Gerçekten ayranı yok içmeye..

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Merhaba kızlar. Beni bilenler vardır az çok. Sorunsuz bi evliliğim var, tabi eşimle olan kısmı sorunsuz. Gerisi ise tam fiyasko. Geçen yıl eşim kredi çekti, bende bileziklerimden bi kısmını verdim yatırım amaçlı lüks bi araba aldık. İki kaynım var sürekli bizim arabayı kullanıyorlar, arabasız asla bi yere gitmezler. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Arabanın bakımı bitmek bilmedi. Benim maaşımla geçiniyoruz eşiminki krediye gidiyor. Bi bebeğimiz olacak. Öğretmen maaşıyla bebek odası düzdüm, bebek arabası aldım. Çok sıkıntı çektiğimiz günler de oldu. Bende dedim ki bu araba bize lüks, Çok harcaması oluyor bunu satalım, daha makul bi araba alalım kalan parada bankada dursun. Eşim tamam dedi. Arabayı bi ay önce sattık. Fakat ne bi araba alabildik ne de bankaya yatırabildik. Bi aydır bunun tartışmasını yapıyoruz. Eşim yine lüks bi araba almak istiyor. Ben kabul etmediğimi söyleyince bileziklerinin parasını istediğini düşünüyorm artık bu kadar inat olmaz sana onların parasını vereceğim daha sonra ben istediğimi yapacağım dedi. Bende madem çirkinleşiyosun bende dozu arttırıyorum krediye giden maaşını napıcaz evi ben geçindiriyorum dedim. Demez olaymışım. O kadar kırıldı üzüldü ki bi sürü de şey söyledi çıktı gitti. Yav bi de mevzu şöyle kızlar koskoca ailede bi bizim arabamız var, kaynımgilolasıcalar ne zaman isterlerse götürüyorlar arabayı, araba ortalık malı oldu. Millet sefasını sürüyor biz cefasını çekiyoruz. Ben bu yüzden daha makul bi şey alalım zaten çok kullanılıyor araba haşat oluyor diye düşündm. Eşime de söyledim ama abilerin alıyor demedim çok kullanılıyor bakımı bitmiyor demiştim. Umarım karışık olmamıştır ya. Ben napıcam bu hassas adamla :( bu görgüsüz kayınlarımla :( kayınlarımı destekleyen bik bik kayınvalide ile :( karışık olduysa affedin

Sattığınız model neydi eşinizin almak istediği ne ?

Sattığınız model neydi eşinizin almak istediği ne ?
tam anlamam arabalardan ford focus sattık kendini park edenlerdendi kaç model vs bilmiyorum :( almak istediği de nissan juke muş bana anlatmaya çalıştı ama ben dinlemedim istemediğim için. Ben 30 bin civarı alalım istiyorum arabayı. O 50 binlik bi şey istiyor

O zaman istedigin modeli al ama kimseye verme. Degerinin dusmesini istemiyorum diyin. Mecburi durumlarda tamam ama keyfi vermek istemiyorum bu kadar.

O zaman istedigin modeli al ama kimseye verme. Degerinin dusmesini istemiyorum diyin. Mecburi durumlarda tamam ama keyfi vermek istemiyorum bu kadar.
Daha önce abileriyle ilgili çok tartıştık hayır diyemiyor onlara.
Yatırım amaçlı araba alınır mı hiç ya??iki çizik olur aldığınız fiyatın yarısına satarsınız. Masrafı bitmez ki zaten öyle olmuş. Ben olsam yine araba almayı asla düşünmem.
aynen aynen ya adam araba hastası işte... Bencede bizi taşıyacak bi araba bize yeter ama anlatamadım. Ben maddi sıkıntı çekeyim kaynım beyefendi şehir içinde otobüse binmesin mazaallah incileri dökülür. Yeğenleri olacak mesela bi hediye bile almadılar yani oralar apayrı da. Gıcık gelin olmamaya çalışıyorum zorluyorlar :(

Esinize, bizden cok ailen arabayi kullaniyor demen, maasin krediye gidiyor ben evi gecindiriyorum demenden daha az kirilirdi.

Ve ondan kirilacak birsy yok. Kim olsa kizar. Zirt pirt arabayi almalari cok sacma sapan.

Bence cok iyi etmis demissin. Bazen hadlerini bildirmek gerek. Kocan haddini aşmış. Ne demek biekziklerini odedikten sonra istediğimi yapacagim? Yaninsen para kazanmasan hic verecegi kararda soz hakkin olmayacak. Adama gore sen para kazandigin icin ayak bagisin.
Bence iyi etmissin demissin

Esinize, bizden cok ailen arabayi kullaniyor demen, maasin krediye gidiyor ben evi gecindiriyorum demenden daha az kirilirdi.

