- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Gelişmeler olursa yazacağım çünkü dalga geçen insanlarla uğraşmayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O değil de yazık oldu, gül gibi patron konu sahibinin garsonla naptığını biliyor , kaçtı patron .Adetin bile gecikmemis,neyinden suphelendin.
Konu gerçekse seni sallamayan adamın ilgisini çekmek için ortaya sallamissin bence
Ayrıca 'gercek yüzü mü' konunun adı. Tabii ki gerçek yüzü
Bence karısına ulas bir şekilde,ona da ispatla münasebetinizi. Madem seni bu kadar üzdü, o da üzülsün biraz, görsün karisini aldatmak neymis
Tıkandı hikaye tabi.Gelişmeler olursa yazacağım çünkü dalga geçen insanlarla uğraşmayacağım
Gitme daha yeni basladiydik, öyle diyince sen ne dedin diyorum, cevap vermiyosun kiGelişmeler olursa yazacağım çünkü dalga geçen insanlarla uğraşmayacağım
Ara kanama oldu ve midem bulanıyor inşallah hamile değilim ama karısıyla ayrılırsa bela olacak başımaAdetin bile gecikmemis,neyinden suphelendin.
Konu gerçekse seni sallamayan adamın ilgisini çekmek için ortaya sallamissin bence
Ayrıca 'gercek yüzü mü' konunun adı. Tabii ki gerçek yüzü
Bence karısına ulas bir şekilde,ona da ispatla münasebetinizi. Madem seni bu kadar üzdü, o da üzülsün biraz, görsün karisini aldatmak neymis
Tabi canım ben masal anlatacısı değilim siz de sanırım çocuk değilsinizTıkandı hikaye tabi.
Biraz kafa dinle, ilham gelir, bize de anlatırsın.
Hamile olduğun kesin değil mi?Ara kanama oldu ve midem bulanıyor inşallah hamile değilim ama karısıyla ayrılırsa bela olacak başıma
Tammam mune ablaya söyleyin onaylatsın hesabımıOkullar tatil oldu pelinsular kkya doldu anasını satayim
Yok, bütünlemesi varmış, ona rağmen burdaOkullar tatil oldu pelinsular kkya doldu anasını satayim
Napicak Mune abla, idrar testi mi yapicak sana?Tammam mune ablaya söyleyin onaylatsın hesabımı
Test gitti aldı eczaneden öfkeliydi korktumHamile olduğun kesin değil mi?
Heç uğraşamam.Tammam mune ablaya söyleyin onaylatsın hesabımı
Yaptınız mı testiTest gitti aldı eczaneden öfkeliydi korktum
Konu fake diyenler içinNapicak Mune abla, idrar testi mi yapicak sana?
Korumacı tavrını cinsellik yaşarken de gösterseydi şimdi hamile miyim diye dolanmazdın ortadaKorumacıydı
Hayır çünkü pozitif olursaaldırtacak zorlaYaptınız mı testi![]()
Sen kendin niye almıyorsunuz peki?Hayır çünkü pozitif olursaaldırtacak zorla
Madem yapmiycaksiniz niye test aliyosunuz, insanı merakta birakiyosunuz? Git yap gel bı koşu, bekliyorum benHayır çünkü pozitif olursaaldırtacak zorla
Artık sacmalamasaniz mi ?Konu fake diyenler için