar etmedı hıc yalan soylemedı bu konuda. terapistin dediği şey şu, bu olay sıkıntılı ilişkinizin sonucu dedı yanı buraya gelene kadar karşılıklı çok hata var dedi. yanı tecrubelerıne dayanarak konustu ınsanın boyle yonelımlerı zaman zaman olabılır tabı herkesde aynı sekılde değil dedi. ilişkinin baya derinlerine indik :)) çok seans gittik ya... faydası oldu tabıkı

Onun söyledikleirni ciddiye almayarak hata yapmışsın ama bunun çaresi gene aldatma değil. Bak benim kaprislerimin de etili olduğu bir sebepten 3.5 yıllık ilişkim bitmişti. Kırgındım, kızgındım ama en azından medenice aldatmadan bitirmişti. Senin eşin de bitirseydi demiyorum ama bitirme blöfü yapabilirdi. Aldatma hiç. bir şeye yaramayn bir iş.

Son düzenleme:
affetmişsiniz, umarım bir daha yaşanmaz.
yalnız bilin diye söylüyorum "gerçek aşkta ihanet olmaz" teşebbüsü değil, düşüncesi bile olmaz..

affetmişsiniz, umarım bir daha yaşanmaz.
yalnız bilin diye söylüyorum "gerçek aşkta ihanet olmaz" teşebbüsü değil, düşüncesi bile olmaz..

bence bu görüşü hayatınıza çok yerlesştırmeyın. insanın ruhunda dunyasınde hersey mumkun allaha'a inanan adem bile elmayı yediyse bu nefis için son derece önemli örnek

hıc bırseyın caresı aldatma değil olamaz..

Olan arkadaşınıza oldu desenize. Hatayı yapan eş affedildi, arkadaş affedilmedi... İftira etmemişsiniz ama canınız yandığı için yapmışsınız. Bu olaylar olmadan arkadaşınızı uyarsanız veya dilekçe yazsanız duyarlı biri olduğunuz için yaptığınız düşünülebilirdi, ama bu şartlar altında öyle görünmüyor.

Son düzenleme:

evet oyle ıyı yaptıgımı düşünüyorum. Uyarmam sadece şu kırmızı ışıkta gecsen cezası gelse dairye ne yapacaksın dıkkat et flndı. Valla canım bu olayda herkes payına düşenı aldı gıbı bırsey. Haklı olduğunu düşünse defalarca özürdilemezdi

Eşinizi affetmenize buradaki herkes gibi saygı duyarım. Ama herkesin payına düşeni aldığını düşünmüyorum. Arkadaşınızı günah keçisi ilan ettiniz. Sanki eşinizi böyle bir yanlışa o zorlamış gibi. Fiili işleyen affediliyor hatta yüceltiliyor. Hiç alakasız biri taşlanıyor. Sizi gerçekten anlayamıyorum.

insanı insan yapan aşktır
yaşıyosan ne mutlu..

Hanımlar herkesın gorusu ıcın tesekkur edıyorum. Umarım kalplerımızdekı nıyetlere göre yaşarız. Herekese sağlık ve sevgi diliyorum

bence bu görüşü hayatınıza çok yerlesştırmeyın. insanın ruhunda dunyasınde hersey mumkun allaha'a inanan adem bile elmayı yediyse bu nefis için son derece önemli örnek

bu benim hayat görüşüm. eşimin de öyle.
nefsime yenilip bir eylemde bulunduysam eşimden ayrılırım. çok pişman olsam bile artık onun yüzüne bakamam. onun da aynı şeyi yapmasını beklerim.
zaten hep şöyle düşünürüm. "ben yapsam o beni affeder miydi?" eşimi aldatma girişiminde bulunsam o beni affetmezdi mesela.
büyük konuşmuyorum sadece olması gereken bu benim hayat görüşüme göre.
sizin evliliğiniz bu durumun üstesinden gelmiş, saygı duyarım. ama benim açımdan bakıldığında "aşkınız büyük darbe almış". benim ilişkim bu durumu kaldıramazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…