Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Ne kadar sinirlendim ya. Ne demek ıslıkla embesil diye çağırmak ayakla uyandırmak. Saygısız, psikopat. al bebeğini kaç lütfen. İşin de varmış. Seni tutan ne. Yuva falan yok ortada. Ne yuva kurtarması. İnsan nasıl bu hale gelebiliyor,anlamıyorum sana it gibi davranan birine hala katlanmanın sebebi ne? Celladına aşıklık. Güce mi tapıyosun, mazoşist misin nedir. Bi silkelen.

Ne yapacagın belli tez elden dava ac ve kurtul pislikten allah bundan sonra seni iyilerle karsilastirsn insallah

Bak boyle bi adamla 3 yil evli kalmisin cok bile daha bebegin kucuk yarin birgun annesine surekli hakaret eden siddet bile uygulayan bi adamla buyuyunce ne ozguveni kalcak ne saglikli bi cocuk olcak bunu cocugun icin yap o acizliginden seni cocukla tehdit ediyo zaten bebegini her kosulda sana verirler almasi mumkun degil ki biraz cesaretli ol degisir filan diye kendini kandirma o cocugun.psikolojosonide bozma kimse degismez kendinide cocugununda hayatiniahvettiginle kalirsin acilen mantikli karar ver biraz cesaretli ol yavrun icin

Oncelikle boyle sallapati gozune soka soka yapma bosanacaksin baska yolun kalmamis. Kendini guvenceye al cok konusma adamla yapacagin adimlari hissrtirme once kalacak guvenli bir yer bul olasi tum mesajlari vs kaydet ilerde delil olarak kullanirsin darp raporu al. Bebegi kendi zaten alamaz ama once al cocugunu bi yere cik caktirmadan. Sahitlerini hazirla iyi bir avukat bul. Gerisi de artik kismet.

direkt boşan. bu adamı nasıl çektin sen. hala ne duruyorsun. adamın sana demediği şey kalmamış. devamlı hakaret. resmen kakılmış yapmış seni. sen birde çocuuk yapmışsın bu pisliğe

sen bebek için üzülme. o bebeği aasla adama vermez hakim. bu olanları bize anlattığın gibi hakime anlatsan bebekle beraber tek celsede boşar sizi

Kardesim neden cekiyosun sen bu adami ailen yok mu al yavrunu cek git hickimse kimseyi ezmeye hor gormeye hakki yok ne saniyor o hayvan kendini senide ana dogurmus sende insan evladisin kendini ezdirme bosan gitsin evladinida misler gibi buyutursun

Reactions: anu
Kişiliğini bırak insanlığıni bile kazanmamiş bu insanciktan kurtul..Belli ki 3 sene kendine acımamışşın lütfen şimdi o beşiğinde uyuyan masuma merhamet et ve kurtul..ilerde ilk örnek alacağı kişi sen ve babası olacak çünkü. .Ellerinle mahfetme o yavruyu..

Yani bu durumda ne yapmalıyım diye soruyorsunuz pes doğrusu....
Ben olsam çoktan şikayet edip darp raporu almıştım. Şu an mahkeme yolunu tutmuştum. Hatta hayatım tehlikede de sığınma evine falan git. Çünkü bir de çocuk var. Çocuğu kaçırmaya bile kalkar bu adam.

Ne yapayım demek değil bebek herseyi farketmeden evladiniz için kurtulun o psikopattan. ...derhal ama derhal basınizdan atın. ...Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz. ...hemen harekete geçin çünkü asla duzelmez bu iş! !!!

Adam kalp gözü tadındaki dizilerdeki kötü karakterlere taş çıkarır cidden.

Böyle adamın iyi halini de hiç düşünemiyorum.
Özel günde yemek olarak dayak yediriyor, iltifat olarak da derleme küfürler söylüyordur.

Bir an önce Bebeğini de al o evden Çık, hiçbir şey olmasa bile ailenin yanına git. Ama daha önce darp raporunu almayı ihmal etme.

İlk hatanız böyle bir adamla evlenmek olmus.ikinci hatanız ise böyle bir adamdan çocuk yapmakla...neyse artık zamanı geri döndüremeyeceginiz icin bugünü düşünün.her seyden önce bir insan olduğunuzu unutmayın.

Daha karar asamasindamisin, bu adamla hayatini nasil paylasabilirsin? Ayni yatagi nasil paylasabilirsin? siddete karsi olmama ragmen ben su an tanimadigim bir adama saldirmak istiyorum, ianan aldatilmak bile buakadar assaglayici degil...

ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
o sözü söylediği gün boşanma kararını vermeliymişsiniz,
ama bugüne kadar beklemişsiniz ve de çocuk yapmışsınız
neresinden tutsanız elde kalır.
bebeğinizin hayatını karartmadan şu boşanma kararını verin biran önce

Ne yapayım? Hemen söylüyorum hastaneye gidin ve darp raporu alın sonra gidin şikayetçi olun ve boşanın sürüm sürüm sürundurun yada bırakın Allah ından bulsun size kalmış. Ama boşanın kendinize değer verin siz önemlisiniz kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok.

Uzun sureli hakaret, şiddet ve psikolojik baskı gören insanlarda çaresizlik ve yaşadığına katlanma zorunda olduğu düşüncesi oluşuyor sanırım. Yaşadığın şeylere katlanamam gerektigini biliyorsun ama hareket edemiyorsun. Psikolojide mutlaka bunun bir açıklaması vardır diye dusunuyorum. Boşanmak için adım atamayacağını düşünüyorum bu yaşadıklarına rağmen hala karar asamasindayim diyorsun çünkü. Madem işin var, sağlık güvencen var bir psikologa gitsen tüm bu sıkıntıları anlatsan ve tedavisi varsa olsan, tekrar kişiliğini ayağa kaldırıp ozsaygini edinsen iyi olmaz mı?

Karar vermenizi gerektirecek bir ortam bırakmamış ki kocanız, küfürler etmiş, bi güzel dövmüş, bu adamın sevgisi de bitmiiiş, saygısı da, onun gözünde hiçbir değeriniz yok resmen çöp gibi bişeysiniz. Şuan acıdım size başka bir şey hissettirmedi anlattıklarınız. Ya ömür boyu bu adamı çekip hakaret ve dayak yiyeceksiniz, ya da boşanacaksınız; başka seçenek yok.

ilk evlendigimiz zamanlarda beni evde embesil diye çağırırdi. Uzuldugumu bildiği için.
Baştan beri böyleymiş
Niye devam edip çocukta yaptın ki
Geç değil tabi hala boşanabilirsin, evladın şu an anlamıyor büyüdükçe o sözlerin hepsinin anlamını bilerek babasından işitecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…