- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
Merhaba kızlar. Beni bilenler vardır az çok. Sorunsuz bi evliliğim var, tabi eşimle olan kısmı sorunsuz. Gerisi ise tam fiyasko. Geçen yıl eşim kredi çekti, bende bileziklerimden bi kısmını verdim yatırım amaçlı lüks bi araba aldık. İki kaynım var sürekli bizim arabayı kullanıyorlar, arabasız asla bi yere gitmezler. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Arabanın bakımı bitmek bilmedi. Benim maaşımla geçiniyoruz eşiminki krediye gidiyor. Bi bebeğimiz olacak. Öğretmen maaşıyla bebek odası düzdüm, bebek arabası aldım. Çok sıkıntı çektiğimiz günler de oldu. Bende dedim ki bu araba bize lüks, Çok harcaması oluyor bunu satalım, daha makul bi araba alalım kalan parada bankada dursun. Eşim tamam dedi. Arabayı bi ay önce sattık. Fakat ne bi araba alabildik ne de bankaya yatırabildik. Bi aydır bunun tartışmasını yapıyoruz. Eşim yine lüks bi araba almak istiyor. Ben kabul etmediğimi söyleyince bileziklerinin parasını istediğini düşünüyorm artık bu kadar inat olmaz sana onların parasını vereceğim daha sonra ben istediğimi yapacağım dedi. Bende madem çirkinleşiyosun bende dozu arttırıyorum krediye giden maaşını napıcaz evi ben geçindiriyorum dedim. Demez olaymışım. O kadar kırıldı üzüldü ki bi sürü de şey söyledi çıktı gitti. Yav bi de mevzu şöyle kızlar koskoca ailede bi bizim arabamız var, kaynımgilolasıcalar ne zaman isterlerse götürüyorlar arabayı, araba ortalık malı oldu. Millet sefasını sürüyor biz cefasını çekiyoruz. Ben bu yüzden daha makul bi şey alalım zaten çok kullanılıyor araba haşat oluyor diye düşündm. Eşime de söyledim ama abilerin alıyor demedim çok kullanılıyor bakımı bitmiyor demiştim. Umarım karışık olmamıştır ya. Ben napıcam bu hassas adamla
bu görgüsüz kayınlarımla
kayınlarımı destekleyen bik bik kayınvalide ile
karışık olduysa affedin