Siz inandinizmi bunq?ben inanmadim ama cocukmuki?biz hangi devrde yasiyoruz ?kusura bakmayin ama bence sizi kandirmaya calisiyor.simdi kizlari bile zorlamak olmuyor kaldiki erkekBirisiyle tanistim kızlar sohbet muhabbet derken konu ailesine geldi ve ailesini anlatti ailesi sadece kendi istedikleriyle oğullarini evlendirmek istiyorlarmis oda bundan bunaldiğini anlatti ve biz konusmaya devam etikce aramizdaki durumun sevgililiğe gideceğini söyledi hakli olarak çünkü ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ben ona demesemde o dedi bana .Ya bu cocugun daha öncesinden de ciddi görüştüğü olmuş ancak kabul ettirememis aileye buda şimdi diyorki bana ilerde eminim ailem diycekki senle ciddiyete gittikce ya o ya biz ben seni üzemem dedi gayette dürüst konuştu ona inanıyorum bugünde hatta buluştuk o kadar soğuktuki kizlar sebep malum sana yanaşsam nolacak dedi boşa ümit verecem ya ama okadar kötü oldumki dedim ailenle güzelce konusmayi denedinmi dedim defalarca dedi bağırdım küstüm ama sonuç degismedi dedi düşünüyorum kizlar böyle bi aile olabilirmi ya diyorum yoksa yalanmi söylüyor diyorum resmen kafam allak bullak oldu resmen
çook var seni kabul ettirse bile ailesi burnundan getirirBirisiyle tanistim kızlar sohbet muhabbet derken konu ailesine geldi ve ailesini anlatti ailesi sadece kendi istedikleriyle oğullarini evlendirmek istiyorlarmis oda bundan bunaldiğini anlatti ve biz konusmaya devam etikce aramizdaki durumun sevgililiğe gideceğini söyledi hakli olarak çünkü ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz ben ona demesemde o dedi bana .Ya bu cocugun daha öncesinden de ciddi görüştüğü olmuş ancak kabul ettirememis aileye buda şimdi diyorki bana ilerde eminim ailem diycekki senle ciddiyete gittikce ya o ya biz ben seni üzemem dedi gayette dürüst konuştu ona inanıyorum bugünde hatta buluştuk o kadar soğuktuki kizlar sebep malum sana yanaşsam nolacak dedi boşa ümit verecem ya ama okadar kötü oldumki dedim ailenle güzelce konusmayi denedinmi dedim defalarca dedi bağırdım küstüm ama sonuç degismedi dedi düşünüyorum kizlar böyle bi aile olabilirmi ya diyorum yoksa yalanmi söylüyor diyorum resmen kafam allak bullak oldu resmen
Yok öyle olsaydi şunu demezdi görüşmememiz en mantiklisi dediÜmit bağlama ve beklentiye girme diye senle gönül eglendircek sonra ailem seni istemiyor elimden bişey gelmiyor diyip ayrılcak.
Ahanda buraya yazdm
Bana dediği canm görüşmememiz daha mantikliBu yalanla arkadaşımı oyalamıştı ipsizin teki
Sonra daha genç bir kızla çıkıp onunlada evlenmişti
Ben inanmıyorum bunlar erkeklerin klasik yalanlarından
Yok öyle olsaydi şunu demezdi görüşmememiz en mantiklisi dedi
Ben ona evlilik konusunu hiç açmadimki kendi açtı aileyi ilk etapta neden katsinBöyle aile olur evet malesef oluyor. Burada bakılması gereken taraf asıl bu adam. Yeri geldiğinde ailesine hayır diyemeyen adamdan pek hayır gelmez. Kendi kararlarını veremiyor demek ki, bağımlı hala. Ya da işin kolayını bulmuş, kendi istemeyince aileyi öne sürüyor.
Kesinlikle hayır mümkün mertebe uzak duruyor bugün ben elini tuttum sarildim hatta oda sarildi lütfen böyle yapma bidaha dediDemesine rağmen arayip sormak
Mesaj atmak
Imada bulunmak gibi şeyler var mı.
Ay ben bunun aynısını bi Kore dizisinde görmüştüm kız çok bozulmuştuBenim bi arkadaşım evlilik gorusmesi yaptı görücü usulü.ilk gorusmede çocuk ne olur Allah rızası için ailenize ben beğenmedim deyinki benim uzerimdeki baskı kalksın.sevdigim bir kız var ama mutaassıp bulmadiklari için evlatlıktan reddederiz diyorlar ama kalbim onunla ne olur yardımcı olun dedi.ve arkadaşımda durumuna üzüldü ve onun dediği gibi davrandı.sanirim oluyor bu tarz durumlar.
Öyle diyecek tabi öyle diyorlarBana dediği canm görüşmememiz daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?