Gercek dostlara ihtiyacım var :)

Milkshake007

Bi vurucan agzına
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
805
13
98
Merhabalar kızlar . İsmim Nazlı . Siteye uye olalı bıraz zaman oluyo topikleri okudukca ne kadar ıyı ınsanlar oldugunuzu anladım . Birbiri için dua eden mutlulugunu uzutulerını dertlerını paylaşan ınsanlarla dolu burası . Gorustugum konustugum derdımı paylaşabıldıgım hıc bı arkadasım yok cunku safmıyım neyım bılmem hep darbe yedım . Ben ıstıyorumkı dostlarım olsun dertlerını dınleyebılecegım dertlerımı anlatabılecegım bana darbe atmıcak bırılerı :) Sıcak kanlı konusmasını sohbet etmesını gulmeyı seven bırıyım . Sizlerle tanısmak dost olmak ıstıyorum :)

iyiyiz canım nerelerdesin anlat bakalım kendinden biraz bi konu açtın kayboldun :)

Tatlım sana mesaj atıcam atamıyorum daha yenı uye oldugum ıcın 50 mesaj yazmam lazımmıs konuya henuz 50 olamamısım yazamadım kusura bakma :) Yahu bızım nısan ıcın almanyadan dayımlar geldı bugun sabah gıttıler cocuklarla vakıt gecıreyım dıye anneannemde kaldım ordada net yok o yuzden yazamadım :) Kusura bakma artık :)

Milkshake]Tatlım sana mesaj atıcam atamıyorum daha yenı uye oldugum ıcın 50 mesaj yazmam lazımmıs konuya henuz 50 olamamısım yazamadım kusura bakma :) Yahu bızım nısan ıcın almanyadan dayımlar geldı bugun sabah gıttıler cocuklarla vakıt gecıreyım dıye anneannemde kaldım ordada net yok o yuzden yazamadım :) Kusura bakma artık

önemli degil canım benim face adresin yada mailin fala varmı varsa ekleyeyim seni ordan daha rahat konuşuruz istersen:)

[/QUOTEteşekkürler iyiiym canım ne yaptın misafirler gitti mi[/QUOTE]

Evet tatlım yorucu bı 3 haftanın ardından bugun sabah gıttıler :)

canım seni eklemk istedim ama olmuyor sen ekler misin beni
adıma klasik otmail.com

ekle

Seni tebrik etmek istiyorum ve ayrıca alkışlamak istiyorum çok doğru ve yerinde bi konu açmışışsın sana katılıyorum Evet dost bulmak zor çünkü insanlar kendi menfaatini düşünüyor böyle manevi duygulara önem veren sayısı çok az..benden dostluktan yanayım

canım seni eklemk istedim ama olmuyor sen ekler misin beni
adıma klasik otmail.com

ekle

Canım tam anlamıyla msn adresın anlasılmıyor ıstersen ozel mesaj olarak yaz .

Benımle aynı fıkırde olmana cok sevındım canım :) Benı anlayan ınsanlar olması ne kadar guzel . İnsanlar artık fazlasıyla bencıl olmus hep bana hep bana ıstıyor durum boyle oluncada etrafta dost bulmak neredeyse ımkansızlasıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…