- 26 Ağustos 2022
- 30
- 21
- 3
- 33
- Konu Sahibi seheryeli4113
-
Mesaj atsam mi bilemedim çocuk seni soruyor diyeEski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
çocuğun mutluluğu için atın bence.Mesaj atsam mi bilemedim çocuk seni soruyor diye
Gelip görmez zaten sadece görüntülü konuşur o kadar ama merak etmeyen birine de söylemek zor geliyorçocuğun mutluluğu için atın bence.
Normalde çok sorardı ama vatsapa giriyor sonuçta nafakayı da yollamış hatta erken yollamış ama çocuğu sormuyorNormalde ihmal etmeyen biriyse belki başına bir iş gelmiştir.
Erkeklerin çoğu böyle sanki çocuk tek kadina aitEski esim 2 haftadir çocuğu ne arıyor ne soruyor çocuk ta kucuk 2.5 yaşında babayı soruyor nerde diyor ayrılalı 6 ay oldu ama insan evladını merak etmez mi başka bi şehirde ama görüntülü konuşmaz mi ne oldu da böyle meraksız oldu anlamıyorum zoruma gidiyor
Adama bir şey olmuş olmasın. İlk defa yapmışsa hemen ceza kesmek olmaz. Bir dürtün bakalımNormalde çok sorardı ama vatsapa giriyor sonuçta nafakayı da yollamış hatta erken yollamış ama çocuğu sormuyor
Sizin iletişiminiz varmı peki? Sizin dikkatinizi çekmek içinmi yapıyor acaba? Siz mesaj atın konuşun istiyor olabilir.Normalde çok sorardı ama vatsapa giriyor sonuçta nafakayı da yollamış hatta erken yollamış ama çocuğu sormuyor
Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artıkAdama bir şey olmuş olmasın. İlk defa yapmışsa hemen ceza kesmek olmaz. Bir dürtün bakalım
İletisimimiz yok zannetmiyorum neden dikkat ceksin ki sadece sevgilisi var ondan dolayı umursamıyor diye düşünüyorumSizin iletişiminiz varmı peki? Sizin dikkatinizi çekmek içinmi yapıyor acaba? Siz mesaj atın konuşun istiyor olabilir.
Bir yandan da yazmak istemiyorum çünkü çocuk alışacak bir de babası yurtdışına gidecek zaten ilgiyi azaltması belki de bundan dolayıÇocuk için yazardım ben olsam, yazık.
Bence de öyle ama siz çocuk için yazın yine de.Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık
Genelde öyle olurBenim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık
Olur mu öyle şey yurtdışında da olsa görüntülü konuşacaklar, konuşmaları gerekli. Çocuğunuza kötülük yapmayın lütfen yazın. Onunda bunu unutmaması gerek o sadece sizin değil onun da çocuğu. Çocuğunun uzulmesine izin vermezdim.Bir yandan da yazmak istemiyorum çünkü çocuk alışacak bir de babası yurtdışına gidecek zaten ilgiyi azaltması belki de bundan dolayı
Belki barışmak için çocuğu kullanıyordur diye düşündüm.Ben olsam yazarım çocuk seni soruyor bir ara istersen diye. Sorumluluğunu yerine getirmesi lazım. Yurtdışına gitse arayıp sormak zorunda.İletisimimiz yok zannetmiyorum neden dikkat ceksin ki sadece sevgilisi var ondan dolayı umursamıyor diye düşünüyorum
Hayatına biri girmesi olabilir, bekar adam artık sonuçta. Ama bu da yurtdışına gitmesi de çocuğunu ihmal etmesi anlamına gelmiyor. Yurtdışına gitse de görüntülü görüşecek çocuğuyla düzenli olarak. Geldikçe görecek. Siz bir defa ulaşın şu kadar gün oldu çocuk huysuzlanıyor müsait olunca bir arar mısın görüşün yaz.Benim düşüncem hayatına biri girdi umursamıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?