GERCEK FIKIR

Evli birinin sevgilisi olan kişiye metres diyoruz. Siz ne derseniz deyin sözlük anlamı bu. Eşek kadar adamı kimse zorla evlendiremez. Gitmiş bile isteye evlenmiş. Boşuna dram çıkarmasınlar burdan. Birgün senin kocanın da metresi olsa arkadaşını anlayışla karşılaştığın gibi onu da karşılayacak mısın?
Yakinda zorla evlendirildigi kadından da boy boy çocuk yapar

Yani inanın haklısınız o kdar zorlukla cocuguna bakan insanlar var herseye gögüs gerek zaten buda istiyor. Bu adamdan nasıl uzaklaşcak onu bilemiyo çok korkuyo şerefsiz hergün gelip kızı dövüyor düşünebiliyo öusunuz seni öldürürüm ailen duyarsa onlarıda öldürürüm gibi tehdit vari seyler. Daha öncede dövmüştü bana yolladı hep morljuklarını silmedm bende duruyor dedim lazım plur bu adamdan nasıl kendini ve bebeği koruyabilir sizce
Hayır düşünemiyorum çalışan, adama hiçbir şekilde mecbur olmayan, boşanma işleriyle bile uğraşmayacak bir kadın. Darp raporu+ uzaklaştırma alsın, kadesi indirsin telefona, geldiği an çağırsın. Devlet memuru ise tehditlerden dolayı (can güvenliği mazereti) tayinini de yaparlar hemen. Susarak nereye varacak yani? Kusura bakmayın bana bu anlatılanlar hiç mantıklı gelmedi.

Hayır düşünemiyorum çalışan, adama hiçbir şekilde mecbur olmayan, boşanma işleriyle bile uğraşmayacak bir kadın. Darp raporu+ uzaklaştırma alsın, kadesi indirsin telefona, geldiği an çağırsın. Devlet memuru ise tehditlerden dolayı (can güvenliği mazereti) tayinini de yaparlar hemen. Susarak nereye varacak yani? Kusura bakmayın bana bu anlatılanlar hiç mantıklı gelmedi.
Bence ayrılıp gitse adam arayıp sormaz da, kurtulur işte bu adamdan, ama kararı almak önemli

Belki de yapmıştır bile. 30 küsür yaşında, polislik yapan adamı zorla evlendirmişler sanki 14 yaşındaki çocuk gelinden bahsediyolar :rolleyes:
Zorla evlendirdiler de adamin buldugu kilif..
Bir yandan pastayi yerken diger taraftan da kekini kaybetmemek icin uydurmus oldugu bir yalan bence..
Ustelik ne pasta ne de kek sikayetci degil bu durumdan.. :)

Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Sosyal hizmetlere gitmeyeceksiniz. Arkadaşınızın muhtemelen bir banka hesabı vardır değil mi? Cimere giriş yapın banka hesabını kullanarak (şifresi falan yoksa). Ekran görüntülerini (tehdit hakaret) eklesin açık açık herseyi yazıp Egmye yollasın. Yarın da sosyal hizmetlere değil mümkünse savcılığa gidin koruma kararı aldırmak istediğinizi belirtin, şikayetçi olun. Muhtemelen soruşturma boyunca karşı tarafın silahına falan da el konur. Arkadaşınızın telefonuna kades indirin, şahısı gördüğü anda arasın, evin anahtarını vs değiştirsin. Hep söylüyorum kesin çözüm için CİMER’e yazın. Emniyet personeli ile ilgili sorunları çok ciddiye alıyorlar.

Zorla evlendirdiler de adamin buldugu kilif..
Bir yandan pastayi yerken diger taraftan da kekini kaybetmemek icin uydurmus oldugu bir yalan bence..
Ustelik ne pasta ne de kek sikayetci degil bu durumdan.. :)
Yaaaa benim kuzenim Bursa’da görev yaparken bir polisle sevgiliydi gayet mutlulardı. Çocuk izine gidip dönünce beni ailem zorla kuzenimle evlendirdi ama seni seviyorum demişti 🤣 bizim kuzi rezil rüsva edip tekmeyi basmıştı. Yerseeeeen zorla evleniyorlar işte.

