Gercek Hayat Masallardaki Filmlerdeki Gibi Mutlu Sonla Bitmiyormuş

Evet Donusunboylemiolacakti , hayat planlandığı gibi, hayal edildiği gibi mutlu sonla bitmiyor maalesef. Şükretmem gereken çok şeyim olduğunu biliyorum ama tat alamıyorum hayattan. Ben de maneviyatımı büyük oranda yitirmiş durumdayım.

Önümde hedefim yok, çabalamıyorum hiçbir şey için. Rüzgar nereye götürürse oradayım işte. Bir oradayım, bir burada. Özel hayatımda edindiğim tatsız deneyimler "güven" duygusunu yok ettiği gibi tüm duygularımı da aldı götürdü.

Mutlu değilim.

evet zaten artık pes ettim ben bu hayattan ölmeye hazırımseni bekliyorum ölüm modunda yazmışsınız ama öyle değilki
insanız kiminin çocukluğu muhteşem geçiyor ergenlik berbat yaşlılık berbat
kiminin gençliği muhteşem yaşlılığı berbat kiminin hayatı berbat yaşlılığı muhteşem ....vs vs
böyle yani inişli çıkışlı bu hayat öyle pes etmek yok ve evet mutlu son da yok
insanız düşeceğiz kalkacağız her seferinde de daha güçlü şekilde...

Sanırım yaş 28
bir şeyleri düzeltmek için 10-11 yıl çırpındım diyorsun.15 li 18 li yaşlardaki neyi düzeltmek için 10 yıl çırpındın bilemem.Ama insanların umutları olmalı.Umut ettikçe yaşar.Hayatta ki en büyük sermaye sağlık ve sağlıklı bir beyindir unutma.

Elbetteki kendi emegiyle bir yerlere gelenlerde var ama soyle izah edeyim benim okudugum bolumu calisma alani cok genis diyevsectim (tabi idaallerime yakinliginida inkar edemem) ama sonradan gordum ki kamuda hic ama hic alimi yok belki bazi ozel kuruluslarda ama kucuk bir yerde yasadigim icin yine kendi alanimda sansim yok

Çunkü kamuda bizim islerimizi bolumle uzaktan yakindan alakali olmayan kisiler yurutuyor

Birde üzülerek söylüyorum sahiden torpil olayinin ne kadar ciddi boyutlara geldigini gorme firsatim oldu hatta ve hatta en azindan daha önceden bu tarz isler gizli kapakli yurutulurdu dimdi bu tarz isleri yapanlar saklama ihtiyaci bile gormuyorlar ayan beyan aciktan aciga torpil seklinde hallediyorlar

Hatta stajim zamaninda idari pozisyondakilerin dahi bana senin isin torpilsiz cok zor hatta imkansiz dediklerini biliyorum

Nolur baska bir bolum okuyun demeyin cunku ortaokul lise uni zaten aciktan artik birakin ders calismayi kitap bile gormeye tahammulum yok

Başka bir alana kaysan? Yani ne bileyim meslek kurslari var onlara gitsen. Halkla İlişkiler mesela mezunu var ama iş alanı yaratabilirsin kendine bence. Yani bir yerden başlaman lazım.

Zaten farkindayim kimse hayati dumduz yasamiyor kimsenin hayati basindan sonuna dort dortluk degil ama ben ne kadar ugrastiysam toparlayamadim neresinden tutsam elimde kaldi hep boyle devam etmeyecegine birgun duzelecegine inanirdim ama artik o inancim yok dogrusu

28 pes etmek için çok erken:)

Ayni durumu yasadigimiz icin uzulerek halinden anliyorum ne yazikki

Insallah ikimiz icinde boyle devam etmez vr insallah kaybettigin umudunu guveni tekrardan bulursun ve hersey cok daha guzel olur senin icin

Umarim benim kadar umutsuz degilsindir

28 pes etmek için çok erken:)
Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim

Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye

Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim

Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye
işin sırrı umursamamak amaan demek:)
arada pozitif insanlar da dertleniyor ama amaan diyor çünkü bir sürü ama bir sürü sıkıntı var bu hayatta bunlar ne ki
eş iş elbette önemli ama ya sağlığımız olmasaydı...ya da muhtaç olsaydık birilerine hayata tutunmak için
onlar dahi olsa yaşıyorsak bir sebebi vardır
Allah kimseyi boşuna yaratmaz hepimizin burada dünyada yiyecek ekmeği hepimizin bu dünyada bir yeri var ki yaşıyoruz

Allah sağlığınızla sınamasın asla.
Bir gün sınanırsanız aslında nefes aldığın için, bir çiçeğin açtığına şahit olduğun için, sevdiğiniz birinin gülümsemesini görebildiğiniz için çok mutlu olunabileceğini anlarsın.
Küçük şeyler şuan anlamsız geliyor olabilir ama o zaman çok anlamlı oluyor.
Umarım böyle bir şey yaşamazsınız.
Geçmiş için ahlanıp vahlanmak yerine yarına bakın.

Zaten imandan sonra en buyuk sukur sebebim saligim hersey birbir kayinca en cok sagligim icin sukrediyorum desteginiz icin ayrica cok tesekkur ederim daha onceki konulardada sizi hep yanimda buldum Allah razi olsun:)

Cok sukur sagligim icin simdiye zaten imandan sonra en buyuk sukur sebdbimdir ve en buyuk kirkumdur sagligimi kaybetmek ve dedoginiz gercekleri saglik kaybiyla anlamak Allah muhafaza etsin

eşini beğenmek mi
evvelahir değilim dedi ama başka biri sanırım
ay hiç hoş durum değilmiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…