Gerçekten insanlık kalmadı.dostluk var almasını bilene karşılıklı tabiki fakat insanlık kalmadı
Tabi ki seni tenzih ederim.
Şu an ne yapıyorsun, çalışıyor musun?
Allah Allah aklımdan ne geçiyorsa , bakıyorum yazıvermişsin .Gerçekten insanlık kalmadı.
Bu sene, çok zor bir sene.
[/QUOTE]Tamam tamam sana demedim zaten Şurda bi kız varmış ona dedik ...QUOTE="blackk_swan, post: 37315037, member: 395589"]aaa ben başağım ama cimri falan şöyle dursun fazla bile cömertliğim var törpülemeye çalışıyorum başakların cimri olduğunu hiç okumadım
Bende 2,5 yıldır iş arıyorum . Üzülme.çalışmıyorum
Kusura bakma, ben de gıcık gıcık sorular soruyorum ama merak ettim o yüzden.çalışmıyorum
Kova erkekleri tutkulu aşık olamazlar diye düşünüyorum.Bana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da
Bende 2,5 yıldır iş arıyorum . Üzülme.
Kovamı , vakit varken kaç kaçBana kova burcunu anlatirmisin rica etsem tatlim nisanlim kova burcu da
önemli değil çıtırcanKusura bakma, ben de gıcık gıcık sorular soruyorum ama merak ettim o yüzden.
Bu arada senin yaş kaç?Allah Allah aklımdan ne geçiyorsa , bakıyorum yazıvermişsin .
Ee ne yapıyorsun peki genel olarak?önemli değil çıtırcan
33 profilimde resmim dahil tüm bilgilerim var . Çok gerçekim .Bu arada senin yaş kaç?
Zipzip gibi başladım ben de.
Sen evli gözüküyorsun.33 profilimde resmim dahil tüm bilgilerim var . Çok gerçekim .
NedenKovamı , vakit varken kaç kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?