- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Babaannenize bunlari anlat ve aranizda kalmasini yoksa boyle olacagini soyle. Sen de daha kucuksun. Baska bir care gelmiyor benim aklima.Babannem zaten tipik bir kaynana. anneme karsi her zaman bizi savunur yemek yapti mi hemen cagirir gelin diye. pek anlasamayiz ama yine de iyidir bunu inkar edemem. yalniz onlara mevzuyu caktirirsam olay babama kadar gider ve sonumuz kotu olur cunku babam cinnet gecirmeye musait bir yapida.onun icin korkuyorum:-(
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogrendim, arkadasiyla icmeye gitmis!
univ okuyorum suanda meslek sahibi olmak icin elimden geleni yapcam yalniz daha 3 senem var bu demek oluyo ki 3 sene daha anne ve babamn eline birakip gidecgm cocuklari:-( annem ortamini cok seviyor surekli ordaki anilarini anlatiyor babama, gicik oluyorumSeni daha fazla üzmek istemem ama hiç bir kadın muhtaç bile olsa gidip oto tamircide çalışmaz. En başta aklına gelmez bir kere oto tamircide gidip çalışmak. Açıkçası benim aklıma başka türlü şeyler geldi ama hiç karıştırmak istemiyorum. Yalnız şunu bilki annenizi kaybetmişsiniz. Kardeşlerinizin anneside babasıda siz olucaksınız. Size tavsiyem mesleğinizi elinize almanızdır zira yarın annenizin ne yapıcağı belli olmaz.
univ okuyorm illa ki meslek sahibi olcam baska yolu yok.. seni de cok iyi anliyorum zor zamanlar gecirmissin ve benden oldukca kucukmussun.. bazen diyorum ben mi abartiyorm acaba diye, cunku sonucta annem o benm icin cok degerli onu coook seviyorum. gunahini almak da istemiyorum ama bi anne boyle yapar mi hic aklim almiyor ya:-(cok üzüldüm cok bu yaşta annelık yapyorsun cok iyı anlyorum seni bende 11 yasmdaydm annem işe gdyordu kardsn 6 yasndaydı abm 12 btn sorumluk bendeydi ama annem mecbur kaldı icin calısyordu yoksa bze cok duskundur agla aglaya gdrdi ise sizı birakyorum diye o yasta yemek ev temzlgı yapar kardsme bakardm ona bsey olcak dye aklım gdrdı sandeyenın ustunde bulasık yıkardm ben 21yasnda nısanlandm annem işten ayrldı o zaman yasadgmı genclıgmı anladm sorumluluk cok zor simdı evlyim ama okumadm ıcn cok pısmanım ne yap et oku pes etme bıgun kardesn sana sensn benim annem sen buyuttun dıycek senın esern olcaklar guclu ol onlarda kendınıde kımseye muhtac etme
İyi aksamlar kizlar. Benim derdim anne ve babamin sorumsuz hareketleri. Yasim 20, ama ruh yasim 60 falan o kadar yoruldum artik.. Her sorumlulugu ustlenmekten onlarin arkasini toplamaktan biktim. 2 tane kardesim var biri ilkokulda digeri daha 4 yasinda iste surekli ikisiyle ben ilgileniyorum tmm ilgilenirim sorun degil ben onlarin ablasiyim ama iste ozellikle ufaklik surekli annemi istiyor hakli olarak.. Babam is icin baska yerde, iki haftada bir geliyo. Annem de calisiyor ama o evde sikildigi icin calisiyor mecbur degil. Hem de calistigi yer oto tamircisi bi suru adamin icinde.. Ordan cikmaz oldu artik! Kucuk kardesim hasta, ben caresine bakamiyorum arabamz var hastaneye goturebilrz iste annemi ariyorum telefonumu acmiyor sabahtan beri, zaten hic bi zaman lazim oldugunda acmadi tlfnu.ama whatsappa girmeyi falan biliyor.. Yemek desen yapmaz, evdeki islere pek elini surmez babam desen hayatimda gordugum en sorumsuz ve kaalesiz insanin teki! Baba annem boyle boyle yapiyor lutfen bi cozum bulalm ben artik cok yoruldm dyorum anneler yapar sen karisma deyip susuyor. Babannemlerde ayni apartmanda ikide bir bana gelip bagirip cagiriyo annen boyle boyle yapiyo ne bicim kadin bu diye surekli ara yerde birilerinden kavga yiyorum cok yoruldum artik ya coook:-(((
ben işim gereği bi çok dükkan geziyorum. bakkalından lüks otellere, fabrikalarından sanayi sitelerine kadar aklınza nereler geliyosa...Seni daha fazla üzmek istemem ama hiç bir kadın muhtaç bile olsa gidip oto tamircide çalışmaz. En başta aklına gelmez bir kere oto tamircide gidip çalışmak. Açıkçası benim aklıma başka türlü şeyler geldi ama hiç karıştırmak istemiyorum. Yalnız şunu bilki annenizi kaybetmişsiniz. Kardeşlerinizin anneside babasıda siz olucaksınız. Size tavsiyem mesleğinizi elinize almanızdır zira yarın annenizin ne yapıcağı belli olmaz.
ben işim gereği bi çok dükkan geziyorum. bakkalından lüks otellere, fabrikalarından sanayi sitelerine kadar aklınza nereler geliyosa...oto yıkama dükkanlarına da gittim, sanayi sitelerine de çok gittim. diyeceğim şu; çay, yemek, temizlik işlerine hep bayanlar bakıyo. işimizi yaparken kimliklere de bakıyoruz, hemen hemen hepsi evli. konu sahibinin annesini savunmak için yazmadım onun hakkında bi yorumum yok ama bu yoldan giderek insanları zan altında bırakmayalım.
