- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.375
- 598
Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Sizi geçen büyücüler odasından atmadılar mıydı sahte büyücüymüşsünüz diye?Ay ne meraklisiniz hemen dalga geçmeye...Belli ki kadın ihtiyaçtan soruyor...
Sen bakma bu goygoyculara bacım...Online da indirim yaparım, yüzyüze istersen yol yemek konaklama extra, papazda kampanyamız var istersen ama şeytan çıkarma biraz masraflı, çikacak şeytana göre değişiyor, taksit yaparız sıkıntı olmaz....Bekliyorum ozele
Not: şaka
Bak harika bir büyücü biliyorum@Mune
(Hep yapmak istemiştim bunu kızlaar sonunda sizden önce yaptım)
Ay sorma ben de duyduydum böyle bir şeyler. Büyülü su diye kedi çişi içiriyormuş diyollaaaaSizi geçen büyücüler odasından atmadılar mıydı sahte büyücüymüşsünüz diye?
Büyünün karması çok çok ağırdır. Hiçbir varlığın taşıyabileceğini sanmıyorum.
İftira....Kutsal kase şövalyelerinden uzaklaştırma aldım sadece geçen yıl, o da 2023 te bitiyor...Sizi geçen büyücüler odasından atmadılar mıydı sahte büyücüymüşsünüz diye?
Merhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Evlatlarinin gunahi ne? Yaparsa olan kendisine olsun.Allah'ın cezası her kime ne niyetin var ise misliyle seni bulsun Allah'ın ilmiyle vermedigini şeytanla getirmeye çalışarak ek olarak şirke düşüyorsun, büyüyle geleninde gideninde bir Hayri dokunmaz sana, inşaallah da dokunmaz felaketler yakani birakmasin bekarsan kaderin evliysen evlatların yansın eğer yaparsan!
Temennim merhamete gelipte bu iğrenç ve şeytan işi pislikten vazgeçmen, Allah ıslah etsin seni ve fırsatlar da vermesin herşey ayağına dolansin Ha birde işinde uzman birini bırakayım burayaMune
Evet bu sahte büyücüler bizim adımızı lekeliyor. Tutmuyormuş büyüleri.Ay sorma ben de duyduydum böyle bir şeyler. Büyülü su diye kedi çişi içiriyormuş diyollaaaa
Evlatların ne suçu var ??Allah'ın cezası her kime ne niyetin var ise misliyle seni bulsun Allah'ın ilmiyle vermedigini şeytanla getirmeye çalışarak ek olarak şirke düşüyorsun, büyüyle geleninde gideninde bir Hayri dokunmaz sana, inşaallah da dokunmaz felaketler yakani birakmasin bekarsan kaderin evliysen evlatların yansın eğer yaparsan!
Temennim merhamete gelipte bu iğrenç ve şeytan işi pislikten vazgeçmen, Allah ıslah etsin seni ve fırsatlar da vermesin herşey ayağına dolansin Ha birde işinde uzman birini bırakayım burayaMune
Ne izlerdik bunuBende Sabrina'yı tanıyorum küçüklüğümde başkaydı şimdi başka bir insan gibi
Aslında cadı diye geçiyor ama bildiğin büyücü baksanıza gençleşti, vamplaştı filanHerşeyi yapabilir sanki
Bu seferlik uzaklaştırma kararına aykırı davranışınızı bildirmeyeceğim. Yaptığınız büyülerin tutmadığı tüm tebaanın dilinde.İftira....Kutsal kase şövalyelerinden uzaklaştırma aldım sadece geçen yıl, o da 2023 te bitiyor...
Ozaman seneye sizi ben bulayım.İftira....Kutsal kase şövalyelerinden uzaklaştırma aldım sadece geçen yıl, o da 2023 te bitiyor...
Aslında Bellatrix onun işini görürOnu veremeyelim o bize lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?