- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi guzgunesi58
-
Fake mi?Yeni üye ✔
Üye olur olmaz açılan cinsellik içerikli konu ✔
Cinsellik içeren konunun tartışmalı içeriğe sahip olması, "günah çıkaran" itiraflar gelmesi ✔
Herkesi birbirine düşürebilecek ifadeler içeren mesaj ✔
Fake demiyorum, KİBliyorum. :)
Fake mi?Vay arkadaş deli bir tane olsa kuş sütü ile besleyek.
Ben fake demedim, fake deyince Mune hanım kızıyor :) İpuçlarını söyledim sadece.
büyük konuşmuş başına gelmiş baştan söylemen lazımdı birde maddi anlamda sıkıntılı olup başkasıyla birlikte olmak nedir olabilirsin o ayrıda ne bilim ilginçyirtilmis ve patlak karidan es mi olur
arkadaslar rica ediyorum akil vermeyecekseniz camur atmayin qq
size mi kaldi bu yorumu yapmak kadin kadinin kurdudur diye bosuna dememisler insan gibi akil bekliyorum fikir danisiyorum yardimci olmak istiyorsaniz buyrun yoksa lutfen kostek olmayin yeterince kafam allah bullak olur mu !!
Herkesin hayatı yaşayışı aynı degil. Bu konular muhakkak açılıyor her ilişkide. Açık anlatılacak bir şey yoktu benim yaşadıklarımda. Birlikte oldunuz mu dedi olduk diye cevap verdim okadar. Bir daha konusu açılmadı. Güvensizlikte oluşmadı. Ben onun güvenemeyecegi bir kadın degilim çünkü. Siz nişanlınızı kandırmak istiyorsanız kandırın bir yerden sonra öğrenir ve mutluluğunuz bozulur. Ben bu güne kadar bu konu hiç aklınıza gelmedi mi şaşırdım. Birde ilk gece ve bekaret konusu var. Siz sex işçisi olduğunuzu mu saklayacaksınız, bakire olmadığınızı mı? Karar verin ona göre kendinize bir yol çizersiniz. Ben dan dan diye söylerdim ilişkinin başında aşkı ilk yakaladığımda. Şimdi ne yapılır hiç bilmiyorum.esinize soylediniz mi daha once başkasıyla beraber olduğunuzu ne tepki verdi ve nasil soylediniz herseyi açıkça anlattınız mi
Ben fake demedim, fake deyince Mune hanım kızıyor :) İpuçlarını söyledim sadece.
Ben k.k daki konuların ciddi oldugunu düşünerek yazıyorum, eglenmek için hayal gücüyle konu yaratıp bide günlerce konulara cvp yazması ciddi bir akıl hastalıgı olurdu diye düşünüyorum, ama o tiplerde muhakkak vardır..Arkadaş eğlenmeye gelmiş
"kendimi diktiricem"
"seks işçiliği yaptığım dönem" ... "daraltıcam, diktirecem..." vs
Hala ciddi ciddi akıl veriyoruz.
arkadaslar rica ediyorum akil vermeyecekseniz camur atmayin qq
size mi kaldi bu yorumu yapmak kadin kadinin kurdudur diye bosuna dememisler insan gibi akil bekliyorum fikir danisiyorum yardimci olmak istiyorsaniz buyrun yoksa lutfen kostek olmayin yeterince kafam allah bullak olur mu !!
evet para karsiligi yaptim ogrencilik yillarimda
seks isciligi yaptigim donemden kalma disimden tirnagimdan biriktirdigim parami ceyize kattim destek oldum artik cok gec aklimdan gecmeyen yok vajina daraltma ve zar diktirmeyi 500 dolara yapiyorlar acibademde ama korkuyorum
öncelikle kendini böyle ifade etmen çok şaşırtıcıarkadaslar rica ediyorum akil vermeyecekseniz camur atmayin qq
öncelikle kendini böyle ifade etmen çok şaşırtıcı
eşin olacak insanla en azından beraberliklerin olduğunu paylaşmalısın
bide belkide kan tahlili felan yaptırman gereklidir yaptırmadıysan
bunu kendi isteğinle yaşamış olsaydın birşey diyemezdim ama
anne ve babanın ayrılığını bahane ederek yapmış olman yanlış
bide durumu çok kötü olan öğrenciler var keşke sende onların yaptığı gibi burs arasaydın, part time işe girseydin vs..
size mi kaldı beni yargılamak haddinizi bilin sizi ilgilendiren kısmı orası degil evlenene kadar baba parası evlendikten sonra koca parası yemeye alışmışsınız benim oyle bir hayatim olmadi kendi parami kendim kazanmam gerekti anliyormusunuz !!!!!!!
oysa size ben oldukça kibar yazmıştım amasize mi kaldı beni yargılamak haddinizi bilin sizi ilgilendiren kısmı orası degil evlenene kadar baba parası evlendikten sonra koca parası yemeye alışmışsınız benim oyle bir hayatim olmadi kendi parami kendim kazanmam gerekti anliyormusunuz !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?