Valla olsun Ya gerçek sevgiVar derdim de bu gun cok sinirliyim hahah:)))
benim gerçek sevgi anlayışım şudur, birbirini seven insanlar kesinlikle birbirine sesini yükseltmez, birbiriyle kavga etmez, tartşılacak bir konu varsa, medeniyet içinde konuşulur. kadın ve erkek birbirini mutlu etmek için yarışır, hatalarını yüzüne saymaz, çaktırmadan, düzeltmesini sağlamaya çalışır. ona sebepsiz yasaklar, kıskançlıklar, ailesine dil uzatmalar gibi tavırlar sergilemez. hatta onu mutlu etmek için ailesine ve akrabalarına herzaman yardımcı ve destek olur..yeri gelir kendine almaz, sevdiğine alır, o birşey söylemeden bile, bakışından anlar...hayat yolunda 2 rakip gibi değil, 2 ortak gibi ilerlerler...erkek kadına kadınlığını, kadında erkeğe, erkekliğini hissettirmeli...Selamlar kadınlar kulübü, şu evlilik arkadaşlık konularından sonra sorguladığım bir şey var gerçek sevgi diye bir şey kaldı mı ya ? Ben gerek arkadaşlık gerek ilişkilerimde özveriyle çaba harcadım ama boşa gitmiş gibi hissediyorum da acaba ben mi salak gibi sevgi böcüğü modunda geziyorum var mı gerçekten böyle bir şey ben mi sanrı içindeyim? Nedir yorumunuz?
Çok güzel tanım yapmışsınız da kendi adıma denk gelemedim o zamanbenim gerçek sevgi anlayışım şudur, birbirini seven insanlar kesinlikle birbirine sesini yükseltmez, birbiriyle kavga etmez, tartşılacak bir konu varsa, medeniyet içinde konuşulur. kadın ve erkek birbirini mutlu etmek için yarışır, hatalarını yüzüne saymaz, çaktırmadan, düzeltmesini sağlamaya çalışır. ona sebepsiz yasaklar, kıskançlıklar, ailesine dil uzatmalar gibi tavırlar sergilemez. hatta onu mutlu etmek için ailesine ve akrabalarına herzaman yardımcı ve destek olur..yeri gelir kendine almaz, sevdiğine alır, o birşey söylemeden bile, bakışından anlar...hayat yolunda 2 rakip gibi değil, 2 ortak gibi ilerlerler...erkek kadına kadınlığını, kadında erkeğe, erkekliğini hissettirmeli...
bu tanıma uyan bir kaç çift gördüm hayatımda, ne yazıkki çok yok...ama şuvarki, ne ekersek onu biçeriz bence. öncelikle bu dediklerime kendimizden başlamalıyız...kavgalarda emin ol, bir kişi değil, iki kişide haksızdır...Çok güzel tanım yapmışsınız da kendi adıma denk gelemedim o zaman
Kavga değilde bana benden ne koparırsam kardır diyenler geldibu tanıma uyan bir kaç çift gördüm hayatımda, ne yazıkki çok yok...ama şuvarki, ne ekersek onu biçeriz bence. öncelikle bu dediklerime kendimizden başlamalıyız...kavgalarda emin ol, bir kişi değil, iki kişide haksızdır...
erkelerde açtı gözünü haklısın, hele ileri yaş erkeler zengin kadın avcısı olmuşlar..öreneğin tanığım bir bayan var 60 yaşında ama hala gençkız gibi görünüyor, çok bakımlı biri...6 ay önce eşi vefat etti...şimdi faceden 30 yaşında adamlar kadına asılıyorlar...kadın 2 maaş alıyor, evi , parası var...bende şaşkınım...Kavga değilde bana benden ne koparırsam kardır diyenler geldi
Aaaaaa hayret ettim şu an.erkelerde açtı gözünü haklısın, hele ileri yaş erkeler zengin kadın avcısı olmuşlar..öreneğin tanığım bir bayan var 60 yaşında ama hala gençkız gibi görünüyor, çok bakımlı biri...6 ay önce eşi vefat etti...şimdi faceden 30 yaşında adamlar kadına asılıyorlar...kadın 2 maaş alıyor, evi , parası var...bende şaşkınım...
