- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi guzgunesi58
-
Bak güzel kardeşim kimsenin seni yargılamaya hakkı yok. Biz o zaman ki şartlarını bilemeyiz. Geçmiş gitmiş. Bir şekilde kurtulmuşsunuz. Ve şunu da unutmayın. Kayınvalideniz ve onun gibilerin yetiştirdiği insanlar yüzünden kadın ticareti var. Bu zihniyet yüzünden kadın sadece bir cinsel obje...evet para karsiligi yaptim ogrencilik yillarimda
seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum
Herkes beyninin ihtiyacı kadar kitap okusun sizin daha çok ihtiyacınız olduğu kanaatindeyim. Hele ki sabit fikirli biriyle asla tartışmam. Mevzu derin değil, anlayabilecek insan lazım tartışmak için.Osmanlı zaten bu kuralları uygulayan rejim olduğu için yobaz hanımefendi. Sorun rejimde değil demişsiniz ya. Neyse siz 1-2 kitap okumadan konuşmayalım derin mevzular.
Bu saklanacak birşey değilki? Nişanlın bilmiyor muydu bunu?seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum
Bu güne kadar söylememiş olman büyük hata. Bunu kendinde bir eksiklik olarak görmeden gerekli. Kocam bana başkasıyla birlikte oldugu halde olmadım dese ben çok büyük tepki verirdim keza o da öyle. Biz hep birbirimize dürüst olduk ikimiz de birbirimizin ilki degildik.
seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum
Neden ben çok duydum özellikle üni okumak için parasız kalan bazı gençlerin bu durumu bilinen bir gerçek malesef..tabii bu gençlik ve cahillikleriylede alakalı, ama herşey biz insanlar için, önemli olan hatalardan, günahlardan dönebilmektir..Seks işçiliği yapmış. Ben var inanmamak :)
Eş adayına "daha önce başkasıyla birlikte oldum" demek niree, "öğrenciyken seks işçiliği yaptım" demek nire :) Hayal dünyan çok zengin senin.esinize soylediniz mi daha once başkasıyla beraber olduğunuzu ne tepki verdi ve nasil soylediniz herseyi açıkça anlattınız mi
Bekar insanı geç evli bir insana söylenmesi bile iğrenç.Bende yırtık ve patlak bir karıyım demekki
ben bunu atlamışım...evet para karsiligi yaptim ogrencilik yillarimda
Yeni üye ✔
Üye olur olmaz açılan cinsellik içerikli konu ✔
Cinsellik içeren konunun tartışmalı içeriğe sahip olması, "günah çıkaran" itiraflar gelmesi ✔
Herkesi birbirine düşürebilecek ifadeler içeren mesaj ✔
Fake demiyorum, KİBliyorum. :)
Evet bunu ben de biliyorum. Türkiye'nin acı gerçeklerinden sadece biri.Neden ben çok duydum özellikle üni okumak için parasız kalan bazı gençlerin bu durumu bilinen bir gerçek malesef..tabii bu gençlik ve cahillikleriylede alakalı, ama herşey biz insanlar için, önemli olan hatalardan, günahlardan dönebilmektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?