• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GERCEK FIKIR

Birde şeyi anlayamadım başka konularda aldatılan kadınlara,kocana kız birlikte olduğu kadına kızma deniyor. Burda hem adama hem kadına kızılmış. Ee hani suçlu olan adam oluyodu,birlikte olduğu kadının önemi yoktu,o olmasa başkası olurdu? Ne fark etti şimdi? :KK70:
Çünkü bazı aldatılan kadınlar gelip konu açtığında "Yıı ivit şirifsiz kıcım bini ıldıttı imi, o kadın yok mu o kadın o pislik o ahlaksız haysiyetsiz rezilll bunların yüzünden yuva kalmadı. " diye bagrınıyorlar. O yüzden "Sen önce koynundaki ahlaksıza bak , seni asıl ilgilendiren o, dışarıda tonla kadın var hangi birini terbiye edeceksin? "diyoruz. Hatta "Sizin yuvanızı sizden başka kimse yıkamaz. " diyoruz. Metres gelince yoluyoruz zaten direkt. 🥴

Adam bu şekilde davranmasaydı arkadaşınız ne yapmayı düşünüyordu? Sonuçta başkası ile evli olan bir sevgilisi var ve birlikte planlı bir şekilde çocuk dünyaya getirmeye karar vermişler.Tam olarak ne olmasını planlıyordu bu arkadaş da işler yolunda gitmeyince ne yapacağını bilemedi? Mesela adam çocuğu doğurursan bir ömür bana mecbursun demiş..bunda ne var? zaten 9 yıldır saplanıp kalmış bu adama ,üstüne isteyerek de hamile kalmış adam bana mecbursun diyince mi zoruna gitmiş?
Adam bana mecbursun derken istediğimi yapmaya, istediğim gibi yaşamaya mecbursun, gizli kalacak ortaya çıkmayacaksın bir ömür demiş. Yani bu demek oluyor ki adamın metresi ile ondan olan çocuğunu insan içine çıkarıp bu çocuğum bu da anası demeye hiç niyeti yok. Adamın hali hazırda devam eden evliliğini tehlikeye sokmaya hiç niyeti yok. Hamile kalır dogurursam karısını boşar beni alır diye plan yapan metres şok. 🥴

Adam bana mecbursun derken istediğimi yapmaya, istediğim gibi yaşamaya mecbursun, gizli kalacak ortaya çıkmayacaksın bir ömür demiş. Yani bu demek oluyor ki adamın metresi ile ondan olan çocuğunu insan içine çıkarıp bu çocuğum bu da anası demeye hiç niyeti yok. Adamın hali hazırda devam eden evliliğini tehlikeye sokmaya hiç niyeti yok. Hamile kalır dogurursam karısını boşar beni alır diye plan yapan metres şok. 🥴
Yavrum kadın zaten 9 senedir adamın kapatması olmuş..çok yapamadığı /alışkın olmadığı bir hayat değil zaten onu dedim ben de

Benim hikayem az çok belli, sizinki trajıkomik. Evli adamla beraber olup yana yakıla yıllarca çocuk yapmaya çalışan, kandil akşamlarında çocuğu olsun diye namaz kılıp dua eden birine ancak gülünür. Hangi yüzle, nasıl bir motivasyonla zina yaparken çocuğum olsun diye namaz kılıp dua eder ki insan ya ahskjsks.

Bir de aylar önce bana da sormuşsunuz çalışan kadın olarak doğumdan sonra ne yaptığımı. Şimdi fark ettim. Bir sene ücretsiz izin kullandım. Normalde evli kadınlar genelde az ya da çok izin kullanıyor. Siz senelerce evlat hasret çekmiş bir kadın olarak 2-3 aylık bebeğinizi bırakacak değilsiniz herhalde. Ayarlamışsınızdır bütçenizi. Eşiniz de polismiş. Onun maaşıyla idare ediverin birkaç ay daha. :KK53:
Kandillerde dua mı etmiş ahahahahahah nasıl bir model bu ya töbe töbe . Hem zina et hem de namaz kıl dua et çocuğum olsun diye :KK70: Bunlar kessin kimsenin bilmediği imam nikahı falan kıydı, ondan öyle vicdan rahat , bebiş duaları edilmiş. :KK70:

Kandillerde dua mı etmiş ahahahahahah nasıl bir model bu ya töbe töbe . Hem zina et hem de namaz kıl dua et çocuğum olsun diye :KK70: Bunlar kessin kimsenin bilmediği imam nikahı falan kıydı, ondan öyle vicdan rahat , bebiş duaları edilmiş. :KK70:
Bu yeni bir mezhep herhalde ahsjjsjs. Bir de hep Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun modunda temennilerde bulunmuş çocuğu olmayan hanımlara.

geçen bir konu vardı konuyu açanın annesi 20 yıldır evli adamla nikahsız yaşıyormuş adam ölmüş adamın evinde icra da varmış o evi icradan nasıl alırız diyordu.annenin hiç bir hakkı yok dedim kızdı bana.annen metres oluyor üzgünüm dedim kızdı bana.kendimden örnek verdim babam bir kadınla yaşıyor 76 yaşında 2 yıldır.yarın ölse gider eve el koyarım kadını da sokağa atabilirim eşya bile alamaz o evden doğru dürüst deyince de hımm senin yaran da var da ondan saldırdın dedi ha ha ha.yazdım gene 35 yılda sadece 3 saat gördüğüm adam babam .ne özlerim ne severim ama isterse kadınla 30 yıl yaşasın malı mülkü bana kalacak annen de aynı durumda dedim gene kızdı.metres ve metres yakınları kendilerini ve yakınlarını metres olarak görmüyor ki anacığımmm :KK45:
Yüzsüzlük nedir , nasıl yapılır?

Yavrum kadın zaten 9 senedir adamın kapatması olmuş..çok yapamadığı /alışkın olmadığı bir hayat değil zaten onu dedim ben de
9 senedir beraberlermiş, adam 2 senedir evli. Ha fark eder mi? Etmez. 7 yıllık sevgilisi ailesinden aklı çıkan ödleğin tekiymiş, daha ikisi birden bekarken karşılarına çıkaramamış ben bunu seviyorum bunla evlenecem diye, şimdi karısını mı boşayacak ailesini karşısına alıp, nikahsız yaptıkları bebeği alıp ben bunun babasıyım mı diyebilecek? Kadındaki nasıl kör bir hırssa fena bir ölü yatırım yapmış.

9 senedir beraberlermiş, adam 2 senedir evli. Ha fark eder mi? Etmez. 7 yıllık sevgilisi ailesinden aklı çıkan ödleğin tekiymiş, daha ikisi birden bekarken karşılarına çıkaramamış ben bunu seviyorum bunla evlenecem diye, şimdi karısını mı boşayacak ailesini karşısına alıp, nikahsız yaptıkları bebeği alıp ben bunun babasıyım mı diyebilecek? Kadındaki nasıl kör bir hırssa fena bir ölü yatırım yapmış.
Vallaha burada öyle yazıyor arkadaş..arkadaşım ..çocukluk arkadaşım , arkadaşımın konusu diyordu bak neler ortaya çıktı! 7 sene önce de adam başkası ile evli çıksa hiç şaşırmam

İkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
İkiside bebek istiyordu diyorsunuz o bebek doğunca kızın ailesi öğtenmeyecek miydi zaten ? Şuan neden çekiniyor ailesinden doğursun o zaman

Back
X