• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek sebebini çok merak ediyorum..

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???

Mrb kızlar konuyu kısaca anlatmak istiyorum benim 8 yıllık çok yakın bi arkadaşım vardı ta ki 7 ay öncesi beni hayatından silene kadar.Biz iki yakın dosttuk birbirimizin herşeyini bilir beraberken çok mutlu olurduk herşeyden. Çok severdim onu bi kardeş dost arkadaş gibi..fakat 7 ay önce şöyle saçma bi olay gelişti ben sosyal medyaya eşimle gezdiğim yerlerde çektiğimiz fotoları koydum bu da beğendi yorumlaştık falan sonra bi baktım foto çok olduğu için aynısından iki kez koymuşum birini sileyim derken meğer bu yorum yaptığını silmişim tam mesaj atıyordum ki yanlışlıkla onu silmişim diye.ne dese beğenirsiniz rahatsız ettiysem kusura bakma bi daha etmek...Ben şok ve o günden beridir ne arar ne sorar düşman oldu resmen..şimdi size sormak istiyorum benle arkadaşlığını bitirme sebebi sizce gerçekten bu sebep mi???

Değil tabi ki.
Altta yatan psikolojik eksiklikleri mevcuttur. Sizinki sadece tuz biber olmuştur.
Olgun insan davranışı değil çünkü yaptığı.

demek ki dostluğunuzu bitiresi varmış
bu da bahanesi olmuş
boşverin önemsemeyin

Saçma.bunun için küsülür mü be.emin ol 8sene zarfında daha ciddi şeyler olmuştur küsmek için ama siz onların üstesinden gelmişsiniz.bınun da gelebilirdiniz,gelmeliydiniz..

kendisinin medeni durumu nedir? şayet bekar ve evlilikten uzaksa, durum ortada.

Değil tabi ki.
Altta yatan psikolojik eksiklikleri mevcuttur. Sizinki sadece tuz biber olmuştur.
Olgun insan davranışı değil çünkü yaptığı.
Evet bende öyle dedim kendisine çocuklaşma ne alakası var niye rahatsız oluyum ben senden dedim ama dinletemedim

psikolojisinin en bozulduğu ana denk gelmiş bence. bi kaç güne hatasını anlar diye düşnüyorum

demek ki dostluğunuzu bitiresi varmış
bu da bahanesi olmuş
boşverin önemsemeyin
Zaman zaman özlüyorum bi mesaj atsam dostluğumuz bu şekilde bitmemeliydi demek istiyorum ama sonra vazgeçiyorum o isteseydi bu şekilde bitirmezdi diyorum

Evet kendisi bekar istediği gibi biri de çıkmıyo karşısına
gördüğüm kadarıyla siz evli,mutlu bir hayat yaşıyorsunuz, Allahın izniylede bir süre sonra çocuklu olacaksınız,,üzgünüm ama bana kıskançlık,hazımsızlık gibi bir durumu var gibi geliyor yani genelde öyle oluyor ne yazık ki :oops:
takılmayın boşverin derim.

siz bundan sonra cevap vermediniz mi?
belli ki hassas bir durum oluşmuş ve yanlış anlama olmuş.
belki sizin bilmediğiniz başka bir hareketinize kafayı takmıştır.
eğer önem verdiğiniz bir arkadaşınızsa bence bu konuyu irdeleyin.
benim düşüncem, siz yukarıdaki mesajdan sonra hiç yanıt vermediyseniz, hata sizde. çünkü dostluklarda biraz alttan almanın, hoş görmenin gerektiği durumlar vardır. adım atmayı deneyin.

gördüğüm kadarıyla siz evli,mutlu bir hayat yaşıyorsunuz, Allahın izniylede bir süre sonra çocuklu olacaksınız,,üzgünüm ama bana kıskançlık,hazımsızlık gibi bir durumu var gibi geliyor yani genelde öyle oluyor ne yazık ki :oops:

öyleyse de arkadaşına destek olması gerekmez mi?
kolay mı 7 yıllık arkadaşlık.

Haklısınız :(

Evet kendisi bekar istediği gibi biri de çıkmıyo karşısına

Nedense benimde aklima ilk bu düsünce geldi. Benimde yakin bir arkadasim cok gereksiz ve sacma bir nedenden (sinavda kopya vermemisim!) arkadasligimizi bitirdi diyelim. 6 ay herhangi bir konusma dahi gecmedi aramizda. En son baska bir arkadasin israriyla yazdim, okadar soguktuki sanirsin elinden cok sevdigi birseyi aldim. Bazen gercekten bazi insanlara deger vermege degmiyor.

siz bundan sonra cevap vermediniz mi?
belli ki hassas bir durum oluşmuş ve yanlış anlama olmuş.
belki sizin bilmediğiniz başka bir hareketinize kafayı takmıştır.
eğer önem verdiğiniz bir arkadaşınızsa bence bu konuyu irdeleyin.
benim düşüncem, siz yukarıdaki mesajdan sonra hiç yanıt vermediyseniz, hata sizde. çünkü dostluklarda biraz alttan almanın, hoş görmenin gerektiği durumlar vardır. adım atmayı deneyin.
Yok onun üzerine ben bayağı uğraştım ben senden neden rahatsız oluyum yanlışlıkla sildim olur mu öyle şey yanlış anladın beni falan dedim ama nuh dedi peygamber demedi ben anlamam demeye getirdi resmen

Nedense benimde aklima ilk bu düsünce geldi. Benimde yakin bir arkadasim cok gereksiz ve sacma bir nedenden (sinavda kopya vermemisim!) arkadasligimizi bitirdi diyelim. 6 ay herhangi bir konusma dahi gecmedi aramizda. En son baska bir arkadasin israriyla yazdim, okadar soguktuki sanirsin elinden cok sevdigi birseyi aldim. Bazen gercekten bazi insanlara deger vermege degmiyor.
Aynen öyle onca yıllık dostluğu bir çırpıda çöpe attı çok zoruma gitti

öyleyse de arkadaşına destek olması gerekmez mi?
kolay mı 7 yıllık arkadaşlık.
şayet kıskaçlık,haset besliyorsa için için (ki bana öyle geldi) dostunun mutlu mesut hayatından, konu sahibine iyilik yapmış uzaklaşarak
şahsen ben istemem hayatıma hınçla bakan kem gözler :KK56:

Hemen herkesin aklına ;yok bekarmıy dı? acaba sizi mi kıskandı? bazı insanlar bazı durumlara daha çok alınabilir.. Benim tahminim o sizin resminize yorum yapmış ama sizin çift ekleyip sildiğinizi değil de onun yorum yaptıgını silip yenisini yani yorum yapılmayanı eklediğinizi düşünmüş.. ee ben de olsam kızarım , neden böyle yaptığınızı düşünürüm.. Sizin yapacagınız 7 ay küs kalmak değil yanına gidip durumu açıklamak.. Sonrasında küslüge devam ederse kendisi bilir

Back
X