Gercek dostlara ihtiyacım var :)

hmm bide acıkmışım anlatamam öyle bir dedin ki içim kaynadı :) :) ama ben bu saatten sonra kuru fasülye yetiştiremem ki :) sana afiyet olsun ahyatım :)

Aynen bebegım ya ıcım bı hos oldu :)

nazlıcım menün harika
:)

Saol hayatım ınsallah kısmet olursa bırgunde sıze yaparım :) bu arada ekledım cnm senı :)

evet adaşmışız %50 bekarım çok saolasın ya şu mübarek ramazan ayında darısı başına dileğin tutar inşallah bu arada iftar menünde harikaymış offf acıktım ben ama iftardada bişey yiyemiyorum çünkü biraz hastayım boğazım gidik durumda antalyada yaşıyosun demek ne güzel yaaa bende ankara öğrenci şehri

Ankara hımm ordada ablamlar yasıyo yanı aslında teyzemın kızıda ablam ıste :) neyın var cnm bnm gecmıs olsun :/ cnım benım allah senı uzmıcek hep mutlu olabılecegın gonlune gore bırını cıkarsın karsına ınsallah

bir anda durdu muhabbet hayırdır noluyoruz açlıktan bitap mı düştünüz yoksa yemek yapmaya mı koyuldunuz

evet sanırım öyle oldu bi tek ben mi hazırcıyım burada yoksa yemek yapmayı değilde daha çok pasta börek işlerini severi o da annem derki hınzır anına denk geldiğinde yaparsın der

Mutfak benım ıcın evın en kıymetlı yerıdır hıc cıkasım gelmez pasta borek yemek bulasık hepsıne bayılırım anne ızın verse mutfagı kendı odam yapıcam o derece yanı

Mutfak benım ıcın evın en kıymetlı yerıdır hıc cıkasım gelmez pasta borek yemek bulasık hepsıne bayılırım anne ızın verse mutfagı kendı odam yapıcam o derece yanı

nazlıcım ya kusura bakma msnde bi problem oldu giremedi bi türlü çünkü msni kullanmadığımdan yeni kullanacam ya daha sonra istersen konuşalım ordan...ankarayı biliyomusun ben çankayada oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…