İnşallah hallolur.
Belli gerçekten, başaklar çok esprili ve neşeli insanlar çıkıyor hep.
Evli misin peki?
Zor beğenen biri misin?bekarım. hiç evlenmedim. nişanlanmadım bile
burçlardan iyi anlıyosunZor beğenen biri misin?
Başaklar çok mükemmelliyetçi ve seçici oluyorlar.
Bir de dilleri çok sivri.
Zor beğenen biri misin?
Başaklar çok mükemmelliyetçi ve seçici oluyorlar.
Bir de dilleri çok sivri.
Burçlarla epey bir samimiyetim var.burçlardan iyi anlıyosun
ilk defa bir erkekle elele tutuştuğumda 26 yaşındaydım, sen düşünve evet, bazen fazla eleştirel olabiliyorum
Eleştirel olmak değil o , bende öyleyim , olaylara objektif bakıyoruz , gerçekçi ! İnsanlar bundan pek hoşlanmıyor ,burçlardan iyi anlıyosun
ilk defa bir erkekle elele tutuştuğumda 26 yaşındaydım, sen düşünve evet, bazen fazla eleştirel olabiliyorum
Evet ısmarlıyorlar da, sanki alttan alta o parayı bir şekilde istiyorlar.Bende başak sayılırım , hiç öyle değil , mükemmelliyetçilik kendi hayatında ama arkadaşlıkta 50 yaşlada kahve içerim , parası olmayana ben ısmarlarım , hiç insan ayırt etmem.
Burçlarla epey bir samimiyetim var.
Olsun, bu kadar bekledikten sonra inşallah büyük kısmet kapıdadır.
haklısın.. insanlar gerçeği duymaktan kaçıyorlar..Eleştirel olmak değil o , bende öyleyim , olaylara objektif bakıyoruz , gerçekçi ! İnsanlar bundan pek hoşlanmıyor ,
Yükselenim başak , asli burcum terazi orjinal başaklar paracı cimri ... Bir başak arkadaşımla sırf bu pintilikleri yüzünden soğudum . Ne zaman dışarı çıksak , diyaframa kadar yiyip çıkıyordu . Ay ben tokum . .. Büyükşehirde geziyosun oturacağın yer söğüt gölgesimiEvet ısmarlıyorlar da, sanki alttan alta o parayı bir şekilde istiyorlar.
Benim tanıdığım bütün başaklar böyle çıktı.
Bir de çok ince hesaplar yapıyorlar.
Yaptıkları her hareketin bir sebebi var yani.
İçinden geldiği için yaptığını düşünüyorum, bir bakıyorum yol ona çıkıyor yine.
İnşallah.off ben ne acı çektim bi bilsen.. etimden et koptu denir ya, öyle acı çektim ayrılıktan sonra. 2 buçuk sene oldu. iyiyim şimdi. bunun mükafatı büyük olmalı.
Benim de burcum oğlak, yükselenim başak.Yükselenim başak , asli burcum terazi orjinal başaklar paracı cimri ... Bir başak arkadaşımla sırf bu pintilikleri yüzünden soğudum . Ne zaman dışarı çıksak , diyaframa kadar yiyip çıkıyordu . Ay ben tokum . .. Büyükşehirde geziyosun oturacağın yer söğüt gölgesimi
Hayal dünyasında yaşıyorlar ! Ben gerçeklerimle yüzleştiğim için sorun yok , hayatı olduğu gibi kabul edenlerdim , acısıyla tatlısıyla , onlar benim beyazıma aaa siyah deyip , kendi siyahlarını bakkk bembeyaz diye dayatmaya çalışıyorlar !!!haklısın.. insanlar gerçeği duymaktan kaçıyorlar..
Yükselenim başak , asli burcum terazi orjinal başaklar paracı cimri ... Bir başak arkadaşımla sırf bu pintilikleri yüzünden soğudum . Ne zaman dışarı çıksak , diyaframa kadar yiyip çıkıyordu . Ay ben tokum . .. Büyükşehirde geziyosun oturacağın yer söğüt gölgesimi
İnşallah.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Aşk acısı hiç çekmedim, bu kadar sıkıntının arasında bir de bununla karşılaşmam umarım.
Tabi ki seni tenzih ederim.allah düzlüğe çıkarsın tez zamanda..
bu arada her başak bir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?