Gerçekten böyle aileler varmı ya

Dedikleri doğru ise çocuktur büyümemistir kendi kararını veremiyordur, yalan sa da zaten yalancıdır yine olmaz kısaca bulaşma boyle aileler var bizzat yaşadım bencildirler tek dertleri para ya da kendi istedikleridir kendi çocugunun kararına saygı duymayan aile geline hic duymaz...

Ay valla gözüm korktu inanirmisiniz hala nedense inanamiyorum sanki baska sebepler var gibi

Buluşmadan aslinda anlatti hepsini sen üzülceksen aslada yazmam dedi biraz ben istedim işin açigi yuz yüze görüşmeyi ama biz onla arkadasca bile konusamadik sanki karsimda benden nefret eden biri oturdu

Haklisiniz umarim yalan degildir yinede insanlarin hayatlari cok cok değişik valla daha neler duycam bilmiyorumki aile harbi sıkıntı ama biraz bahsetti cok normal degiller

Boşver ya hic bulaşma sonra hayatındaki en büyük pişmanlığın olur 2 3 gün üzülürsün biraz da egon kırıldığı icin üzülürsün sonra unutur gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…