gerceklerden korkuyorum

evet para karsiligi yaptim ogrencilik yillarimda
Bak güzel kardeşim kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Biz o zaman ki şartlarını bilemeyiz. Geçmiş gitmiş. Bir şekilde kurtulmuşsunuz. Ve şunu da unutmayın. Kayınvalideniz ve onun gibilerin yetiştirdiği insanlar yüzünden kadın ticareti var. Bu zihniyet yüzünden kadın sadece bir cinsel obje...

seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum

valla nedense bana inandırıcı gelmediniz

ev karşılığı bir adamla yaşayan daha sonra evlenen kadınlar tanıdım

hiçbirinin de üslubu bu değildi

siz bu işi meslek olarak yapıp şimdi de vay çeyizime kattım yok diktirsem mi vs diyorsunuz

eee birisi tanırsa ne olacak sizi eşinizin bunu bilmeye hakkı yok mu

deseydiniz ki sevgilimle birlikte oldum o zaman eşini ilgilendirmez senin geçmişin derdim ama madem meslek halini almış bilmeli idi sevgilin

bu arada sosyoloji ödevi mi bu konu onu da merak ettim

şehir adı da vermişsin seks işçisi vs gibi tanımlar da var

Osmanlı zaten bu kuralları uygulayan rejim olduğu için yobaz hanımefendi. Sorun rejimde değil demişsiniz ya. Neyse siz 1-2 kitap okumadan konuşmayalım derin mevzular.
Herkes beyninin ihtiyacı kadar kitap okusun sizin daha çok ihtiyacınız olduğu kanaatindeyim. Hele ki sabit fikirli biriyle asla tartışmam. Mevzu derin değil, anlayabilecek insan lazım tartışmak için.

Bence anlatma kimseyi aldatmadın o senin kendi günahın, zaten pişmansın bol bol tövbe et..insanoglu çiğ süt içmiş eger anlatırsan eşin sana hep güvensiz yaklaşır ve en ufak şeylerde geçmişin yüzüne vurulur..herkesin hataları, günahları vardır önemli olan pişman olup tekrarlamamak.. Yeni yaşamında Mutluluklar diliyorum....

Bu güne kadar söylememiş olman büyük hata. Bunu kendinde bir eksiklik olarak görmeden gerekli. Kocam bana başkasıyla birlikte oldugu halde olmadım dese ben çok büyük tepki verirdim keza o da öyle. Biz hep birbirimize dürüst olduk ikimiz de birbirimizin ilki degildik.

esinize soylediniz mi daha once başkasıyla beraber olduğunuzu ne tepki verdi ve nasil soylediniz herseyi açıkça anlattınız mi

seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum

Yani sevdim birlikte oldum deseniz yorumum farkli olurdu ama siz bunu bi donem is edinmissiniz.
Esiniz olacak adam onem veriyor mu peki zar vs?
Cok bicaksirti bi konu.
Bicaksirti olan zar bekaret degil, gecmis yasam biciminiz.
Bnde evlenmeden once birliktelik yasadim ama sadece bir kisiyle, 4 yillik sevgilimdi.
Evlenmeden once esime soyledim cunku vicdanimi susturamadim.
Soyleseniz sanirim sizden ayrilir.
Bilemedim cok zor bi durum

Seks işçiliği yapmış. Ben var inanmamak :)
Neden ben çok duydum özellikle üni okumak için parasız kalan bazı gençlerin bu durumu bilinen bir gerçek malesef..tabii bu gençlik ve cahillikleriylede alakalı, ama herşey biz insanlar için, önemli olan hatalardan, günahlardan dönebilmektir..

esinize soylediniz mi daha once başkasıyla beraber olduğunuzu ne tepki verdi ve nasil soylediniz herseyi açıkça anlattınız mi
Eş adayına "daha önce başkasıyla birlikte oldum" demek niree, "öğrenciyken seks işçiliği yaptım" demek nire :) Hayal dünyan çok zengin senin.

Bence anlatmaya gerek yok .Kimse sizi gecmisinizle yargilayamaz.Zaten sizde pisman olmussunuz.Bundan sonra mutlu olmaya bakin.Siz evleneceginiz adamin butun gecmisini biliyormusunuz.Kimse sutten cikmis akkasik degil.Herkes hata yapar .Onemli olan tekrarlanmasin.Sizin yasadiklariniz Allahla sizin aranizda ,affeder inşallah.

Yırtık pırtık nedir arkadaş, erkekler 10 kere evlense, birliktelik yaşasa yırtık pırtık gibi birşey kimse söylemez Ooo koç koç, aslan vb denir.. Biz kadınlara takılan isimlerin yine başka bir kadın tarafından söylenmeside ilginç ve küçültücü..

Yeni üye ✔
Üye olur olmaz açılan cinsellik içerikli konu ✔
Cinsellik içeren konunun tartışmalı içeriğe sahip olması, "günah çıkaran" itiraflar gelmesi ✔
Herkesi birbirine düşürebilecek ifadeler içeren mesaj ✔

Fake demiyorum, KİBliyorum. :)

konuları karıştırmışım pardon

Evet bunu ben de biliyorum. Türkiye'nin acı gerçeklerinden sadece biri.

Konuya inanmadım. Gerçek yaşamda birinden dinlesem inanırdım. Bu siteyi az çok çözdüm artık. Konu sahibi nabız yokluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…