- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Anlatacak kimsem olmadigi icin yinecsolugu burda aldim yada anlatinca herkesi sıktigım icin kimseye anlatmama karari aldim tabi sıkılacak olanlar okumamakta ozgurler
Kac gundur düşünüyorum sonu mutlu sonla biten cok mu masal dinledim yada ne bileyim cok mu film izledim yada sonunda iyilerin kazandigi sır kapisi icerikli sacma sapan seyler sahi neden herseyin birgun cok ama cok guzel olacagina inandim
Dısardan ne kadar karamsar gorunsrmde dunya basima yıkılsada hep bigun hersey yoluna gidecek gersey cok guzel olacak diye inanırdim Rabbim affetsin o umudum tükendi kalmafi artik
Ne hayallerim yoktu ki oncelikle hayatimizin altini ustune getiren(bos verin yasattiklaruni anlatipta kafanizi sisirmeyeyim) hatalarini anlayip birgun duzelecekti iyi bir baba olacakti
Yada ne bileyim yillardir kendimi paraliyorum ya okulu bitirip bi meslek sahibi olacaktim (ne bileyim artik diplomanin değilde torpilin onden geldigini masallarda torpilin adı bile gecmiyordu ki)
En azından masalin sonunda kimseye muhtac olmayacaktin hem maasim olunca yoksuluda ihtiyaci olanida koruyup gozetecektim(zaten madfi sıkıntilari atlatsak bi cok seyde duzekecek gibi duruyordu)
Yada ne bileyim hep imkansiz kisilerden uzaktan uzaga platonik platonik hoslanmayacaktim birgun karsilikli sevecektim biride beni sevecekti belki mutlu bir ailem olacakti huzurum olacakti
En guzelide annelik nasip olacakti
Ama herseyon sacma sapan absurt hayaller oldugunun artik farkindayim hicbirseyin duzelecegi yok herkesin bi imtihani varsa benimkide hayatimla demekki
Ama hic birseye kaybettigim maneviyatim kadar icim yanmiyir varsin hicbirsey olmasaydi ama ben yine o inancli insan olarak hayatima devam etseydim cok sujur inkar etmiyorum ama eskisi gibide degilim iste
Hayatin ayni sekilde devam edecegini dusunuyorum 28 yil nasil ki bir birinin kopyası olarak gectiyse olume kadarda devaminin oyle oldugunu dudunuyorum
Keske o kadar saf olmasaymisim herseyin mutlu sonla bitmeyecegini idrak edebilseymisim
10-11 yıl oldu hayatımda cirpinip biseyleri duzeltmek icin ugrasali ama elimde ne var 0 hatta sıfırı bırakın (-) eksilerdeyim artik hayati boyle kabul ediyorum hicbirseyin degismeyegini kabul ederek
Düzenleme:Bunu ilave etmeyi unutmusum ve sanki cok degil kisa bi sure icinde olacekmisim gibi bir his var icimde hani tarihi belli olacak bi sınava girecegimiz zaman calismadigimiz gunlere ahlanip vahlaniriz ya bisa gecmis gun diye hesap ederiz şuan tam manadıyla bu modda hissediyorum kendimi
evet zaten artık pes ettim ben bu hayattan ölmeye hazırımseni bekliyorum ölüm modunda yazmışsınız ama öyle değilkiAnlatacak kimsem olmadigi icin yinecsolugu burda aldim yada anlatinca herkesi sıktigım icin kimseye anlatmama karari aldim tabi sıkılacak olanlar okumamakta ozgurler
Kac gundur düşünüyorum sonu mutlu sonla biten cok mu masal dinledim yada ne bileyim cok mu film izledim yada sonunda iyilerin kazandigi sır kapisi icerikli sacma sapan seyler sahi neden herseyin birgun cok ama cok guzel olacagina inandim
