Gerçek sevgi var mı ?

Gerçek sevgi tabiki vardır niye olmasın..senin için doğru olmayan insanlara sevgini vermiş olabilirsin o yüzden boşa gitti diyebilirsin

Aa eşimle biz sevgiliyken de öyleydik. İkimiz de kavgadan nefret ederiz ve gözlem gücümüz yüksektir. Bir bakışından bile neye bozulduğunu anlarım. Birbirimize kızdığımız zamanlar illa ki olur. Bağırarak bunu göstermeyiz. Birkac gün sessiz kalırız. Düşünürüz. Kendimizi hazır hissedince de konuşur tatlıya bağlarız. Ben agresif bir insanımdır esasen çabuk sinirlenip söylenirim. Ama eşimin sakin kendini bilen tavrı bu huyumu törpüler. Bir hata yapsam mesela beni suçlama yoluna gitmez ya da o hata yapsa ben suçlamam oturur çözmeye çalışırız.

Sevgiden kastiniz nedir ona bağlı bence. Sanirim en gercek sevgi bir annenin çocuğuna olan sevgisi. Arkadaşlık iliskilerinde ben de cok uzun soluklu sevgiler yasamadim acikcasi birsey diyemeyecegim.
Ama esimle olan iliskime gercek sevgi anlaminda cok guveniyorum. Ama kendi anladigim gercek sevgi. Yani herkesin gercek sevgi deyince anladigi veya bekledigi sey farkli olabilir bunu soylemeye çalışıyorum. Eşim ozel gunleri atlamaz, mutlaka bir cicek, bir yemek organizasyonu, bir hediye hazirlar. Ama ben hastayken yarim yamalak beceriksizce yaptığı bir corba daha degerlidir. Derin temizlik yaptigimi bildigi bir gun, ben soylemeden oglen benim icin eve yemek siparisi vermesi cok değerlidir. Pazar gunu sen biraz uyu ben bebegimize bakayim demesi cok değerlidir. Ailemi sevmesi saymasi; el üstünde tutmasi bir sevgi gostergesidir.
Bir baskasi icin de baska seyler olabilir. Yani biraz goreceli bir durum bence

Bazen aramız iyiyken herşey güzelken gerçek sevgi bu işte diyorum. Ama tartışınca gerginlik olunca sevseydi böylemi olurdu diyorum. Duruma göre değişiyor cevabı bende şuan aram limoni sanırım yok. Ya da bilmiyorum öyle işte...

Sevginin karşılığı beklenmez sadece sevilir. Siz de arkadaşlık ilişkileriniz için bile “boşa gitmiş” sözünü kullanıyorsanız sevmemişsiniz demekki.
hayir sevginin karsiligi olur elbette karsidaki bizi sevecek. Sizin anlattiginiz ancak Allah c.c bizi oyle sever

Gerçek sevgi, arkadaşlık, aşk çabalamadan sahip olduğundur. Çabalıyorsan orda bir sorun vardır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…