Gercek Hayat Masallardaki Filmlerdeki Gibi Mutlu Sonla Bitmiyormuş

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Anlatacak kimsem olmadigi icin yinecsolugu burda aldim yada anlatinca herkesi sıktigım icin kimseye anlatmama karari aldim tabi sıkılacak olanlar okumamakta ozgurler

Kac gundur düşünüyorum sonu mutlu sonla biten cok mu masal dinledim yada ne bileyim cok mu film izledim yada sonunda iyilerin kazandigi sır kapisi icerikli sacma sapan seyler sahi neden herseyin birgun cok ama cok guzel olacagina inandim

Dısardan ne kadar karamsar gorunsrmde dunya basima yıkılsada hep bigun hersey yoluna gidecek gersey cok guzel olacak diye inanırdim Rabbim affetsin o umudum tükendi kalmafi artik

Ne hayallerim yoktu ki oncelikle hayatimizin altini ustune getiren(bos verin yasattiklaruni anlatipta kafanizi sisirmeyeyim) hatalarini anlayip birgun duzelecekti iyi bir baba olacakti

Yada ne bileyim yillardir kendimi paraliyorum ya okulu bitirip bi meslek sahibi olacaktim (ne bileyim artik diplomanin değilde torpilin onden geldigini masallarda torpilin adı bile gecmiyordu ki)

En azından masalin sonunda kimseye muhtac olmayacaktin hem maasim olunca yoksuluda ihtiyaci olanida koruyup gozetecektim(zaten madfi sıkıntilari atlatsak bi cok seyde duzekecek gibi duruyordu)

Yada ne bileyim hep imkansiz kisilerden uzaktan uzaga platonik platonik hoslanmayacaktim birgun karsilikli sevecektim biride beni sevecekti belki mutlu bir ailem olacakti huzurum olacakti

En guzelide annelik nasip olacakti

Ama herseyon sacma sapan absurt hayaller oldugunun artik farkindayim hicbirseyin duzelecegi yok herkesin bi imtihani varsa benimkide hayatimla demekki

Ama hic birseye kaybettigim maneviyatim kadar icim yanmiyir varsin hicbirsey olmasaydi ama ben yine o inancli insan olarak hayatima devam etseydim cok sujur inkar etmiyorum ama eskisi gibide degilim iste

Hayatin ayni sekilde devam edecegini dusunuyorum 28 yil nasil ki bir birinin kopyası olarak gectiyse olume kadarda devaminin oyle oldugunu dudunuyorum

Keske o kadar saf olmasaymisim herseyin mutlu sonla bitmeyecegini idrak edebilseymisim

10-11 yıl oldu hayatımda cirpinip biseyleri duzeltmek icin ugrasali ama elimde ne var 0 hatta sıfırı bırakın (-) eksilerdeyim artik hayati boyle kabul ediyorum hicbirseyin degismeyegini kabul ederek

Düzenleme:Bunu ilave etmeyi unutmusum ve sanki cok degil kisa bi sure icinde olacekmisim gibi bir his var icimde hani tarihi belli olacak bi sınava girecegimiz zaman calismadigimiz gunlere ahlanip vahlaniriz ya bisa gecmis gun diye hesap ederiz şuan tam manadıyla bu modda hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
hiç birşey için geç değil ve hayat kesinlikle düşündüğünüz gibi karamsarlıkla dolu değil..

herkes kendi masalını da sonunu da kendi yazıp kendi oynuyor.
kendinize güvenin ve hayata yeniden başlayabilmek için çabalayın daha çok gençsiniz.

Ben 11 yila yakin bir zamsndir ugrasip didiniyorum ve hicbirsey duzelmedigi hibi sanki git gide daha kotu oluyor dahada dibe vuruyir neresinden tutsam elimde kalacakmisim gibi hissrdiyirum yinede destek verdiginiz icin tesekkurler

Sen kesinlikle saf değilsin Evvel, bikaç gün önce bir üye kendisine attığın mesajları paylaşmıştı.
Bel altı vurmayı bilen kimse saf değildir, geçiniz bunları.

Sadece şanssız olabilirsin, sosyal olmayabilirsin, belki bakımsız olabilirsin bu sebepten ötürü karşına nasibin çıkmıyordur.

Daha 28 yaşındasın, gençsin. İşe girmek de bu kadar zor mu ya?

Bir yerden başlaman gerek. Masal hayatını kimse yaşamıyor ki. Prensesler kirli don mu yıkar?

Hadi kalk, kariyer sitelerini yokla. Bir yerden başla.

