Gerçekten bir derdim var ! karar aşamasındayim

Herkes yazmış benim yazmama da gerek yok. Sen zaten biliyorsun napman gerektiğini.. Kendini topla ilk fırsatta boşanma davasını aç. Biraz piskopat bi tip rahat vermez gibi ne yapacağı belli olmaz can güvenliğin zaten yok koruma verseler bile bi cacık olmaz yasalardan, uygulamalardan. Abi, dayı, enişte falan yok mu baban da hastaymış onu karıştırma. Evden giderken yanında biri olmalı diye söyledim.

Açıkcası bende sana karşı saygısı ve sevgisi olduğunu düşünmüyorum. Boşanmanı öneririm ama bazen kadınlar her şeye rağmen sevip umut ederek beklemeyi seçiyor. Bir de çocuğun var. Böyle bir babayla böyle bir aile ortamında ne kadar sağlıklı bir gelişim gösterebilir ki? Çok yönlü düşünmelisin

Isin en kötü tarafı sevmiyorum suan onu.tamam bebeği de al git desede 1 saniye arkama bakmadan koşa koşa kacacam. Ne acı dimi

Isin en kötü tarafı sevmiyorum suan onu.tamam bebeği de al git desede 1 saniye arkama bakmadan koşa koşa kacacam. Ne acı dimi

O zaman hiç durma. Bi şekilde ondan kurtulmaya bak. Süperde mesleğin var şanslısın. Bütün gün evin içinde bunal koca gelsin ve hakaret etsin, ilgilenmesin. Haklısın soğumakta..
Severek mi evlendiniz?

Boyle bir babam vardi.Hepimizi doverdi.Maddi olarak iyiydik.Babamla konusmuyorum.Annem zayifti.Ben ikisini de affedemiyorum
Annem hep ozur dilerdi
Ben oyle degilim edime.Hakaret etmem de ettirmem de.Bir kez yutarsam hep yutmam gerek....
Bir gun sen yada cocugun sakat kalir pnun elinde

Bu erkeklerde egitimsizliktenmi oluyo bunlar yaa..hakaret dayak..nasil bu hale gelebiliyolar benim zihnim almiyo gercekten...bi insanin cocugunun annesine, zayif birisine zarar vermesini anliyamiyorum

giriş ,gelişme ve sonucu okudum.
konu tam boşanmalık. boşanmak için gereken her sebep mevcut.
ama sen bu adamdan boşanmazsın, o yüzden şuraya yorum falan yazıp,konuyu uplatmaya değmez bence.

Bence boşanma, gül gibi yuvan neden dagilsin ki. Ye dayagini, küfrünü . Koca siddetinden öldü diye tv ye cikarsan vah yazık der geçeriz. Çok kızıyorum böyle kadınlara, hala ne yapmalıyım ne demek ya.

bugün bunu yapan yarın daha neler yaparrr canım kardeşimm defolsun gitsin şer.fsiz herif boşanın ....bize içinizden demesi kolay geliyo size diyosunuz anlıyorumm ama nolur sağlıklı düşünmeye çalışınnn...babam anlattığınızın %40ı bi insandır bize bi zararı dokunmuyo (hoş yararıda yok yaaaa) ama anneme eve gelsinn dediğini bırakmazzz esnaflığıda bıraktı siyaset peşinde beyefendi annemin emekleriyle ayakta hala nasıl davranıyo şerefsiz adam annemee..
Bakın dicem o ki çocuğunuzu düşünüp kafanız karışıyosa boşanma konusunda 5 dakika daha düşünmeyinn gidin boşanın...o masum bebeği böyle bi ortamda yetişmeye mahkum etmeyinnn... ilerde oda zaten nefret edicek babasından aklı erince.....lütfenn sağlıklı düşününnnnn....annem evhanımı 3 çocukla muhtaç hissetti kendini yıllarca babama...ama sizin ne güzel mesleğinizde varmış yapmayın nolurrrr... Çocuğunuzu düşününnn...kurtarın onuda KENDİNİZİDE......

Son düzenleme:
şu başından beri sorunlu olduğu belli olan evliliklerde
böyle hanzo eşlerle beraber kalmaya devam etmek neden?
o yavrucak niye bu zulme ortak olsun günah değil mi?
boşanın napacaksınız
düzeleceği de yok, değişeceği de.
en azından 2. ya da 3. sabilerin günahına girmezsiniz.

Arkadaşım madem böyle hanzo bir adamla evliydin neden çocuk işini ertelemedin?
Çaresiz değilsin ama çaresiz olmak işine geliyor. Hayat senin karar senin.

Valla hiç bilmiyorum. Adli tıptan almıştı o onu Hatırlıyorum. Bir de bu dediğim 10 yıl önce oldu yani. Şimdi haydi haydi alır bence.
Alınmasına alınır da bulgularda ne yazıyorlar onu anlamadım. Olmayan farazi şeyler yazıyorlar demek ki. Hafif kızarıklık görmüşse basit şekilde tedavi edilebilir bilmem ne lezyonu vs yazmışlardır. Tutup kolları mor, şurası kesik denmez. Yoksa ben şimdi psikolojik olarak hasta biri olayım gidip şu hakim bana vurdu bana darp raporu verin diyeyim, sonra dava açılsın farazi rapor için o hakim bey ceza alsın ya da bana gıcık olan biri yapsın bunu. Mutlaka vardır yanında tanığı ya da kızarıklığı, izi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…