• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek sebebini çok merak ediyorum..

Bi arkadaşımla bizde bi zaman görüşemedik konuşamadık. Sorun neydi tam hatırlamıyorum ama yazdığım mesajlara cevap vermedikçe bende duramadım bizim dostluğumuz böyle bitmemeliydi diye mesajlar atmaya başladım. O da antalyadan bodruma taşınmış o aralar hamile kalmış sorunlu bi doğum geçirmiş ve çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Bu olaylardan dolayı bana yazamamış. O evliydi ben bekardım o zamanlar, ben evlendim eşlerimizi de tanıştırdık... Çok güzel dostluklar edindik birbirimiz sayesinde...

Demem o ki ilk adımı siz atın, açık açıkta konuşun eğer devam etmek istemiyorsan arkadaşlığımıza ve böyle en ufak bi şeyde benimle irtibatı keseceksen hiç başlamayalım diye...
Saygılar...
Sizinkinin mantıklı bi açıklaması varmış üzüldüm arkadasınız adına çocuğu iyidir inşallah şimdi

Sizinkinin mantıklı bi açıklaması varmış üzüldüm arkadasınız adına çocuğu iyidir inşallah şimdi
Evet mantıklı bi açıklaması vardı ama sonuçta benim adım atmamla olaylar açığa çıktı.
Şimdi iyi minik yeğenim Rabbime şükürler olsun...
Hakkınızda hayırlısı, selametle...

Ben derimki " kocamla mutlu resimlerimi gordukce zoruna gidiyordu kendisinin hala bekar olmasi, her gun her gun duvarda resimlerimze denk geliyordu, ve bi kcuk puruz sayesinde o resimleri gorme ihtimalini ortadan kaldirdi"

Ben derimki " kocamla mutlu resimlerimi gordukce zoruna gidiyordu kendisinin hala bekar olmasi, her gun her gun duvarda resimlerimze denk geliyordu, ve bi kcuk puruz sayesinde o resimleri gorme ihtimalini ortadan kaldirdi"
Hala görüyo facebookum da ekli o da silmedi bende silmedim ama sık sık konuşurduk telde acaba duymak istemediği şeyler vardı ve onlardan mi kurtulmak istedi

Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???
Çok çocukca yaptığı..

Back
X