Gercekten bir derdim var:-(

sorun annenizin isinden ziyade cocuklariyla acil durumlarda dahi ilgilenmemesi...

bence siz evle ilgili sorumluluk almayi birakin.
asgari duzeyde evin temiz olmasina (kendiniz ve kardesleriniz icin) ozen gosterin yeterli.
kardeslerinizle anneniz yokken ilgilenin ama bunu annenize evdeki buyuk kizin goreviymis gibi hissettirmeyin.
kardesleriniz hastalandiginda da israrla degil, durumu bildiren 1mesaj ve 1-2arama ile sinirlandirin. mesaja da onemli yazin.

nadiren de ona ben ilgilenirim sen gezebilirsin bugun diyin ki siz mecburmussunuz gibi davranmasin.

b surecte onun azarlari vs hic aldiris etmeyin, o nasil ki telefona bakmiyor siz de onun sinirle soylediklerini duymamazliktan gelin.

ona kiyamiyor olabilirsiniz, size hep o bakmis olabilir vs ama bu zaten onun sorumlulugu...
diger cocuklari da dogurmayi bilen bakmayi da bilecek.

Öyle anneye anne demezdim al kardeşlerini çık babaannenin yanına en azından çocuk hastalandığında nasıl davranacağını bilir babanın yaptıklarının arkasına sığınmasın kendisi çekti diye çocuklarıdamı çeksin kusura bakma canım ama mağrifet doğurmak değil hayvanlarda doğurur ne biçim anne bence gözden çıkarmış sizi kusura bakma canım herkesin annesi çekmiştir zamanında kim çekmiyor sen o anneye rağmen çok merhametlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…