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Kocanızin da sizde önce sevdiği biri oluyormuş hayatında, hayat bu ya , metres falan olmaz o kadın değil mi?
Ne kolay yazıyorsunuz metres değil diye, bal gibi metres arkadaşınız, baskıyla evlilikmiş, yerseniz.

Ailesinide tanıyorum anlatmasını söyledim eminimde sahip çıkarlar ama yapamam yüzlerine bakamam diyor tek başına dogurup bakmayı düşünüyor ama adam öyle şerefsiz ki bunuda kabul etmiyor
Adam eşi ailesi duyacak diye üç buçuk atıyor adi.
Çocuk yokken iyiydi tabi arkadaşını duygusal ve beden olarak kullanıyordu simdi işler değişti.
Arkadaşınız tamam bir hata yapmış ama 23 haftalık olmuş adam ne hakla karışıyor kadına.
Doğursun baksın evladına ama ailesine söylesin mutlaka adam yalnız diye daha çok üzerine gelecek ay zor bir durum ya rabbim yardim etsin.

Bebek neredeyse 6 aylık...6 aydır akılları neredeymiş.. onu da geçtim şimdi bunlarınki aşk mi oluyor.??Adam evlenecek kadar cesur değil ama 2 kadını ve 6 aylık bebeği aldırmak isteyecek kadar yürekli.. kadin 30 yaşında ve çalışıyorsa baksın bebeğine...bu rezillikleri yaparken utanmıyorlar da bebeği mi söylemeye utanıyorlar.cok ılginç..

Ben anlayamadım 23 hafta olana kadar çocuğa söylemedi mi zaten baştan öğrenince aldır demiştir bu zamana kadar neden bekledi ki? Ayrıca adam evli kuzen aile baskısı hikaye hamile kalınca tutuşmuş aldır demiş ne işi var hala? Alınmaz çocuk tabii 30 yaşında nasıl bu kadar cahil olunuyor anlayamıyorum evli adam ve ailesinin haberi yok bir insan 23 haftaya kadar nasıl bekler

İkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
Sizin derdiniz ne:işsiz::işsiz: şaka falan mı yapıyorsunuz milletin damarına basmak için? Arkadaşınızı mağdur gibi göstermeyin. Evli adamla birlikte olanların sıfatı bellidir. Bu hayatı bile isteye seçen arkadaşınıza acıyacağınıza adamın eşine acıyın

Son düzenleme:
Zamanında düşünmemişler şimdi mi düşünüyolar? Bu saatten sonra ne yapılabilir ki? 23 haftalık olmuş bebek. Kızın ailesinin haberi bile yok,sanki ortaya çıkmayacak. Adam ayrı,kadın ayrı iğrenç. Bu hayatı oyunmuş gibi nasıl yaşayabiliyosunuz ya?

Sinir bastı konuyu okuyunca 😡😡 keşke okumasaydım. Metres güzellemeside gördük sonunda. Birde ciddi ciddi arkadaşının yediği haltı savunmuş. Eşinizinde bir gün metresi olırsa aynı ponçik cümlelerle savunun kadını tamam mı
aaa öyle deme polis adamı zorrla ailesi evlendirmiş vah vah inanır mısın garibime

Çok dogru söylüyosunuz şuan korkudan benim yanıma kaldı kalmak için o pislik adam gelip yine kıza vırmuş dövmüş aldırcaksın yada dediği gibi olcak diye
Dedim yarın direk karar çıkarttıralım can güvenliğim yok de sıgınma evinde kal gerekirse
Adam pisliğin teki evet ama arkadaşınız da hiç masum değil,ne olursa olsun evli bir adamla beraber oluyor ve üstüne üstlük hamile kalıyor.

Back
X