Gercek dostlara ihtiyacım var :)

nazlıcım ya kusura bakma msnde bi problem oldu giremedi bi türlü çünkü msni kullanmadığımdan yeni kullanacam ya daha sonra istersen konuşalım ordan...ankarayı biliyomusun ben çankayada oturuyorum

Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım

Tatlım msn cok gıcık ettı benı bılgısayara yumruk atıcam sımdı buraya gıremem bıdaha dıye korkuyorum :) Tam degıl ama kulaktan dolma bılıyorum bende etımeskuta gelmıstım

etimesgut bize çoook uzak nişanlın askerliğini filan ordamı yaptı o yüzden mi gelmiştin

Yok yavrum ablam evlendıgı zaman evını sermeye gelmıstım :)

napalım hayırlısı olsun

demek ablan burada yaşıyo ne güzel geldiğin zaman beklerim bu arada bi tek biz varız ne güzelde muhhabbbet ediyoruz ammma karnımda ziillle davlllar herbişeyler çalıyo biliyomusun

demek ablan burada yaşıyo ne güzel geldiğin zaman beklerim bu arada bi tek biz varız ne güzelde muhhabbbet ediyoruz ammma karnımda ziillle davlllar herbişeyler çalıyo biliyomusun

ınsallah kuzucum :) Aynen bı ıkımız kaldık sohbet ıyı :) ben acıkmadımda cok susadım sadece :/

ınsallah kuzucum :) Aynen bı ıkımız kaldık sohbet ıyı :) ben acıkmadımda cok susadım sadece :/

bugün dışarı çıkmadım o yüzden susamadımda ama dediğim gibi acıktım veşu ara ara öksürüğümde gıcık ettti beni şu an güzel güzel datlılar geçior gözümün önünden nazlı

Bızımde kısmetse seneye ınsallah :)

hayırdır sen neden seneye ıstıyorsun bı sorunmu var ?

yok canım cok sükür bi sorun yok ama hiçbi hazırlığım yok şuan anca biter, çeyizdir eşyadır bohçası falan:)cooook detaylı seylermıs meger..hiç bu kadar detaylı oldugunu bilmiyodum

Günaydın kızlar :) biraz greç oldu ama dün iftardan sonra amcamlara uğradık giremedim k.bakmayın :) nasılsınız bu sabah ? :)

meraaaabaaalar kızlar aaaa sanırım kimselerde yokmuş :44: nazlı dün yemek yapmaya çıktım dedin çıkış o çıkış halen mi yemek yapıyosun hiç uyuyamadım ya sahurdan sonra mide ağrısı sonra geçti iyi bi uyurum derken saat 10a yakın bi matkap sesi sinir oldum ya ama neyseki şu an iyiyim uykusuzluk diye bişey yaşamıyorum ve açlığımda yok şu an ama akşama doğru yine sızlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…