İyi aksamlar kizlar. Benim derdim anne ve babamin sorumsuz hareketleri. Yasim 20, ama ruh yasim 60 falan o kadar yoruldum artik.. Her sorumlulugu ustlenmekten onlarin arkasini toplamaktan biktim. 2 tane kardesim var biri ilkokulda digeri daha 4 yasinda iste surekli ikisiyle ben ilgileniyorum tmm ilgilenirim sorun degil ben onlarin ablasiyim ama iste ozellikle ufaklik surekli annemi istiyor hakli olarak.. Babam is icin baska yerde, iki haftada bir geliyo. Annem de calisiyor ama o evde sikildigi icin calisiyor mecbur degil. Hem de calistigi yer oto tamircisi bi suru adamin icinde.. Ordan cikmaz oldu artik! Kucuk kardesim hasta, ben caresine bakamiyorum arabamz var hastaneye goturebilrz iste annemi ariyorum telefonumu acmiyor sabahtan beri, zaten hic bi zaman lazim oldugunda acmadi tlfnu.ama whatsappa girmeyi falan biliyor.. Yemek desen yapmaz, evdeki islere pek elini surmez babam desen hayatimda gordugum en sorumsuz ve kaalesiz insanin teki! Baba annem boyle boyle yapiyor lutfen bi cozum bulalm ben artik cok yoruldm dyorum anneler yapar sen karisma deyip susuyor. Babannemlerde ayni apartmanda ikide bir bana gelip bagirip cagiriyo annen boyle boyle yapiyo ne bicim kadin bu diye surekli ara yerde birilerinden kavga yiyorum cok yoruldum artik ya coook:-(((
annem hep babamdan cekmis gencliginde hayatini yasayamamis o yuzden sizinle ugrasamayacgim ben gezip tozmak istiyorum diyor bir nevi hakli ben ona hic bir zaman gitme gezme demedim cocuklari birakip gidebilirsin ben ilgilenirim diyip arkadaslarinin yanina gonderdim yeri gelince.. ama o suyunu cikardi.. su an kardesim rahatsiz, sanirim kabiz olmus ve de baya ateslendi sabahtan beri agliyor annemi ariyorum ariyorum acmiyor yalniz whatsappa girmis.. babami ben pek gormedim evet, ayni evde yasadigimiz donem bile ben uyuduktan sonra gelip ben uyanmadan gidiyordu. ilgilenemezdi bizimle. yada ilgilenmek istemezdi bilmiyorm. yoruldum artik inanin, kafam kaldirmiyor iki gundur bulasiklara bile el atmadim o kadar biktim ki. simdi annem gelecek, iki dk rahat birakmadin deyip bagirip cagiracak eminim.. of of
bunun icin elimden geleni yapiyorum anladim ki benim kardeslerimden baska kimsem yok. anne baba olmak cebine tomarla para verip sonra saldim cayira mevlam gayira demekse ben istemiyorum boyle aileyiAnnenizin sıkıntısı sadece oto tamircisinde mi geçiyor ? Çok garip gerçekten annen baban çok sorumsuz sana dik durup kaliteli keyifli zaman geçirip , kardeşlerine anne babanın yokluğunu aratmamak düşüyor .
cocuk peydahlamak konusunda ona hic bisi diyemem cunku hep babamin siddetiyle zorbaligiyla olmus yoksa hangi kadin sarhos, les gibi icki kokan biri ile birlikte olmak ister ki? ben anneme sunu anlatamiyorum babamn sucu yuzunden neden surekli bizi eziyo ki? hadi ben neyse, artik buyudum ama diger kardeslerim ne olacak? cocuklarin psikolojisini cok etkiliyor. farkinda degil.. onu surekli suclamak istemiyorum ama durum boyle:-(
univ okuyorm illa ki meslek sahibi olcam baska yolu yok.. seni de cok iyi anliyorum zor zamanlar gecirmissin ve benden oldukca kucukmussun.. bazen diyorum ben mi abartiyorm acaba diye, cunku sonucta annem o benm icin cok degerli onu coook seviyorum. gunahini almak da istemiyorum ama bi anne boyle yapa
r mi hic aklim almiyor ya:-(
Evden habersiz kacmayi dusunuyorm 2 gunlugune bakalim o zaman ne yapacak gorsun ozgurlugucanım kac yasında olursan ol arkadaşlar cevre insanı cok degştriyor babanda yanınızda olmadı icin özgürlüge alışmış sen evlenene kadar böyle devam eder sana güveniyor sorumlulugu tamamen sana bırakmış ihtiyacınz olsa katlan dycem ama evde sıkılıp calışcam demek yanlş okulun btp meslegnı yapana kadar bu boyle üzgunum
Evden habersiz kacmayi dusunuyorm 2 gunlugune bakalim o zaman ne yapacak gorsun ozgurlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?