Ben 11 yila yakin bir zamsndir ugrasip didiniyorum ve hicbirsey duzelmedigi hibi sanki git gide daha kotu oluyor dahada dibe vuruyir neresinden tutsam elimde kalacakmisim gibi hissrdiyirum yinede destek verdiginiz icin tesekkurler

evli misiniz boşandınız mı yoksa?

Pes etmek için erken değil mi ?
Şimdi pes edersen geri kalan hayatınında yaşadığın 28 yıldan hiç bir farkı olmayacak.
Özünde pes ederek geleceğininde geçmişinle aynı olmasını garanti altına alıyorsun.
Değer mi? Değmez.
Bazı şeyler hop diye insanın kucağına düşmüyor.
Umudun kalmadığı gün ölüsündür. İnancın olsun. Her inişin çıkışı var. Nihayetinde yetişkin bireyler bir yerde kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor.
ailenin küçük bir çocukken yaptıkları üzerinde lafın olmazsada şuan var. Değişmesi için birşey yapmıyorsan o da senin tercihin. Başkalarını suçlama.
Unutma pes etmen demek akıp giden hayatı seyremekten başka bir şey değil.

buradan biriyle tanışıp eşine yakışıklı kaparlar vs diyen bayan mı bu üye ?

Bel altı vurmak olarak gormus olabilirsiniz ama kesinlikle oyle bir niyetim olmadi ( kalbi tertemiz saf masum biri oldugumu idda etmiyorum ) amacim kesinlikle bu degildi zira o mesajda belirtmistim o sahisa kendi hayatini sorgulama niyetinde olmadığımı sadece duyduklarimla yazdiklarinin celistigini yazmistim o kisiye

Diğer kisma gelecek olursakta kucuk bir yerde yasiyorum bolumum kamuyla akakali ni bolum ozelde is alani cok kisitli ve bulubdugum yerde imkansiz ve baska olumduz seylerde var ama bunlarla zamaninizi almak istemem

Yinede ilgilwndiginiz icin tesekkurler

Ne yazik ki bazen icinde bulundugumuz sartlar kendimiz icin atacagimiz adimlara mani olabiliyor

Ne yazik ki bazen icinde bulundugumuz sartlar kendimiz icin atacagimiz adimlara mani olabiliyor

Demekki yeterince batmamışsın.
Benim dönüm noktam ya bir kere ölmek yada yaşamaktı.
Ölmek kolaya kaçmak ve inancıma ters. Bende yaşamak için ne gerekiyorsa onu yaptım.
Doğamız gereği vahşiyiz, hayatta kalmak için gerekeni yapmak gerekiyor. (Başka insanlara zarar vermeden, hak etmeyenden ah almadan)
İçinizde bir yerlerde o güç var ama el uzatmak size zor geliyor olabilir.

Demin burada bir konu okudum. 71 yaşında kadın 17 yaşında çocukla "ruh ikizi" oldugunu iddia ederek evlenmis ve asiri mutlularmis. Bu ornege bakarak 60 yasina kadar umidini kaybetmemelisin, dusunsene"ruh esin" henuz dogmamis bile olabilir...

Ne guzel pes etmeden toparlanabilmissiniz insallah bende toparlabilirim o gucu kendimde bulabirim diycemde gercekten o gucu kendimde bulamiyorum sizede yeni kurdugunuz duzende mutluluklar diletim

Sana katılmıyorum neden mi? Çok yakin bir arkadaşım hukukcu. Hep akademisyenlik istedi çok uğraştı ve kendi çabalarıyla su anda akademisyen. Ben ve benim birçok arkadaşım torpilsiz yerleştik. Diyecegim o ki torpil var ama torpilden büyük Allah var ;-) Emek verince inan oluyor. Sevgili konusuna gelirsek hukukcu arkadasim cok büyük hayal kırıklıkları yaşadı su anda evleniyor ve aşık olarak;-) Ben daha evlenmiyorum ama çok mutlu bir ilişkim var ve elimden geldigince kurumlara hayvanlara yardım etmeye çalışıyorum. Demem o ki sakın sakın umutsuz olma.

Offf. Fazla arabesksin. Her sey kendi elimizde. Yeter ki saglik olsun yapamayacagimiz tek sey yok. Herkes bi sekilde kendi secimlerinin sonucunu yaşıyor. Mutlu olur ya da mutsuz. Secimini yaparken zaten hissediyor insan bazi seyleri. Hayallerinin hicbiri sacma sapan absürd degil. Sen imtihan kader diyip koseye cekilirsen daha cook platonik asklar yasarsin. Cok çabalıyorum ama olmuyor diye bi sey yok. Yeterince cabalamiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…