- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Siz her ne olursa olsun ,yarim dahi kalsa aldatilmis bir kadinsiniz bu durumda esinizin size olan aski asla gercek ask olamaz.siz buna ragmen onu affetmissiniz,gidememissiniz ve evliliginize sahip cikmissiniz yani bu evlilikte aslinda gercek aska sahip olan yanlizca sizsiniz.umarim tekrar uzulmezsiniz.umarim tekrardan ayni hatayi yapmaz esiniz umarim her zaman gordugumuz bir kere yapan 2 yi 3 u yapiyor durumu sizin icin gecerli olmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağzınıza sağlık. Aldatılma olayının kıyısına gelinmiş ve sonra birden konu sahibinin tozpembe yorumları beni hayrete soktu. Bence siz unutmayı tercih etmişsiniz içinize gömmüşssünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Iste ben buna kesinlikle inanmıyorum.canım yok ınan kı yok şu mübarek gunde yok.. sadece zaman zaman oluyor gecıyor hemen huzun değil vesveseler yani can sıkıcı. atlattım o zor zamanları çegırge. gercekten ınandığım mucadele ettığım ayrılmadığım için yazdım bu yazıyı belki aynı durumda olan atlatmaya calısan varsa örnek olsun lütfen gercek aşık olan sızı çok seven bırı bunu yapabılır bu olayın aşkla ilgisi yok bazen zaten aşık olan bırdaha yuvasını kurtarmak için çaba sarfetmez pişmanlık duygusunu az yasar ve gecer.
siz her ne olursa olsun ,yarim dahi kalsa aldatilmis bir kadinsiniz bu durumda esinizin size olan aski asla gercek ask olamaz.siz buna ragmen onu affetmissiniz,gidememissiniz ve evliliginize sahip cikmissiniz yani bu evlilikte aslinda gercek aska sahip olan yanlizca sizsiniz.umarim tekrar uzulmezsiniz.umarim tekrardan ayni hatayi yapmaz esiniz umarim her zaman gordugumuz bir kere yapan 2 yi 3 u yapiyor durumu sizin icin gecerli olmaz.
kim isterki böyle birsey yaşamak ? Her yasayan ayrılsaydı boşanmalar gözle görülür hala gelırdı diye düşünüyorum.
Ben kendımı kandıran yada bır yalana inanan kadın değilim . Herkes zavallı gözüyle bakıyor . çok güçlü olduğuma inanıyorum sevdığım adamdan ayrılsaydım diğerinin yapmayacağının kım garantısını verır kı_? En azından emek verdiğin sevdiğin insanla sorunları duzeltmeye koyup yola devam etmektır, bu mesajı vermeye çalıştım ben! He baktınız yınemı olmuyor değmiyor mu_? Aynı haltı hatta fazlasınımı tekrar ettı ozaman iş değişir alınlarda aptal yazmıyor sonucta melek değiliz.. Peki ya bu dediklerim olmaz sa? Ya gercekten dönüm noktası olmuş ve ders almışsak eşim almışsa bu olaydan ? Birdaha ömrüm ve evliliğim boyunca yaşamazsam?
Herkesin vicdanı allah korkusu var herkes eşini sevgılısını tanır ben onun vicdanına inandım allaha dua ettım bozmayacağım yuvamı sen bıze yardım et allahım dedım hergun.. Ve şükürler olsun hersey çok daha ıyı oldu. Bu tozpembelik eşini pamuklara sarma olayı değil anlayana...
mutluluğunuz daim olsun o zaman..ama alınmazsanız şunu söylemek istiyorum yazılarınızda bi inandırma çabası bi zorakilik hissediliyor..eşinizin sizi gerçekten sevdiğine, evliliğinizin iyi gittiğine karşınızdakileri ama en çok da kendinizi inandırmaya çalışıyor gibisiniz..
herşey mükemmel olmak zorunda değil, her erkek karısına aşık olarak bir ömür geçirmez, bazıları sadık değildir, bu hepimizin başına gelebilir..bu sizinde başınıza gelmiş, olayları baside indirgeyerek, eşinizi mükemmelize ederek bunu atlatmaya çalışmak sizi yıpratır bence..bazen sadece kabullenmek gerekir..
