gerçeklerle yüzleşemiyorum

canım şimdi okudum ve çok üzüldüm ne kadar da olsa çocuk hepimiz için önemli bende pko hastasıyım ve canla başla ki biliyorsun kilo verme nedenim de bu çocuk şu an da tedavi görüyorum ve seni çok iyi anlıyorum erkek arkadaşıma olamayabileceğini söyledim. en son bi doktora gittiğimde şansısım %90 olduğunu söyledi ve çok mutlu oldum. kevser bu noktada sevgili çok önemli

negüzel enbaşta sen net bi şekilde söylemişsin canm.senin adına çok sevindim.sevgili evet önemli ben orda tıkanıyodum işte.bugün cvplarımı aldım ama sonuca varamadım henüz.çok sağolun

Aynı durum erkek için de olabiliyor.. Yani çocuk sahibi olamama durumu.. Hatta belki kendisinde de mevcut,ne belli?!
Sevgi var ise,gerisi hikaye.. Evet üzücü ama ne yapalım yani değil mi,olamıyorsa olamıyordur ve başka çare bulunur elbet..
Mesela evlat edinilebilir..
Zaten doğmuşlar.. Kimsesizler.. Sevgisizler..Süt kokuyolar.. Bebek işte..
Alırsınız kucağınıza ve basarsınız bağrınıza..
Siz de rahminizde değil de kalbinizde büyütmüş olursunuz bebeğinizi..

Mutlu günler dilerim..:38:

Son düzenleme:
Çok sevindim konuşabilmenize
Artık gönül rahatlığıyla nişan telaşına atılabilirsin :))
Şimdiden hayırlı uğurlu olsuuuunnn:)))

Canım öncelikle durumun için çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır diyorum ben. Benim sağlıklı dünyalar güzeli bir kızım var ama babsıyla ayrıyız ve çok yakında da mahkememiz var. Kızımdan sonra tekrar hamile kalmıştım ikiz bebeklerim olacaktı ama düştüler. O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi babasız 3 çocuk büyütmek ne kadar zor olacaktı diyorum.
Ayrıca benim abimle yengem evlenmeden önce konuşmuşlardı ve ikisi de çocuk sahibi olmak istemiyorlardı. 3 yıllık bir evlilikleri var çok mutlular ve çok iyi anlaşıyorlar. Bugüne kadar çocuk lafı hiç edilmedi. Çevrelerinden sorulduğunda da biz çocuk istemiyoruz herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil deyip konuyu kapatıyorlar.
Hiç üzülme sevdiğin adamla hayatın tadını çıkarmaya bakın..

Aynı durum erkek için de olabiliyor.. Yani çocuk sahibi olamama durumu.. Hatta belki kendisinde de mevcut,ne belli?!
Sevgi var ise,gerisi hikaye.. Evet üzücü ama ne yapalım yani değil mi,olamıyorsa olamıyordur ve başka çare bulunur elbet..
Mesela evlat edinilebilir..
Zaten doğmuşlar.. Kimsesizler.. Sevgisizler..Süt kokuyolar.. Bebek işte..
Alırsınız kucağınıza ve basarsınız bağrınıza..
Siz de rahminizde değil de kalbinizde büyütmüş olursunuz bebeğinizi..

Mutlu günler dilerim..:38:

çok saolun,bende evlatlık düşünmüştüm,herşekilde herşeyi kabul ederim,insanın başında oluncamı kabulleniyo onuda bilmiyorum

çok sağol buketcim yanımda olduğunuz için Allah razı olsun rahatlattınız beni.

Canım öncelikle durumun için çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır diyorum ben. Benim sağlıklı dünyalar güzeli bir kızım var ama babsıyla ayrıyız ve çok yakında da mahkememiz var. Kızımdan sonra tekrar hamile kalmıştım ikiz bebeklerim olacaktı ama düştüler. O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi babasız 3 çocuk büyütmek ne kadar zor olacaktı diyorum.
Ayrıca benim abimle yengem evlenmeden önce konuşmuşlardı ve ikisi de çocuk sahibi olmak istemiyorlardı. 3 yıllık bir evlilikleri var çok mutlular ve çok iyi anlaşıyorlar. Bugüne kadar çocuk lafı hiç edilmedi. Çevrelerinden sorulduğunda da biz çocuk istemiyoruz herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil deyip konuyu kapatıyorlar.
Hiç üzülme sevdiğin adamla hayatın tadını çıkarmaya bakın..

ne güzel ikiside istemiyomuş,ben ve erkek ark çok istiyoduk,hani çok istersen onunla imtihan olurmuşsunya bizimde imtihanımız bu sanırım.Allah sizede kolaylık versin inş.

Son düzenleme:
çocuğum olmasa kesinlikle evlat edinirdim. bir kedi bir de insan kızım var, onun bile ayrımını yapamıyorum, gerisini siz düşünün:34:

Back
X