Dısardan ne kadar karamsar gorunsrmde dunya basima yıkılsada hep bigun hersey yoluna gidecek gersey cok guzel olacak diye inanırdim Rabbim affetsin o umudum tükendi kalmafi artik
Ne hayallerim yoktu ki oncelikle hayatimizin altini ustune getiren(bos verin yasattiklaruni anlatipta kafanizi sisirmeyeyim) hatalarini anlayip birgun duzelecekti iyi bir baba olacakti
Yada ne bileyim yillardir kendimi paraliyorum ya okulu bitirip bi meslek sahibi olacaktim (ne bileyim artik diplomanin değilde torpilin onden geldigini masallarda torpilin adı bile gecmiyordu ki)
En azından masalin sonunda kimseye muhtac olmayacaktin hem maasim olunca yoksuluda ihtiyaci olanida koruyup gozetecektim(zaten madfi sıkıntilari atlatsak bi cok seyde duzekecek gibi duruyordu)
Yada ne bileyim hep imkansiz kisilerden uzaktan uzaga platonik platonik hoslanmayacaktim birgun karsilikli sevecektim biride beni sevecekti belki mutlu bir ailem olacakti huzurum olacakti
Ama herseyon sacma sapan absurt hayaller oldugunun artik farkindayim hicbirseyin duzelecegi yok herkesin bi imtihani varsa benimkide hayatimla demekki
Ama hic birseye kaybettigim maneviyatim kadar icim yanmiyir varsin hicbirsey olmasaydi ama ben yine o inancli insan olarak hayatima devam etseydim cok sujur inkar etmiyorum ama eskisi gibide degilim iste
Hayatin ayni sekilde devam edecegini dusunuyorum 28 yil nasil ki bir birinin kopyası olarak gectiyse olume kadarda devaminin oyle oldugunu dudunuyorum
Keske o kadar saf olmasaymisim herseyin mutlu sonla bitmeyecegini idrak edebilseymisim
10-11 yıl oldu hayatımda cirpinip biseyleri duzeltmek icin ugrasali ama elimde ne var 0 hatta sıfırı bırakın (-) eksilerdeyim artik hayati boyle kabul ediyorum hicbirseyin degismeyegini kabul ederek
Düzenleme:Bunu ilave etmeyi unutmusum ve sanki cok degil kisa bi sure icinde olacekmisim gibi bir his var icimde hani tarihi belli olacak bi sınava girecegimiz zaman calismadigimiz gunlere ahlanip vahlaniriz ya bisa gecmis gun diye hesap ederiz şuan tam manadıyla bu modda hissediyorum kendimi
Sanırım yaş 28Anlatacak kimsem olmadigi icin yinecsolugu burda aldim yada anlatinca herkesi sıktigım icin kimseye anlatmama karari aldim tabi sıkılacak olanlar okumamakta ozgurler
Sana katılmıyorum neden mi? Çok yakin bir arkadaşım hukukcu. Hep akademisyenlik istedi çok uğraştı ve kendi çabalarıyla su anda akademisyen. Ben ve benim birçok arkadaşım torpilsiz yerleştik. Diyecegim o ki torpil var ama torpilden büyük Allah var ;-) Emek verince inan oluyor. Sevgili konusuna gelirsek hukukcu arkadasim cok büyük hayal kırıklıkları yaşadı su anda evleniyor ve aşık olarak;-) Ben daha evlenmiyorum ama çok mutlu bir ilişkim var ve elimden geldigince kurumlara hayvanlara yardım etmeye çalışıyorum. Demem o ki sakın sakın umutsuz olma.
nasılburadan biriyle tanışıp eşine yakışıklı kaparlar vs diyen bayan mı bu üye ?
