Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Korkuyorum gerçekten korkuyorum ailemden benide kendi ailesini de rezil eder polisler kapıdan eksik olmaz.o çok farklı birisi ailesini nde yardımıyla bebegimi kaçırır.

Valla böyle bir adamı bu devirde arasanız bulamazsınız diyorum kıymetini bilin kaçırmayın....dayaksa dayak, küfürse küfür, hakaretse hakaret bir kadın daha ne ister......Diyorum ve bazen böyle insanlarla hemcins olmaktan utanıyorummmm....

Sanki eşin bunlari bana soyledi. Dellendim bu ne yahu. Öküze bak. Nasil dover seni nasil hakaret eder. Embesilmis. Sensin embesil deseydin.

Düşünme, cabuk kalk ananin evine hemen de boşa. Senin baristirmaya calisanlari dinleme bu ailen bile olsa. Hanzoya bak, nevrim döndü. Sabah sabah cinayet isleyecek potansiyele sahip oldum. Bu ne be. Bu erkek milletinden tiksindim. Burdaki kadinlarin yasadiklarini okudukca. Öküz yaa. Off neyse bozmicam agzimi.

Yeni bir sayfa açacağım belki bana orda yardım edersiniz
Ablacigim,lutfennn ama lutfenn kendine bu işkenceyi yapmaya devam etme. Hepimiz hikâyenin sonunu biliyoruz -sen de dahil-. Derhal uzaklaştırma kararı çıkar darp raporu esliginde. Vücudundaki darp izleri -varsa- geçmeden bu işi hallet. Şeytanın bacağını kirdiginda işin devamı geliyor. Bir cesaretle kurtul bu adamdan. Bir de merak ettiğim bir şey var: Bu elemanlar topluluk içinde nasıl kişiler? Yani sokakta filan gordugumuzde ayırt edici vasıfları var mi bu yaratıkların,yoksa çevresi tarafından sevilen sayılan mahlukatlar mi oluyorlar genelde? Kendimi koruyacağım da...

Böyle birinden niye çocuk yaptınız ki? Koca olamayan adam baba mı olacaktı? Çocuk büyüsün onuda döver.ama sen büyümesini bekleme boşan hemen.

herşeye eyvallah denebilecek bile olsa Şiddet!!! Ayrılamayacak bile olsanız en azından acısını cıkartın.. Şiddete başvurduysa devamı da gelir gibi..Allah korusun..

En iyisi ayrılmak yaşlandıkça şiddetin dozunu artıracak ,
böyle dayakçı ,saygısız sevgisiz ortamdada çocuğada yazık olur en iyisi çocuk kücükkene ayrılmak ,

Ilk evlendiğiniz zamanlarda sizi "embesil " diye Çağıran birinden çocuk yapmak, çok tuhaf!

ayrılmayacaksan
huyunu suyunu bıldıgın adamla anlasmaya ve dayak yememeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…