- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ay yok :) hatta onun üzerine kız akşam mesaj attı canım netten tanıştık ettik ben kimseye güvenemem artık görüşmeyelim diyeBende olur dedim geçenlerde bi aradı nişanlısından ayrılmış :) bende ozaman nişanlı felan değildim nişanlandım canım bende nişanlım kızıyor aramazsan sevinirim dedim ki böyle birşeyi ilkkez yapmısımdır normalde kıyamam
haketmiş ama canım sen hem öyle de hemde işin düşünce ara oldu varmı başka emri...,
yani sanaldanda çıkabiliyor böylesiAma şuan bak 24 yasındayım 17 18 yaslarında nette çok takılırdım ve görüştüm tanştğm insanlar olmuştu:) hala görüşüyoruz
Hepimiize hayırlı en iyi dostları nasip etsin allahım ne olursan olsun insan ihtiyaç duyuyor
bende kendini öven insanlara sinir oluyorum ben şöyleyim ben böyleyim., ben çata çat söylerim, sıkısınca bişeyde yapamıyolar,:18::18::18:böyle oluyolar aynı, mesela en basiti bi kek yapsam hiç iyi olmamış diyolar bi bakmışım benden fazla yiyolar, bide ben şöyle yaparım kekim süper olur falan, eee yapta görelim dimi,, ama icraat yok sıfır,
aynen canım iş yerinde kesinlikle helede oda arkadaşına ama insan bazende o kadar dolu oluyokiiş yerinde kimseye sır falan vermiceksin anında koz olarak kullanıyolar...bosver özelin sende kalsın..
aaynen öyle o övgüler beni deli eder zaten.. Ben şahsen arkdasım sevgilisinden ayrılsın . Nişanlım arayınca telefonları açmıyorum bile yanında sırf o üzülmesin diye ama bizim gibi olanlarla denk gelmek dediğin gibi % 1
aynen canım iş yerinde kesinlikle helede oda arkadaşına ama insan bazende o kadar dolu oluyoki
sorma canım en çok ta o mesele canımı acıtan iş arkadaşım erkek mesela eşide aynı iş yeirnde yeni evli ben eşimle uzağım 1,5 aydır görmüyorum bunu bildiği halde bi iyi davranmalar bi övgüler geçenlerde kahve söyledik eksik gelmiş çaycı bana verdi bu oda arkadaşım olacak kişi elimden alıp dur karımın canı çeker diye karısına verdi karısı gelince yanımda resmen okşuyo bıdığım diye seviyo ya sinir oluyorum ya o böyle durumda olsa ben eşimle telde dahi konuşmam
gösteriş meraklısı allah bilir evde karsının yüzüne bile bakmıyordur kız.. Nefret ediyorum böyle tiplerden ya
gerçek dostluk varda bizlere çatmıyor galıba :) benımde vardı yedıgım içtiğim ayrı gıtmıyodu ama adılık yaptı zamanında esımle sevgılıyken eve cagırmalar aramalar felan ayıp aynı yatakta bıle uyuduk ınsanlar haketmıyor gercekten 1 tane arkadasım var herseyımı paylaştıgım oda uzakta telefonda bıle yetıyoruz bırırmızee sureklı konusuyoruz arada gorusebılıyoruz evlenınce hersey farklı oluyor esım gondermıyor malesef ortak noktada bulusabılıyoruz oda zor oluyo benım acımdan ama herseye ragmen ıyıkı varrr
iki tane kaktüs almış arkideşim birini kendine biirine eşine sorada aramış diyo beğendinmi
hay ben senin kaktüsünede
diyesim geliyov şuan gülüyorum
hahahaAy ne değişik insanlar var ya
iki tane kaktüs almış arkideşim birini kendine biirine eşine sorada aramış diyo beğendinmi
hay ben senin kaktüsünede
diyesim geliyov şuan gülüyorum
ne tuhaf insanlar ya... bosver canım aldırma.. at bacak bacak üstüne seyret ve eglen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?