Gercek Hayat Masallardaki Filmlerdeki Gibi Mutlu Sonla Bitmiyormuş

Ayni durumu yasadigimiz icin uzulerek halinden anliyorum ne yazikki

Insallah ikimiz icinde boyle devam etmez vr insallah kaybettigin umudunu guveni tekrardan bulursun ve hersey cok daha guzel olur senin icin

Umarim benim kadar umutsuz degilsindir
Bende uzun zamandir ayni dusuncelerdeydim.Nasil desem hersey anlamsiz sanki, bosuna cehenneme gidicem birde keske hic dogmasaydim diyordum.Her yil birbirinin aynisi ckk mutlu oldugum anlatabilcrgim bir anim yok.Vardir elbet cok sukur saglikli her gunumuze ama iste...Insanlara guvenimj kaybetmem, onceden mesela salincaga kosa kosa gidicekken sacma sapan isler, ici bos mutluluklar demeye baslamistim

Cokca dua et, simdi daha iyiyim cok sukur.Kanser hastasi 24yasindaki kiz agrisiz evinizde gecirdiginiz hergun bayram yazmisti bir yerde.Şükretmek lazim, Allah sagligimizla sinamasin.Karnim agrisa ne ask umrumda oluyor ne dunya valla

Sende umudunu kaybetme canim belki yarin hayatimizin askiyla karsilasiriz

Zaten stajim doneminde karsilastigim hastalar ve hasta yakinlari sayesinde cok sukur sagligim yerinde diyorum

Ama ne bileyim insan sevmek sevilmek sevdikleri tarafindan deger gormek bu dunyada ise yarar biri olmak kimseye muhtac olnamak gibi seylerde istiyor bu imtihani verene sükürler olsun bin sukur

Insallah sizde eski umutlu mutlu gunlerinize kavusursunuz

okumadım bile. tek söyleyebileceğim; mutlu son diyosunuz ya. son neresi? sonumuz nerede? bunu düşünün.

bende bu dünyada mutlu olabileceğimi düşünmüyorum. ama çırpınıyoruz ve Allaha şükür. belki gerçekten mutlu son olacak. belki Cennette annemle buluşucam. budur belki benim için son.

yaşamaktan, gülmekten vazgeçmeyin. herşeyi 'son' olarak görmeyin :)

Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim

Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye

Sonunun hüsran olacagına inanarak attiginiz adimlarin hicbir onemi yok ki,sizin de soylediginiz gibi bu bosuna ugrasmaktir.

Agzinda gumus kasıkla dogmadi cogu insan,o imrendiginiz insanlar belki sizden daha buyuk sorunlarla ugrasip bugunku mutluluklarina ulasti,bilemeyiz.

Ve ben seyi merak ettim, pes etmeden once neler yapiyodunuz, yani pes etmeden onceki sizle pes ettikten sonraki siz arasindaki fark ne?

Bende bazen keske daha onceden pes etseydim bari diye dusunuyorum en azindan bu kadar ugrasip didinmezfim

Bazen cevremdeki hayat dolu pozitif insanlari gorunce hayret ediyorum nasilda boyle mutlu olabiliyorlar diye

Sonunun hüsran olacagına inanarak attiginiz adimlarin hicbir onemi yok ki,sizin de soylediginiz gibi bu bosuna ugrasmaktir.

Agzinda gumus kasıkla dogmadi cogu insan,o imrendiginiz insanlar belki sizden daha buyuk sorunlarla ugrasip bugunku mutluluklarina ulasti,bilemeyiz.

Ve ben seyi merak ettim, pes etmeden once neler yapiyodunuz, yani pes etmeden onceki sizle pes ettikten sonraki siz arasindaki fark ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…