- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.015
- 598
- 44
Saçmala var ve biz cüzi bir meblağ karşılığında yapacağız.Büyü diye bir şey yok. Böyle bir doğa-üstü güç yok.
İşte nasıl bir ortamda takılıyoruz her gün her yanımız kara büyülerProfili bile büyücü yne çok büyücü varmis ben gidiyorum
Misinayla bağlardık çok şey olmazdı aslında ama siz bilirsiniz tabi.Ayyy yok olmaz bana büyü olarak Lazm yoksa içim rahat etmez
Neyse ekmeğine mani olmayayım.Saçmala var ve biz cüzi bir meblağ karşılığında yapacağız.
Bu arkadaş da durugörü uzmanımız.Görüyorum bir ban geliyor
Onun ejderhası da var mis gibiMerlin var bizde onu verelim
Paradan haber ver ne kadar çikabilirsinMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
IBAN yazmayı unutmuşumBu arkadaş da durugörü uzmanımız.
Yok haşa ne yargısı şimdi öfkeyle bize de büyü yaptırırsın senMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Önce ben şey ettiydim amaParadan haber ver ne kadar çikabilirsin
Ohooo sizde çok basite alıyorsunuz bunları misinayla olacak iş mi ? Kaynana diyorum görümce diyorumMisinayla bağlardık çok şey olmazdı aslında ama siz bilirsiniz tabi.
Harry Potter olurmuMerhaba gerçek bir büyücü arıyorum. Yargı dağıtmak ve nasihat etmek için lütfen yorum yazmayın.
Her büyunun uzmani ayriÖnce ben şey ettiydim ama.
Misinayla bağlarız, kan akışı kesilince zamanla çürüyüp düşer o dil.Ohooo sizde çok basite alıyorsunuz bunları misinayla olacak iş mi ? Kaynana diyorum görümce diyorumKurbağa bacağı, keçi moku falan istemiyorsnz bile
Altinda kabul olur sevgili teyzemden biliyorum. Emekli ikramiyesi yetmedi bilezikleri de verdi . Ama adam tirt cikti bana gelmedi ki akraba indirimu yapardim halbukiAy ne meraklisiniz hemen dalga geçmeye...Belli ki kadın ihtiyaçtan soruyor...Sen bakma bunlara bacım...Online da indirim yaparım, yüzyüze istersen yol yemek konaklama extra, papazda kampanyamız var istersen ama şeytan çıkarma biraz masraflı, çikacak şeytana göre değişiyor, taksit yaparız sıkıntı olmaz....Bekliyorum ozele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?