Gerçek dostluklar kalmadı mı bana mı uğramıyor ?

Tamam tamam sana demedim zaten Şurda bi kız varmış ona dedik ...QUOTE="blackk_swan, post: 37315037, member: 395589"]aaa ben başağım ama cimri falan şöyle dursun fazla bile cömertliğim var törpülemeye çalışıyorum başakların cimri olduğunu hiç okumadım[/QUOTE]

[/QUOTE]

Bana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da

Bana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da
Kova erkekleri tutkulu aşık olamazlar diye düşünüyorum.
Çocuksu oyunları seviyorlar.
Eğlenceliler, esprililer.
Ben çok eğleniyorum kovalarla, çocuk ruhlular ama ailelerine de düşkünler.
Anlaşabildiğim de söylenemez.
Senin burcun ne, bu da önemli.

Offff zaten dertlendiydim bugün bu mevzudann doldolayı .yas 30 .
Lise yillarinda kurulan dostluklarim universiteye gidince ( üni. Boyunca bayramlar dişinda eve gelmezdim) maalesef sekteye ugradi
Allahtan üniversitede herseyimi en özeli ile paylasabildigim 2 dost edimdim.hala görüşürüz telden. Ankara da okudum .biri zaten ankaraliydi diğeri okul bitince ank. Kaldi ben memlekete döndüm ise basladim sik sik yyanlarına giderdim sonra evlendim eee tabi arada gidebildim simdi bebis var gidemiyorum .bugün konuştum haftasonu geleceklermis çok sevindim çünkü o kadar ihtiyacim varki o kadar ozledimki anlatamam gözümde tutuyorlar
Gelelim şimdiki dostluklarima bir örnekle aciklamak isterim iki olayda bugün yasandi aglayadim geldi
Bebeğim 6 aylik 5 aylik olana kadar çok zor zamanlar geçirdim çünkü devamlı ağlayan zorlayan yerinde duramayan bir bebek ve uykusuz bakimsiz zombie ben .psikoljim bozuktu .telde eski anakaradaki doslarimdan biriyle ve is yerimden bir yakin bir ark. İle bu mevzuda konuşuyorum
Ankaradakinin söylediği
**** xx arkadasim biliyormusun ne güzel dertlerin var keşke benimde olsa .silkelen kendine gel hepsi geçecek vb...teselli edecek ve beni kendime getiren sozler
Diğer ark. Söyledikleri
***** eeeee hayatta herşey 4 - 4 luk olmaz tabi esin iyi isin iyi sen iyi KV iyi vs... İyi ....ev var...araba var.....
Bu nedemek simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…