Gerçek dışılık hissi

merak etmeyin..cocuklardada cok gorulur oldu ve kesinlikle tedavisi var..dogru doktor dogru tedavi..mumkunse ozele gidin..rahatca konusabilsin..ben cocukken de yasardimda anlatmadim aileme..e buyuduk evlendik derken hortladi.yine..hassas bir cocugunuz var demekki.:)
Evet özele gideceğiz canım umarım doğru bir doktordur sanada çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın.Evet çok hassas bir çocuk.

kardesinizin bilinç altında bi travma olmuş olabilir ve kendini soyutlama hissi oluşmuş olabilir. bu tarz kişilerde yalnız takılma olayı olur canı hiç bişey istemez. tavsiyem öncelikle bir psikolaga gidin psikolog olayın ilaçla çözümlenecegini anladıgında sizi zaten psikiyatri bölümüne yönlendirir. gercekten artık psikolog ve psikiyatri bölümünün farkına varın .. kardesinizin düzelmesi dilegiyle..

Dusuncelerinde hizli bir akim, konusurken sanki karsisindaki kendini anlamis oldugunu dusundugunden dolayi konudan konuya atlama ve asosyallik icine kapaniklkk var mi ?

Dusuncelerinde hizli bir akim, konusurken sanki karsisindaki kendini anlamis oldugunu dusundugunden dolayi konudan konuya atlama ve asosyallik icine kapaniklkk var mi ?
Hayır bunlar yok sadece mesela ben birşey konuşuyorum ya ama aslınds sanki başka biri konuşuyormuş ta ben onu dinliyormuşum gibi hissediyorum diyor. Dünde evde onu yanlız bırakıp 5 dakikalığına komşuya gittim geldiğimde sanki sesler duydum eve hırsız girdi sandım çok korktum dedi oysa ki bu tür korkusu hiç olmamıştı.

ortaokulun sonunda aynı durumu ben de yaşadım hem de daha agır bir şekilde, sanki bedenimle ruhum bir gitmiyordu, elim ayagım çekilir gibi oluyordu o yüzden sürekli düşüyordum kendimi bırakıyordum nasılsa bu ben değilim diyip, sonra alışkanlık oldu kendimi herkesten çektim sürekli bayılmaya başladım, ayakta durmak benim görevim değilmiş gibi. psikiyatriste götürdüler ilaç kullandım azcık fayda gördüm. o zamanlar herkes tarafından parmakla gösterilen bir öğrenciydim o yüzden nazar oldugunu düşündüler beni okuttular defalarca sonra bir şekilde atlattım.
hazır yolun başındasınız geç kalmadan doktora gidin, telaş yapmayın, geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer

ortaokulun sonunda aynı durumu ben de yaşadım hem de daha agır bir şekilde, sanki bedenimle ruhum bir gitmiyordu, elim ayagım çekilir gibi oluyordu o yüzden sürekli düşüyordum kendimi bırakıyordum nasılsa bu ben değilim diyip, sonra alışkanlık oldu kendimi herkesten çektim sürekli bayılmaya başladım, ayakta durmak benim görevim değilmiş gibi. psikiyatriste götürdüler ilaç kullandım azcık fayda gördüm. o zamanlar herkes tarafından parmakla gösterilen bir öğrenciydim o yüzden nazar oldugunu düşündüler beni okuttular defalarca sonra bir şekilde atlattım.
hazır yolun başındasınız geç kalmadan doktora gidin, telaş yapmayın, geçmiş olsun inşallah hemencecik geçer
İnşallah canım inşallah

çok geçmiş olsun doktora gitsin sonucu merak ettim nasıl bir tedavi süreci oluyormuş

zamanında bende vardı yazdıklarınız.
iq testi yaptırdınız mı peki? Genellikle yüksek zekalı çocuklarda görülen bir durum olduğunu söylemişti doktorum. Tabi bunu aileler fark edemediğinden ve zeka zamanla yani doğru eğitim alınmadığında körelen bir olgu olduğundan gerileme olmuş olabilir.

iq testi yaptırdınız mı peki? Genellikle yüksek zekalı çocuklarda görülen bir durum olduğunu söylemişti doktorum. Tabi bunu aileler fark edemediğinden ve zeka zamanla yani doğru eğitim alınmadığında körelen bir olgu olduğundan gerileme olmuş olabilir.

hayır yapılmadı bir süre tedavi gördüm sonra doktorumun tayini çıktı gitti bıraktım bende tedaviyi devam etmedim. Arada hala olur

Peki böyle bir hastalığa yakalanan yada yakalanmış olan arkadaşı varsa bilgi verebilir mi
O yaşlarda bende yakalandım bu hastalığa. Çok tuhaf bir duygu kardeşini çok iyi anlıyorum. 1 sene psikolojik destek aldım düzeldim. Ara ara hala aynı şeyi yasiyormus gibi hissediyorum çok korkuyorum ama çabuk geçiyor

Back
X