- 30 Mayıs 2022
- 1.890
- 2.278
- 83
- Konu Sahibi Legendwomen
Ne kadar pişkinsin ya !!Boşamasın zaten kadın kahrını çeksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar pişkinsin ya !!Boşamasın zaten kadın kahrını çeksin
Yapmayaydin iyiydi, gider özür dilersin, öpüşüp barisirsiniz, bayram geliyo, küslük yapman guzumSanırım biraz özel hayatını ifşa ettim
İş yerinde cinsellik yaşadığımızı patronuna söyledimNasıl yani?
Böyle işler için garson değil, patron ayarlamam daha karlı olur aslında. Bak metresligi çok ayak altı ettiniz. Garsona metres mi olunur?Rezil ettim iş yerine dahasına karışmayacağım. İş yerinde benle se*s yaptığının da kanıtı çıksa
Öğretmen mi buluyor?Biraz vizyonunu genişlet. Yaşıtların metres olmak için hoca, öğretmen vs buluyor sen gidip garson bulmuşsun.
Ciddiye alacaklar diye endişe ediyorumBiraz vizyonunu genişlet. Yaşıtların metres olmak için hoca, öğretmen vs buluyor sen gidip garson bulmuşsun.
Okuyunca bi içimin yapı eridi kız..Böyle işler için garson değil, patron ayarlamam daha karlı olur aslında. Bak metresligi çok ayak altı ettiniz. Garsona metres mi olunur?
Haklısınız salaklık işteBöyle işler için garson değil, patron ayarlamam daha karlı olur aslında. Bak metresligi çok ayak altı ettiniz. Garsona metres mi olunur?
Naptın?! Patronu dururken bu heriften niye hamile kaldın guzum?İş yerinde cinsellik yaşadığımızı patronuna söyledim
Rezilliğin de bu kadarı.İş yerinde cinsellik yaşadığımızı patronuna söyledim
Geçen gün cinsellik bölümüne "evli öğretmenime hisler beslemem doğru mu, o da beni beğeniyor" diye bir konu açmıştı birisi ordan aklıma geldi skjdosnsokÖğretmen mi buluyor?Piyasa nasıl düşmüş yav.
Bilmiyorum. Patronu ağır başlı birisiNaptın?! Patronu dururken bu heriften niye hamile kaldın guzum?
Ul*n bari bir mok yiyorsun az vizyonlu ol dimi.Naptın?! Patronu dururken bu heriften niye hamile kaldın guzum?
İş yerinde cinsellik yaşadığımızı patronuna söyledim
Kaçırdın gül gibi adamı.Bilmiyorum. Patronu ağır başlı birisi
Zaten mutlu ki.... Sürekli diyordu çok iyi seks hayatımız varBir hata olmuş ancak bir yerlerden dönmelisiniz.
Bebeği dünyaya getirmeniz, bu berbat duygularınıza çocuğu da ortak etmek demek. Hiçbir bebek bunu hak etmiyor bence.
Evli erkeklerden uzak durun.Mutsuz olan boşanır zaten bunu da unutmayınız.
Kız karısının suçu neymis kacinciya soruyorumİş yerinde cinsellik yaşadığımızı patronuna söyledim