allah yolunuzu açık etsin
verdiğiniz karar doğru bir karar bence
aşk kirlenmiştir, bir yapan bir daha yapar falan hikaye, sevgi ve nefsin zafiyeti farklı şeyler, bu işler insanın kişiliği ile ilgilidir. Her insanı aynı kalıba koymak yaratılışa haksızlık bence. Insan yaptığı hatadan ders almışsa pek ala onunla bir yol yürünür. Asla asla diyen milyonlarca kadın aynı şeyi yaşadıklarında eşlerine birer şans daha veriyorlar inanın, kendinizi hiç öyle güçsüz, zavallı görmeyin. Evlilik bir yaşam biçimi, sadece aşk içermiyor, içinde onlarca duygu barındırıyor ve bunlardan en basiti aşk. Eş hayat arkadaşıdır, sırdaştır,kötü günde ilk insandır, evlada anadır babadır, yeri gelir kardeştir kendi öz ailenden daha vefalıdır. Yıllar içinde her şey bütün bu duygular sarmalanıp evlilik oturuyor, sadece aşkla olsaydı evli insan kalmazdı. Bu evliliği kurtarmak için sizinle birlikte çabalayan eşinize sevgisiz demek de haksızlık bence, insan sevmediği yerde durmaz, kimse kimseye prangalarla bağlı değil. çok uzattım sanırım =)) allah mutluluğunuzu daim etsin, inandığınız, içinizi rahat ettiren bir sonuca ulaşmışsınız, aynı samimiyetle devam edin bence allah doğrunun yardımcısıdır
hmm.. Demek ben bır yalana kendımı ınandırmaya çalışan zavallı kadınım çoğu kişi böyle düşündü. Ben herkesın hata yapabıleceini düşünür ve aynı seyı tekrarlama kısmına gelınce herkes için böyle olacak diye bir mevzu yok. O gün 1 gün mutlaka gelecek diye kalan 360 gün düşünüp kendımızı hırpalamaya gerek yok işte bu fikirlerim aldığım terapi sayesınde değişti. Bu olaydan önce ınanın sizden daha sert ve affı olmaz gıbı yaklaşırdım bu olaylara. Umarım gercek aşkı bulurusunuz eşiniz siz hayatı boyunca gözüyle dahi aldatmaz. Sevgiler
bende 6 aydir doktor yardimi aliyorum ve ordada hep konustugumuz sey buydu insanlar hatalarini aliskanliklara donusturmus durumda bizler ne yaparsak yapalim cozume ulasamiyoruz hangi insanin aliskanligini degistirebildik ki bugune kadar?
Siz asla zavalli bir kadim degilsiniz siz sadece asik bir kadinsiniz buna asla laf edememem.cunku bende hala daha asik bir kadinim sizi anliyorumda tek korkum tekrardan ayni seylerin yasanmasi cunku sizde cok daha aleni bir sekilde olmus aslinda ben bilemiyorum unutmasi cok zor diye dusunuyorum ve bu durumun size daha cok aci vericegini dusunuyorum.umarim bu sefer tarih tekerrurden ibaret olmaz.sevgiler...
bende 6 aydir doktor yardimi aliyorum ve ordada hep konustugumuz sey buydu insanlar hatalarini aliskanliklara donusturmus durumda bizler ne yaparsak yapalim cozume ulasamiyoruz hangi insanin aliskanligini degistirebildik ki bugune kadar?
Siz asla zavalli bir kadim degilsiniz siz sadece asik bir kadinsiniz buna asla laf edememem.cunku bende hala daha asik bir kadinim sizi anliyorumda tek korkum tekrardan ayni seylerin yasanmasi cunku sizde cok daha aleni bir sekilde olmus aslinda ben bilemiyorum unutmasi cok zor diye dusunuyorum ve bu durumun size daha cok aci vericegini dusunuyorum.umarim bu sefer tarih tekerrurden ibaret olmaz.sevgiler...
anlıyorum. O gıttığınız doktor sanırım sızı tamamen bu konudan uzaklaştırmak ıstıyor. Evlılık ve aile danışmanı genelde kurtarmaya meyıllı bu durumu. Ben bır yapan bırkez daha yapar kanısına ınanmadım bu kısıye göre değişiyor. Hatadan ders çıkarmak muhım. Ben flort olsun nısanlılık olsun boyle durumların ucundan kıyısından rastlamamıştım o evde yokken habersız gıderdım annesıyle konusurdum çay fln tabı bı ara odasına gecmeden edemezdımbılgıdayarına fln bakardım hıc bırseyını görmedım , hayal kırıklığı falza oldu anlayacağın, çok şükür yendım umarım sende iyileşirsin okadar kötü bırsey ki yara da o merhemde....... Benım için
oyle bir adamdan boyle bir sonuc eminim cok sarsmistir.siz inaniyorsaniz zaten bize birsey demek dusmez.umarim mutlulugunuz hep bugun ki gibi kalir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?