Başka bir alana kaysan? Yani ne bileyim meslek kurslari var onlara gitsen. Halkla İlişkiler mesela mezunu var ama iş alanı yaratabilirsin kendine bence. Yani bir yerden başlaman lazım.Elbetteki kendi emegiyle bir yerlere gelenlerde var ama soyle izah edeyim benim okudugum bolumu calisma alani cok genis diyevsectim (tabi idaallerime yakinliginida inkar edemem) ama sonradan gordum ki kamuda hic ama hic alimi yok belki bazi ozel kuruluslarda ama kucuk bir yerde yasadigim icin yine kendi alanimda sansim yok
Çunkü kamuda bizim islerimizi bolumle uzaktan yakindan alakali olmayan kisiler yurutuyor
Birde üzülerek söylüyorum sahiden torpil olayinin ne kadar ciddi boyutlara geldigini gorme firsatim oldu hatta ve hatta en azindan daha önceden bu tarz isler gizli kapakli yurutulurdu dimdi bu tarz isleri yapanlar saklama ihtiyaci bile gormuyorlar ayan beyan aciktan aciga torpil seklinde hallediyorlar
Hatta stajim zamaninda idari pozisyondakilerin dahi bana senin isin torpilsiz cok zor hatta imkansiz dediklerini biliyorum
Nolur baska bir bolum okuyun demeyin cunku ortaokul lise uni zaten aciktan artik birakin ders calismayi kitap bile gormeye tahammulum yok
evet zaten artık pes ettim ben bu hayattan ölmeye hazırımseni bekliyorum ölüm modunda yazmışsınız ama öyle değilki
insanız kiminin çocukluğu muhteşem geçiyor ergenlik berbat yaşlılık berbat
kiminin gençliği muhteşem yaşlılığı berbat kiminin hayatı berbat yaşlılığı muhteşem ....vs vs
böyle yani inişli çıkışlı bu hayat öyle pes etmek yok ve evet mutlu son da yok
insanız düşeceğiz kalkacağız her seferinde de daha güçlü şekilde...
Bendenasılay çok merak ettim
Lutfen yanlis anlasilma oasin o konu bana ait degil uzaktan yakindan konuyla alakam yok :)nasılay çok merak ettim
28 pes etmek için çok erken:)Zaten farkindayim kimse hayati dumduz yasamiyor kimsenin hayati basindan sonuna dort dortluk degil ama ben ne kadar ugrastiysam toparlayamadim neresinden tutsam elimde kaldi hep boyle devam etmeyecegine birgun duzelecegine inanirdim ama artik o inancim yok dogrusu
EvetDonusunboylemiolacakti , hayat planlandığı gibi, hayal edildiği gibi mutlu sonla bitmiyor maalesef. Şükretmem gereken çok şeyim olduğunu biliyorum ama tat alamıyorum hayattan. Ben de maneviyatımı büyük oranda yitirmiş durumdayım.
Önümde hedefim yok, çabalamıyorum hiçbir şey için. Rüzgar nereye götürürse oradayım işte. Bir oradayım, bir burada. Özel hayatımda edindiğim tatsız deneyimler "güven" duygusunu yok ettiği gibi tüm duygularımı da aldı götürdü.
Mutlu değilim.
Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim28 pes etmek için çok erken:)
işin sırrı umursamamak amaan demek:)Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim
Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye
Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim
Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye
işin sırrı umursamamak amaan demek:)
arada pozitif insanlar da dertleniyor ama amaan diyor çünkü bir sürü ama bir sürü sıkıntı var bu hayatta bunlar ne ki
eş iş elbette önemli ama ya sağlığımız olmasaydı...ya da muhtaç olsaydık birilerine hayata tutunmak için
onlar dahi olsa yaşıyorsak bir sebebi vardır
Allah kimseyi boşuna yaratmaz hepimizin burada dünyada yiyecek ekmeği hepimizin bu dünyada bir yeri var ki yaşıyoruz
Sizden de Allah razı olsun ^_^Zaten imandan sonra en buyuk sukur sebebim saligim hersey birbir kayinca en cok sagligim icin sukrediyorum desteginiz icin ayrica cok tesekkur ederim daha onceki konulardada sizi hep yanimda buldum Allah razi olsun:)
Allah sağlığınızla sınamasın asla.
Bir gün sınanırsanız aslında nefes aldığın için, bir çiçeğin açtığına şahit olduğun için, sevdiğiniz birinin gülümsemesini görebildiğiniz için çok mutlu olunabileceğini anlarsın.
Küçük şeyler şuan anlamsız geliyor olabilir ama o zaman çok anlamlı oluyor.
Umarım böyle bir şey yaşamazsınız.
Geçmiş için ahlanıp vahlanmak yerine yarına bakın.
Lutfen yanlis anlasilma oasin o konu bana ait degil uzaktan yakindan konuyla alakam yok :)
nasılay çok merak ettim
eşini beğenmek miay konunun adını unttum ama 2 kişi tanışığ arkadaş olmuştu sonra biri birini eşini beğenmişti kavga çıkmıştı mesajlaşmaları ortaya dökmüşlerdi falan
ama üyelerin isimleri ve konu adını hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?