- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Isin en kötü tarafı sevmiyorum suan onu.tamam bebeği de al git desede 1 saniye arkama bakmadan koşa koşa kacacam. Ne acı dimi
Gözümde kıllı, göbekli bi'hanzo canlandı.
Evet iyiykende çok iyidir ama 3 yılda toplasan 1 yıl etmez.ozel günlerde sürprizler yapar.ama sinirlendiginde gözü hicbirsey görmez. Bebegine karşı çok ilgilidir. Ölür onun için.
Ama beni kirmaktan hiç cekinmez. Hakaret küfür bol bol.hicbirzaman ben hatali yim demez.hep suçlu benimdir.
benim suçum çok fazla hep alttan aldım aman huzur bozulmasın. Aman aileler üzülmesin. Hep ben gittim konuşmaya.hastalik gibi olmuş. Bugün bile ben konuşmak istedim beni odadan kovdu.ben bu evlilik için elimden geleni yaptım ayrılmak istiyorum diyecektim.kesin düzeltmek için gittigimi sanmistir.
Dün gece dayak tan sonra benim tel.karistirmis int.bebeklerin velayeti kime verilir ona bakmistim. Onu görmüş beni çağırdı konuşmak için ben Özür beklerken beni hayvan çağırır gibi ıslık çalarak çağırıyor.(Sabahta ayagıyla itekleyerek uyandırıyor. )Neyse gittim konuşmaya bana telde gördüğünü soruyor evet baktım dedim.bitti artık benim için bu evlilik dedim.seni mahvederim senin ağzından burnundan getiririm diyor.bunlar daha iyi günlerin diyor. Bebeği bırak git dedi asla dedim.
Biliyormusunuz bebegimi vermemek için herşeyi yapar.bunlardan ciddi anlamda korkuyorum
Doktora anlatinca bakmadan yazar raporu.Ben aynen oyle almistimDarp raporu alamam iz yok cunki
bunu avukat arkadaşlar cevap verebilirmi. iz olmasada şiddet var. illa iz olması gerekmez diye biliyorum ben.Darp raporu alamam iz yok cunki
Arkadaşım madem böyle hanzo bir adamla evliydin neden çocuk işini ertelemedin?Siz onu bir tanisaniz ben gitsem burdan ailemin kapısına dayanır. Babam kalp rahatsizi çok korkuyorum. Yada bebegimi bir fırsatta alır gider ailesinin yardımıyla saklar biliyorum kaçırır benden.ben ondan birgün bile ayrı kalamam. Yani bebegim den. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum tam bir araftayim. Çok caresizim. Hiç pişman deilim diyor.bu daha hicbirsey diyor. Aglamaktan gözlerim çıktı.
Kendimden çok korkuyorum bukadar kisiliksiz gurursuz yaşamak istemiyorum.
Evet gerekmiyor. Benim arkadasım tek bir tokat için almıştı. Iz falan yoktu.bunu avukat arkadaşlar cevap verebilirmi. iz olmasada şiddet var. illa iz olması gerekmez diye biliyorum ben.
Bulgularda ne yazıyordu peki?Evet gerekmiyor. Benim arkadasım tek bir tokat için almıştı. Iz falan yoktu.
Konu sahibi duydunmu ize gerek yokEvet gerekmiyor. Benim arkadasım tek bir tokat için almıştı. Iz falan yoktu.
Valla hiç bilmiyorum. Adli tıptan almıştı o onu Hatırlıyorum. Bir de bu dediğim 10 yıl önce oldu yani. Şimdi haydi haydi alır bence.Bulgularda ne yazıyordu peki?
Alınmasına alınır da bulgularda ne yazıyorlar onu anlamadım. Olmayan farazi şeyler yazıyorlar demek ki. Hafif kızarıklık görmüşse basit şekilde tedavi edilebilir bilmem ne lezyonu vs yazmışlardır. Tutup kolları mor, şurası kesik denmez. Yoksa ben şimdi psikolojik olarak hasta biri olayım gidip şu hakim bana vurdu bana darp raporu verin diyeyim, sonra dava açılsın farazi rapor için o hakim bey ceza alsın ya da bana gıcık olan biri yapsın bunu. Mutlaka vardır yanında tanığı ya da kızarıklığı, izi.Valla hiç bilmiyorum. Adli tıptan almıştı o onu Hatırlıyorum. Bir de bu dediğim 10 yıl önce oldu yani. Şimdi haydi haydi alır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?