Yok giden benden gitti onlara bişi olmadı, zamanımı onlar yerine kariyer vs ye harcasaydım şu an daha donanımlı olurdum kendim yerine onlara yatırım yaptım hata bu.Sevginin karşılığı beklenmez sadece sevilir. Siz de arkadaşlık ilişkileriniz için bile “boşa gitmiş” sözünü kullanıyorsanız sevmemişsiniz demekki.
Dert ile alakasını çözemedim amaTabikisi var❤ Buraya derdi olan yazıyor, isterseniz derdi olmayanlar da yazsın o zaman inanır mısın
Yok giden benden gitti onlara bişi olmadı, zamanımı onlar yerine kariyer vs ye harcasaydım şu an daha donanımlı olurdum kendim yerine onlara yatırım yaptım hata bu.
Arkadaşlık evlilik konularından sonra yazmışsın ya, ben de diyorum ki buraya sorunları olanlar yazıyo, gerçek sevgiyi bulanlar değil. Yani var öyle bişeyDert ile alakasını çözemedim amaİkisi farklı konular sanki.
Bu çok ütopik yorum olmuş bence.. En basiti bir dizide bile hışınca birbirine bağıran çiftin arasından alev çıkabiliyor..benim gerçek sevgi anlayışım şudur, birbirini seven insanlar kesinlikle birbirine sesini yükseltmez, birbiriyle kavga etmez, tartşılacak bir konu varsa, medeniyet içinde konuşulur. kadın ve erkek birbirini mutlu etmek için yarışır, hatalarını yüzüne saymaz, çaktırmadan, düzeltmesini sağlamaya çalışır. ona sebepsiz yasaklar, kıskançlıklar, ailesine dil uzatmalar gibi tavırlar sergilemez. hatta onu mutlu etmek için ailesine ve akrabalarına herzaman yardımcı ve destek olur..yeri gelir kendine almaz, sevdiğine alır, o birşey söylemeden bile, bakışından anlar...hayat yolunda 2 rakip gibi değil, 2 ortak gibi ilerlerler...erkek kadına kadınlığını, kadında erkeğe, erkekliğini hissettirmeli...
Yanlış anlamada kopyala yapıştır bi paragraf olmuş. Bence gerçek sevgi sadece bebeklikle çocukluk çağı arasındakilerde, hayvanlarda ve down sendromlu bireylerde var. Yaşam koşulları o kadar yorucu ki empati yapmayı bile unutmuşuz. Kimisine göre gerçek sevgi "ya benimsin ya kara toprağın" kimisine göre saygı sevgi arasında kurulan bağ... Bir çok örnek sıralardımda pek keyfim yokbenim gerçek sevgi anlayışım şudur, birbirini seven insanlar kesinlikle birbirine sesini yükseltmez, birbiriyle kavga etmez, tartşılacak bir konu varsa, medeniyet içinde konuşulur. kadın ve erkek birbirini mutlu etmek için yarışır, hatalarını yüzüne saymaz, çaktırmadan, düzeltmesini sağlamaya çalışır. ona sebepsiz yasaklar, kıskançlıklar, ailesine dil uzatmalar gibi tavırlar sergilemez. hatta onu mutlu etmek için ailesine ve akrabalarına herzaman yardımcı ve destek olur..yeri gelir kendine almaz, sevdiğine alır, o birşey söylemeden bile, bakışından anlar...hayat yolunda 2 rakip gibi değil, 2 ortak gibi ilerlerler...erkek kadına kadınlığını, kadında erkeğe, erkekliğini hissettirmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?