- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
- 98
- Konu Sahibi Milkshake007
-
nazlıcım ya kusura bakma msnde bi problem oldu giremedi bi türlü çünkü msni kullanmadığımdan yeni kullanacam yadaha sonra istersen konuşalım ordan...ankarayı biliyomusun ben çankayada oturuyorum
Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım
Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım
etimesgut bize çoook uzaknişanlın askerliğini filan ordamı yaptı o yüzden mi gelmiştin
artık bi orası bi burası idare edecez
Yok yavrum ablam evlendıgı zaman evını sermeye gelmıstım :)
napalım hayırlısı olsun
demek ablan burada yaşıyo ne güzel geldiğin zaman beklerimbu arada bi tek biz varız ne güzelde muhhabbbet ediyoruz ammma karnımda ziillle davlllar herbişeyler çalıyo biliyomusun
ınsallah kuzucum :) Aynen bı ıkımız kaldık sohbet ıyı :) ben acıkmadımda cok susadım sadece :/
ıyıyım canım bende :) yenı sozlenmıssın hayırlı olsun allah tamamını erdırsın ınsallah :)
bugün dışarı çıkmadım o yüzden susamadımda ama dediğim gibi acıktım veşu ara ara öksürüğümde gıcık ettti benişu an güzel güzel datlılar geçior gözümün önünden nazlı
canımm tşk ederim :) sen de yeni nişanlanmışsın aramızda 3 gün var hayırlı olsun canımm niş cok mutlu olursun sende
sen baya acıkmıssınhihi
eeeveeet nazlı ya çok acıkmaya başladım senin menüyü hatırlyorum ama datlı yoktu dimi niye yapmadın ben datlya bayılırım
gullac varyaaaaaa
gullac varyaaaaaa
ınsallah bebegım benım amın :) dugun ne zaman hayırlısıyla ?
canım yaaa ben seneye istiyorum bu sene cok erkenama onlar bu sene ıstıyo. bkalım kısmet :) senınkı ne zmn canımm
Bızımde kısmetse seneye ınsallah :)
hayırdır sen neden seneye ıstıyorsun bı sorunmu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?