- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ben 11 yila yakin bir zamsndir ugrasip didiniyorum ve hicbirsey duzelmedigi hibi sanki git gide daha kotu oluyor dahada dibe vuruyir neresinden tutsam elimde kalacakmisim gibi hissrdiyirum yinede destek verdiginiz icin tesekkurlerhiç birşey için geç değil ve hayat kesinlikle düşündüğünüz gibi karamsarlıkla dolu değil..
herkes kendi masalını da sonunu da kendi yazıp kendi oynuyor.
kendinize güvenin ve hayata yeniden başlayabilmek için çabalayın daha çok gençsiniz.
Ben 11 yila yakin bir zamsndir ugrasip didiniyorum ve hicbirsey duzelmedigi hibi sanki git gide daha kotu oluyor dahada dibe vuruyir neresinden tutsam elimde kalacakmisim gibi hissrdiyirum yinede destek verdiginiz icin tesekkurler
Sen kesinlikle saf değilsin Evvel, bikaç gün önce bir üye kendisine attığın mesajları paylaşmıştı.
Bel altı vurmayı bilen kimse saf değildir, geçiniz bunları.
Sadece şanssız olabilirsin, sosyal olmayabilirsin, belki bakımsız olabilirsin bu sebepten ötürü karşına nasibin çıkmıyordur.
Daha 28 yaşındasın, gençsin. İşe girmek de bu kadar zor mu ya?
Bir yerden başlaman gerek. Masal hayatını kimse yaşamıyor ki. Prensesler kirli don mu yıkar?
Hadi kalk, kariyer sitelerini yokla. Bir yerden başla.
buradan biriyle tanışıp eşine yakışıklı kaparlar vs diyen bayan mı bu üye ?
Sen kesinlikle saf değilsin Evvel, bikaç gün önce bir üye kendisine attığın mesajları paylaşmıştı.
Bel altı vurmayı bilen kimse saf değildir, geçiniz bunları.
Sadece şanssız olabilirsin, sosyal olmayabilirsin, belki bakımsız olabilirsin bu sebepten ötürü karşına nasibin çıkmıyordur.
Daha 28 yaşındasın, gençsin. İşe girmek de bu kadar zor mu ya?
Bir yerden başlaman gerek. Masal hayatını kimse yaşamıyor ki. Prensesler kirli don mu yıkar?
Hadi kalk, kariyer sitelerini yokla. Bir yerden başla.
Pes etmek için erken değil mi ?
Şimdi pes edersen geri kalan hayatınında yaşadığın 28 yıldan hiç bir farkı olmayacak.
Özünde pes ederek geleceğininde geçmişinle aynı olmasını garanti altına alıyorsun.
Değer mi? Değmez.
Bazı şeyler hop diye insanın kucağına düşmüyor.
Umudun kalmadığı gün ölüsündür. İnancın olsun. Her inişin çıkışı var. Nihayetinde yetişkin bireyler bir yerde kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor.
ailenin küçük bir çocukken yaptıkları üzerinde lafın olmazsada şuan var. Değişmesi için birşey yapmıyorsan o da senin tercihin. Başkalarını suçlama.
Unutma pes etmen demek akıp giden hayatı seyremekten başka bir şey değil.
Ne yazik ki bazen icinde bulundugumuz sartlar kendimiz icin atacagimiz adimlara mani olabiliyor
28 yaşımda aldatılarak boşanıp baba evine dönmüştüm. Kendime sıfırdan bir hayat kurdum 32 yaşımda eşimle tanıştım ve hayatımın ikinci evresi başladı. Sizce geç kalmış mısınız ?
Aa çok ilginçDemin burada bir konu okudum. 71 yaşında kadın 17 yaşında çocukla "ruh ikizi" oldugunu iddia ederek evlenmis ve asiri mutlularmis. Bu ornege bakarak 60 yasina kadar umidini kaybetmemelisin, dusunsene"ruh esin" henuz dogmamis bile olabilir...
Demin burada bir konu okudum. 71 yaşında kadın 17 yaşında çocukla "ruh ikizi" oldugunu iddia ederek evlenmis ve asiri mutlularmis. Bu ornege bakarak 60 yasina kadar umidini kaybetmemelisin, dusunsene"ruh esin" henuz dogmamis bile olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?