Bir durun ya,azıcık yolumuzu bulacaktık şurada.
Ay yazamamışım etiket yapamamışım yaaaaa aşkolsun kendimeEtiketleme olmamış ama başkası yazmadan acele düzeltinmuradıniza erin nasılsa kapanır birazdan konu
Kendisi son büyü bükücüdür. Ulaşın ona lutfenKac para vereceksiniz?Hemen yazayım bir muska
Kaynana dili bağlama, görümce ayağını, evimden kesme var mı bunlar ona göre sipariş vercemBen Oz Büyücüsü'yüm. Ne vardı sizin?
Google otomatik atıyordur.sitede büyü konusmak yasak ama büyücü pardon medyum reklami var, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Hayri Pıtır var bizim köyde,değneği cok efsunlu diyollaMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Profili bile büyücü yKaynana dili bağlama, görümce ayağını, evimden kesme var mı bunlar ona göre sipariş vercem
Onu veremeyelim o bize lazım.Merlin var bizde onu verelim
O zaman Google bayagi iyi nokta atisi yapiyorGoogle otomatik atıyordur.
Kaynananin dilini bağlayayım mıProfili bile büyücü yne çok büyücü varmis ben gidiyorum
Bu tür işlemleri temel anlam bağlamında yapıyoruz. Büyüyü yormuyoruz bunun için.Kaynana dili bağlama, görümce ayağını, evimden kesme var mı bunlar ona göre sipariş vercem
Kurbağa bacağı ve hamam böceği kafasıyla her türlü büyüyü yapabilirim.Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Büyü diye bir şey yok. Böyle bir doğa-üstü güç yok.Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Ayyy yok olmaz bana büyü olarak Lazm yoksa içim rahat etmezBu tür işlemleri temel anlam bağlamında yapıyoruz. Büyüyü yormuyoruz bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?