- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bulamıCaz ay öyle birşey kii gördüğüm herkezle yakınlaşıyorum böyle 1 2 ay iyi gidiyor diyorum kii ay bu benm dostumm olcak yaaa :) nasıl iyiyis ama sonra bakıyorum ortak yaptğımız iş bitincee hooopp :) aramalar sormalar azalıyor
maaelsef gruplaşma hayatın heryerinde var onu önlemek mümükün değil. ben artık güven duygumum kaybettiğim için takılymıyorum çok fazla tektasanca diyolarya aynen odurumdayım işte. ne bileyim ya baışmda ağrımıyo sanki artık benim derdimi dinleyen olmadıığı için bende çok fazla kafa yormuyorum artık çevremdekilere zaten kendime göre uğraşmam gereken sorunlarım var diyorum gerisi çok ilgilendirmiyo sanırım beni..
ayy ne zaman adam gibi dost bulacaz canım biz yaaa poff
Aman aman...4 senedir arkadaşız,neyimi beğenmiyosa gidip aynısını yapıyo 6 ay sonraE tabi yargıladığın şeyi yaşarsın. Ama ona da cevabı hazır,"e sen abartmıştın tatlım benimki farklı"..Al sana farklı,şimdi öyle birşey yaşıyorki...benimkilerin toplamı nerdeyse töbe yarabbim..Zaten uzaklaştım artık,çok nadir görüşüyorum. aaaaaa seni mi çekicem beaaaa
vah kıyamam datlıma nerdesin sen hangi şehirdesin yani yaş kaç az muhabbete girek burdan anlaşılan ikimizde çok dost kazıgı yemişiz :)
gerçi en güzeli O ama gurupça buluşp topluca eğlenmek yemek içmek resm çeknmek çok zewkli :) daha sonra elbetteki guruplştğn insanlarla görüşmek kendi kararları ki bu normal bence en iyi dostluk 2 kişiliktir 3. kişi genelde ya dışta kalır ya laf taşır
Vardır illaki dostların ama çok görüşemiyorsundur. atıyorum yaşam tarzlarınız uymuyordur. sen evlisindir onlar bekardır,ya da tam tersidir. Sen sinema seviyosundur,onlar evde oturmak vs.vs..ama seviliyosundur. Boşver..sürekli sürekli kızlar birbirini çekemiyolarçekilemeyen taraf da sensindir o zaman hiç çekilemiyo Boşver
:)) vaaah bizeeeeeeeeee ay yedim yedim sorma hala içimdedirrankaradaym cnm 24 yşsndayım ama gören 18 diyo :))))))))))) sen ?
aslında hani istemeye gelince kızla erkek bi odaya çekilip konuşurlarya bizde bi odaya çekip başlamadan konuşsak mı hahahahah
bende 23 yaşındayım aynı yaştaymışız istanbuldayım keşke burda olaydın bulusup bi kahve içerdik
aynen aynen eleştrdiğini yasarsın herzaman. birde mesela sevgililerinin arkdaslarını sana ayarlamak isterler sen baskasıyla olunca seni dinlemes ben demiştim der kızım sen bu çocuğu kaçrdn derler Alalhmmmmmmmm
ya herkezmi istanbulda oLur yaaaaaakeşkee iyi oLurdu valla ay
ahahahaha aman aman iyi bari seni tanıştırmak istemişler. Benim arkadaşlarım tanıştırmıyolar... Eski kankim ilerde kendi sevgili olur belki diye etrafındaki erkek sineklerle bile tanıştırmazdı beni. Bi tanesiyle seni tanıştırıcam diye bi sene söyleyip durdu. Sonra dediki bana "olmaz onun kızarkadaşı var"..ben dedimki madem kızarkadaşı var,niye beni bi senedir salak yerine koyuyorsun....heeeee tabi sonra nedeni anlaşıldı. Gitti kendi bi akşam çaat diye öptü çocuğu! ama çocuk buna yanıt bile vermedi...11 senelik arkadaşımdı. Bir gün olsun etrafındaki bir "erkek" cinsiyle tanışayım...istanbulun altını üstüne getirirlerdi..aman bırak tanışmayı,çıkayım iki gezeyim onlarla....mazallah olur mu hiç,beni beğenen biri olursonra o çıkamaz ayyyyyy nerden aklıma geldi sabah sabah
ahahahaha aman aman iyi bari seni tanıştırmak istemişler. Benim arkadaşlarım tanıştırmıyolar... Eski kankim ilerde kendi sevgili olur belki diye etrafındaki erkek sineklerle bile tanıştırmazdı beni. Bi tanesiyle seni tanıştırıcam diye bi sene söyleyip durdu. Sonra dediki bana "olmaz onun kızarkadaşı var"..ben dedimki madem kızarkadaşı var,niye beni bi senedir salak yerine koyuyorsun....heeeee tabi sonra nedeni anlaşıldı. Gitti kendi bi akşam çaat diye öptü çocuğu! ama çocuk buna yanıt bile vermedi...11 senelik arkadaşımdı. Bir gün olsun etrafındaki bir "erkek" cinsiyle tanışayım...istanbulun altını üstüne getirirlerdi..aman bırak tanışmayı,çıkayım iki gezeyim onlarla....mazallah olur mu hiç,beni beğenen biri olursonra o çıkamaz ayyyyyy nerden aklıma geldi sabah sabah
memleketim kayseri ama burda okuyorum canım ben ankaraya sık gelirim belki orda fırsatımız olur
o neymiş öle afedersin bu yaptıgı resmen öküzlük böle arkadaş olmaz olsun nu bu böle
yaa evet,beni arkadaşlarım anca kıyafet seçmeye götürsünler,saçlarını başlarını yaptırıp bana göstermek için çağırsınlar. yok yaa uğraşılcak karın ağrısı değil yemin ediyorum. Gerçekten insan istiyo herbişeyi yapsın bi kızarkadaşıyla...ama baktın tık yok karşıdan kaçıcaksınoturur evde kitabımı okurum,sinemaya giderim. sevgilimle gezerim. yeter o :))
Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?