Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

seyduna82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
78
112
43
Merhaba arkadaşlar şimdi nasıl baslayacagimi bilmiyorum. Memuru. 33 yaşındayım. 3 yillik evliyim.8 aylik bir bebeğim var. dün gece esimden dayak yedim. Bunu söylerken bile çok utanıyorum. Nedenmi isterseniz başa doneyim.
Esimin de benimde güzel bir işimiz var.3 yıldır sürekli kavga ederiz.hic oolmadık sebeplerden. Ben haklida olsam haksizda olsam açıklama yapıyorum huyum kurzamanlarda defa ailesini cagirdim. Birkacdefa ben onun ailesine gittim bir defada kendi aileme sonra barışık geri geldim.
Dili çok ağır çok hakaret eder .küfreder bana.ben artık kavga etmeyi bıraktım bende. karsilik verdiğim zamanlarda da beni tahrik eder ağzımdan kötü bir söz cıktığında da ben suçlu olurdum.laflari isitip susar oldum.aman kavga çıkmasın aman küsme sin kusmesi çok pistir günlerce konusmaz.en hafifi gerizekalı salak.ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Haklida olsam haksizda olsam eger gidip ben gönlünü alırsam Özür dilersem sorun yok. Bazen hemen bazende birkaç yalvarmadan sonra barisir.
Evde kalmaya pek alışkın bir insan deilm ama 8 aydır evdeyim.bebegim le dışarı çıkmak istiyorum evim çarşı tarafina uzak.arkadaslar buraya gelirken taksi tutup gelmek zorunda kalıyorlar. Komsularim yaşça çok büyükler yani anlayacağınız gelengidenim yok. Evdeçalıyorumılıyorum merkeze taşınalım ne olur diye ısrar ettim ama kabul etmiyor. Bende islerimi bitirip bebegimi uyuttugum zamanlarda oynarım diye telefonuma okey Pr o g ramı yuklemistim. Dün aksam işlerimi bitirip bebeğimin beşiğini sallıyordum. o arada oyunu açtım. online bir oyun. o geldi odaya telefonumu aldı eline sayfa açıktı ben hiçbir Sey yapmadan verdim eline . sora bebeğimi uyuttuktan sonra gittim telefonu istedim beni azarladı git lan basımdan dedi. tamam o zaman bende tv İzleyeyim ozaman dedim beni resmen tahrik edici sözler kulandı. Hıh sunun tipine baktip'ne tipine S.,.. dedi. sonra agazıMI taklit etmeye başladı bende o zaman döndüm bu hareketleri sen sevmezdin ne oldu simdi sen yapıyorsun dedim. kesbe dedi ban Kars'I lk verince edepsiz oldum. bir tokat attı sonra boğazl mı Sıktı nefes alamadım. Karsı koltuğa geçip küfrederek kalklan § baska yerde ağla dedi. Sonra beyimiz suna bak ya erkeklerle ok e y oynuyorum diye. basanaCağım deyince ne dedin diyerek tekmelemeye basladı ' daha gerisi varda çok uzun basanmaya karar vermeye caliyirum. bana akıl verin. çok sinirlidir c Hçbln zam an ben haksızın demez '
neyapayım

Tam uyucaktim konunu okudum.sinirden delirdim resmen.Allahın belası adama bak ya.canim benim nolur sende çocuğum var gibi laflar söyleyip iyice beni dellendirme.sana hiç kimsenin hayvan muamelesi yapmasına izin verme.böyle bir ortamda zaten çocuğun sağlıklı buyuyemez.nolur çekme canim , bak işinde varmış illa bi çözüm bulursun.yıllarını heba etme bu okuze..

BOŞANINNNN,BOŞANINNNN VE BOŞANIN!!!
Ne demek ya embesil diye çağırıp hakaret etmek...Üstüne üstlük şiddet de uygulamış..
Ve siz karar vermeye mi çalışıyorsunuz?Yapmayın Allah'ınızı severseniz,bari bebeğiniz için yapmayın.
Evde saygının kalmadığı yerde her şey bitmişken siz o kadar süre nasıl sustunuz?
Bebeğiniz ve kendi akıl sağlığınız için yapın bunu.

Bu nasıl bi insan böyle şiddet kesinlikle affedilemez. Konuşma tarzı da zaten çok terbiyesiz nasıl katlanıyorsun bu adama daha ne bekliyorsun daha fazla dayak mı ?
çocuğunu büyütme bu pisliğin yanında

Geçen bir yerde gördüm.Çinde mi Japonyada mı ne adamın biri köpek besliyorum diye soyu tükenmek üzere olan bi ayı besliyormuş.Sizde hemen hayvanları koruma derneğini arayın.''İnsan diye evlendim ayı çıktı'' diyin,gelsin alsınlar.Soyu da tükenmez bunların.

Cok üzüldüm yaa.
Sen karar vereceksin devam edip etmemeye. Hala ne yapayim.diye soruyorsan aklinin karisik olmasini saglayan nedenlerin olmali.
Bu da kavgali küs olmadiginiz dönemler iyisiniz demektir...
Allah yardimcin olsun insallah

Ne yapması lazım kesin olarak boşanmaya karar vermeniz için?
Gözünüzün içine bakarak sizi aldatmasını seyretmek mi, yoksa bu şiddeti sokak ortasında yapması mı?
Ya da hiçbiri, bu devran böyle döner mi diyorsunuz...

Arkadaşım bak, bu hayata bir kere yalnızca bir kere geliyorsun.
Emin misin sana bahşedilen bir ömrü böyle çöpe atmaya?
Kocanıza diyecek hiçbir kelimem yok, elimi yoramam öyle bir yabani için.
Benim hakaret etmeyi bile çok gördüğüm adama siz ömrünüzü verip dünyada cehennemi yaşıyorsunuz.
Yazık.

Bu forumda şimdiye kadar hiç boşanın yazmadım, hep bin kere düşündüm ettiğimiz bir kelime belki birşeyler düzelebilecekken bir ailenin dağılmasına, bir çocuğun babasız büyümesine neden olur diye. Ama hayat öğretti ki insan onurunun bu deni kırılması bazen yaşamaktan daha beter diye. Çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hediye onurlu bir yaşam olsun, evladının annesine, eşine el kaldıran bir baba değil. Bir ömür tüketmeden boşanın.

Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum

Siz başka yere taşınmayı düşünmeden önce onu sizin istediğiniz şekilde davranmaya çalıştırmalıydınız. O küsünce özür dilersen yalvarırsan aynılarını yapmayacağını mı zannediyosun? Çalışıyormuşsun da. Ona mahkum musun? En başta o küsünce sen de o konuşuncaya özür dileyinceye kadar kesinlikle kararından dönmeden konuşmayacaktın. Senin istediğin gibi hareket edecekti.. Siz hatalı davranmışsınız. O da bu bana bağlı ne yapsam durur diyor. Geçmiş olsun.

Siddeti bi sekilde ispatliycaksin, vurdugunda darp raporu alsbilirsin, cocugun velayeti zaten sana verilicek o ne yapabilir ki,devlet memuruymus ayi,o yuzden kendisini fazla riske sokamaz,hemen bi avukata git,onlar yol gosterir sana,hic korkma

3 Senedir evlisin ve evlendiğin ilk andan beri seni embesil diye çağırıyor öyle mi? Hakaretler, küfürler ve buna rağmen boşanmak yerine bir de çocuk yaptınız. Şimdi de boşanmakta kararsızsınız. Söyleyecek bir şey yok, hayat sizin hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…