benim anlamadığım sen zaten açık ve net birşekilde söylemişsin olmayacak diye..ne diye sana sürekli çocuğumuz olacak değil mi diye sorup duruyor senide kendinide üzüyor..tam olarak anlattım yazmışsın ama kabullenmek mi istemiyor..
hem üzülme demekki bundada var bi hayır.. belki ilerde kendini hazır hissetiğinde yuvadaan alırsınız.. düşünür müydün böyle bişey..
bende oraya takıldım bunun geri dönüşü olmamasına ragmennn bunu dile getirmesi gerçegi kabullenememe gibi bir is yandırmıs sanırım
ben ona söyledim an durumu hiç araştırmadı,belki ya hep tedavisi olabileceğini düşündü yada oda kabullenemiyo.inanın artık ne düşüneceğimi şaşırdım
bence gidin ikiniz doktora doktordan gerçegi net ogrensin durumu iyice algılasın acı da olsa duysun gerisini öyle kararlaştırın her erkegin düşüncesi farklıdır benim kocam asla bırakmazdı beni bunun için çok cocuk düşkünü de degildr ama bi baskası cocuksuz asla yapamaz vs tercih meselesi tatlım
Rahim nakli yapılabiliyor..İlk rahim nakli türkiyede yapıldı geçenlerde haberlerde çıkmıştı..
Allah yardımcın olsun öncelikle...durumun çok zor gerçekten ama dediğin gibi erkek arkadaşın olayı idrak edememiş...mutlaka bi tedavisinin olduğunu düşünüyor...
bence net konuşun onunla,benim rahmim yok...rahmi olmayan bi kadının asla çocuğu olmaz,mümkün değil tıbben ve 2 dr'a gittim durum bu ve tedavisi de yok...çocuğumuz olmayacak aşkım bunu bil ve öyle evlen benimle evleneceksen....
derdi seni üzmek değil ama içten içe onu da kemirmiş bu durum belli, karakterini bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama ilerde sorun çıkartabilir. Ama evlatlık almak çok sevap ve ilişkileri ısıtan bi durum. Bence bu kadar karamsar olma seni sevmeseydi çoktan ayrılırdı zaten..
Rahim nakli yapılabiliyor..İlk rahim nakli türkiyede yapıldı geçenlerde haberlerde çıkmıştı..
Öncelikle sizin için gerçekten üzüldüm. Allahım yardımcınız olsun... Her şeyin bir çaresi vardır da bulunmamıştır işte... Siz gönlünüzü ferah tutun... üzmeyin kendinizi..
Gerçekten çok zor bir durum... Erkek arkadaşınız belki de unutmak istiyor bu gerçeği... sürekli konuşmaktan sıkılmıştır.. Evet sizi o şekilde kabul etti ve konuyu kapattı... Ben öyle düşündüm açıkçası... Sonuçta herkes bir takım hayaller kuruyor.. bana sorsanız benimde şimdiden sevgilimle bir sürü çocuğum var adları bile belli...
ama Allahım bize bunu verecek mi bilmiyoruz...
yani demek istediğim varsın bazen hayaller kurun... gerçekleri sürekli gündeme getirip kendinizi üzmeyin...
sürekli bu konuyu açmanız, bak böyle böyle demeniz bence daha çok bunaltacak..
gerekirse son defa bir daha konusu açılmamak üzere diyerek doktora gidin ve orada gerçekleri daha bir ciddi şekilde öğrensin...
sonrasında da konuşmayı lütfen ona bırakın...
sürekli istersen bitsin demeyin.. Siz önceden öğrenmişsiniz ama nice evli insan sonradan farkına varıyor çocuklarının olmayacağının... ve yıkılmıyor yuvalar...
Sizde yıkmayın yapılmaya yeni başlanacak bu yuvayı...
sağolun ben hep olacak gözüyle baktım hiçbirzaman inanmadım,belki bi mucize dedim.bunuda ona inandırdım sanırım.nfakat nişan öncesi benim yine bunu söylemem şart ama o gücü bulamıyorum şuan kendimde..bozulacak diye korkuyorum açıkcası
bakın sizde bilirsiniz Doktorlar diye bir dizi vardı... hala da gösteriliyor tv de... orada da aynen böyleydi.. evet belki o bir diziydi siz bunun gerçeğini yaşıyorsunuz ama biraz dışarıdan o ilişkiye bakmayı deneyin..
kız son zamanlarda o kadar bunaltmıştı ki.. güzel her günün sonunda bu konuyu açıp oğlanı perişan etti...
siz yapmayın bunu...
erkek arkadaşınız yanınızda olmaya çalışıyor zaten.. bak emin misin, bak son kararın mı, bak iyi düşün diye diye sonunda oğlan isyan edecektir bence...
nişan öncesi gidip konuşacaksınız ve bu nişanlanmanızı etkileyecek..
erkek arkadaşınız da size moral verme derdinde şu an.. ne güzel işte konuyu kapatmış güzel günlerden bahsediyor...
bir şekilde yanınızda olduğunu olacağını gösteriyor...
sizinle oturup evet yaa olmaz haklısın bu ilişki diyerek çekip gitmemiş ki...
size inanmış.. Allaha inanmış.. olsun bakarsın bulunur bir çaresi demiş... moral olmaya çalışmış...
yapmayın bunu kendinize... üzülmeyin artık bu konu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?