Ve ondan kirilacak birsy yok. Kim olsa kizar. Zirt pirt arabayi almalari cok sacma sapan.

Bence cok iyi etmis demissin. Bazen hadlerini bildirmek gerek. Kocan haddini aşmış. Ne demek biekziklerini odedikten sonra istediğimi yapacagim? Yaninsen para kazanmasan hic verecegi kararda soz hakkin olmayacak. Adama gore sen para kazandigin icin ayak bagisin.
Bence iyi etmissin demissin
valla dedirtti bana. bilezik peşnde olsam en başta vermem zaten. Zorladı resmen beni. Bende ağzımı açtım mı açarım yani. Eltilerim de gereksiz oğlu gereksiz insanlar. Yav ben bile onlardan daha çok otobüse biniyorumdur. Araba halka maloluldu.

tam anlamam arabalardan ford focus sattık kendini park edenlerdendi kaç model vs bilmiyorum :KK43: almak istediği de nissan juke muş bana anlatmaya çalıştı ama ben dinlemedim istemediğim için. Ben 30 bin civarı alalım istiyorum arabayı. O 50 binlik bi şey istiyor

Yani bakın zaten ilk el araç almak çok mantıksız. Dünya kadar para veriyorsunuz, çok temiz ikinci eller var düşünmez mi eşiniz ? Juke güzel araba herkes ister ben de beğeniyorum. Ama 30-35 bine de araba bulursunuz bence bebek de geliyorken hiç açılmayın. Eşiniz de trip atmasın bir zahmet.

Tamam iste onuda deseydin keske. Benden cok herkes arabyi kulkaniyor masrafi bzie kaliyor. Luks araba aliyorsunda ben mi kullaniyorum sanki diye ver. Bunuda deseydin keske. Hic uzulme. Kırılsin. Ama k krediye gitmese maasi, sanada bikezik almayacak olsa o seni catir catir kiracak. Bak bak istedigini yapacakmis beyefendi.

valla dedirtti bana. bilezik peşnde olsam en başta vermem zaten. Zorladı resmen beni. Bende ağzımı açtım mı açarım yani. Eltilerim de gereksiz oğlu gereksiz insanlar. Yav ben bile onlardan daha çok otobüse biniyorumdur. Araba halka maloluldu.

Yani bakın zaten ilk el araç almak çok mantıksız. Dünya kadar para veriyorsunuz, çok temiz ikinci eller var düşünmez mi eşiniz ? Juke güzel araba herkes ister ben de beğeniyorum. Ama 30-35 bine de araba bulursunuz bence bebek de geliyorken hiç açılmayın. Eşiniz de trip atmasın bir zahmet.
aynen vive bende böyle düşünüyorum. Bebeğimiz var, harcamalar çok artacak. Dikkat etmemiz lazım artık. Anlamak zorunda zaten. Ama işi bileziğe falan bağlaması çok kötü oldu en sonunda yine kalbini kırdırttı bana.

Bu ne yaa.
Ben yakınlarımdan elektrik süpürgesi, el blenderı bile istemem. Değil araba.
Elektronik eşya ödünç almak görgüsüzluktür
bende bende kesinlkle birinden bu tarz şeyler ödünç isteyemem istemek zorunda kaldğmda da eğilir büzülürm yani. Bunlara göre biz başçavuşun eşeğiyiz

Evli olan sizsiniz daha iyi bilirsiniz ama bence 'evi ben geçindiriyorum' demeniz yanlış. Erkeklerin en sorun ettiği gururunun kırıldığı nokta bu, ömür boyu unutmaz. Onun yerine 'herkes kullanıyor arabayı, bakımı çok masraflı, bize yetecek kadar bi şey alalım, durumumuz düzelince yine istediğin modelde alırız' deseydin daha az kavga ederdiniz.

Yeni bir araba fikri çok korkunç geldi yazdıklarınızı okuyunca.
Zaten satma amacınız araba sorununu ortadan kaldırmak için.
En güzeli hiç araba almayın başınız boşuna ağrımasın.
Siz at arabası da alsanız kayınlarınız yine sizi kullanmaya çalısır :bicak:

Yeni bir araba fikri çok korkunç geldi yazdıklarınızı okuyunca.
Zaten satma amacınız araba sorununu ortadan kaldırmak için.
En güzeli hiç araba almayın başınız boşuna ağrımasın.
Siz at arabası da alsanız kayınlarınız yine sizi kullanmaya çalısır :bicak:
doğru dedin. Ama bebek için bi araba lazım bize. Acil durumlar için. En azından biraz kötü olsun içim acımasın dediydim :KK14:

Back
X