- 2 Nisan 2013
- 805
- 13
- 98
- Konu Sahibi Milkshake007
-
yok canım cok sükür bi sorun yok ama hiçbi hazırlığım yok şuananca biter, çeyizdir eşyadır bohçası falan:)cooook detaylı seylermıs meger..hiç bu kadar detaylı oldugunu bilmiyodum
Günaydın kızlar :) biraz greç oldu ama dün iftardan sonra amcamlara uğradık giremedim k.bakmayın :) nasılsınız bu sabah ? :)
meraaaabaaalar kızlaraaaa sanırım kimselerde yokmuş :44: nazlı dün yemek yapmaya çıktım dedin çıkış o çıkış halen mi yemek yapıyosun hiç uyuyamadım ya sahurdan sonra mide ağrısı sonra geçti iyi bi uyurum derken saat 10a yakın bi matkap sesi sinir oldum ya ama neyseki şu an iyiyim uykusuzluk diye bişey yaşamıyorum ve açlığımda yok şu an ama akşama doğru yine sızlanırım
ee neler yaptınne güzel deniz olan bi yerdesin iftarda sonra geziti ne güzel olur güneş sıkıntısıda yok hafif eserde denizi hattta su olan her mekanı çok seviyorum bizi maaalesef deniz yok ama göl var
gercekten benımde cok sıkıldım menfaatci insanlardan..
Hosgeldın tatlımmm
selam bende yeni katıldım aranıza ve gerçekten yalnızlığımı sizlerle yok edebileceğime inanıyorum arkadaşlığınız çok güzel
Biz ramazan şenliklerine gittik dun aksam pek bısey yok ama yınede guzeldı :) Sizin ordada varmı ramazan eglenceleri
selam bende yeni katıldım aranıza ve gerçekten yalnızlığımı sizlerle yok edebileceğime inanıyorum arkadaşlığınız çok güzel
nickinde pek güzelmişhoooşgeeeeldin aramıza
hoşbuldum canım sağol ama keşke nickimle uyumlu olabilseydim
nickine baka baka benimsersin ve uyumlu olursunhem umutsuz ve mutsuz olacağın ne sebep varki hayırdır
inşallah öyle olur canım yeni ayrıldım da onun acısı var maalesef
Ne güüzel bayılıarım ramazan eğlencelerine taih dersini sevmezdim ama geçmişe ait şeyleri görmek hoşuma gideryok ya ben pek görmedi burada zaten ramazan eğlencelerinden önce millet eylem peşinde halen devam ediyo buralarda
Merhaba bende yeniyim bende sen gibi hep darbe aldim site gercekten cok guzel bazi konulari okurken agliyorum uzuluyorum herkes birbirine nasilda destek veriyo gormedi dokunmadigi halde oysa dost bilip omzunda agladigin kisiler gun geliyo sirt ceviriyo cok aci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?