Hadi ya ilgincmis bu durumda ya bunu n ailede cok kati yaslilar diyede kiyamiyor zaten zamaninda bağırmış çağırmış ama yok yani degismiyorlar diyoBenim bi arkadaşım evlilik gorusmesi yaptı görücü usulü.ilk gorusmede çocuk ne olur Allah rızası için ailenize ben beğenmedim deyinki benim uzerimdeki baskı kalksın.sevdigim bir kız var ama mutaassıp bulmadiklari için evlatlıktan reddederiz diyorlar ama kalbim onunla ne olur yardımcı olun dedi.ve arkadaşımda durumuna üzüldü ve onun dediği gibi davrandı.sanirim oluyor bu tarz durumlar.
Sordum burasi zaten küçük yer canim görüşeceği kimse yok ama sosyal medayada meaajlaştiklari cok olmuş hepsini dedi anlatmisti zaten benden saklamadi bisey suanda da dedi zate n baktim sonu bu hep biraktim milletle iletisimide dediİyi de madem ailesinin sözünden çıkamıyor, ne diye kendi kafasına göre kızlarla gezip tozuyor? Neden evlilik konusunu açıyor? Bu adamın sonu belli madem, ailesi kim derse onunla evlenecekse ne diye evlilikten bahsediyor? Belki de aklınca kızları hırslandırmak istiyor. Ben ailene kendimi beğendiririm sevdiririm diye kızlar bunu bırakmak istemeyecek diye düşünüyor. Ne bileyim beyin fırtınası yaptım burdaaman boşverin kafaya takmaya değmez madem bir daha görüşmeyeceksiniz.
Valla canim bunun aile zaten cok normal değil kendi anlatti açık acik ama resmen ağzim açik dinledim inanamadim nebilim ya benle konusmak istemezse istemiyorum der böyle senaryolar yazmiyodur umarimVar cnm var benim kaynanin eltisinin oğlumu acaba oda öğretmen ama annesinin İstediği yle evlenecek kız begenemiyorlar öbür gelin wc ye gitse kapida bekliyor cam cami perdeyi açıp sildigi için dayak yiyor kocasi evde dahi olsa kaynanasi yoksa evde bırakmıyor oda oğluna kendi istediği kişi ile evlendiriyor bunları yazdimki dikkat et diye istiyorsanda araştır bence
Yok canım değilKız sivastasin ogretmenmi o cocuk
O zaman gerçekten ailesinin sözünden çıkamıyor. Yazık kendisine de, evleneceği kıza da. Evliliklerinde de hep ailesinin lafıyla hareket edecekler, hiçbir zaman kendileri bir aile olamayacaklar, öyle görünüyor. Gerçi ona göre bir kız bulurlar zaten muhtemelen. Sessiz sakin, her şeye tamam diyen. Yazık gerçekten inşallah mutlu olur o da , sen de.Sordum burasi zaten küçük yer canim görüşeceği kimse yok ama sosyal medayada meaajlaştiklari cok olmuş hepsini dedi anlatmisti zaten benden saklamadi bisey suanda da dedi zate n baktim sonu bu hep biraktim milletle iletisimide dedi
Ay alemsiniz valla cok güldüm ya cok sekersiniz saolunAy sivasta olunca Bian o sandım kusura bakma eğer o olsaydı tüm sulalesini anlatıp vazgecirecektim
Malesef canim onada üzüldüm ya bi kötü oldum benle olmasada ki olmuyor bunlara dünyayi dar eder aileO zaman gerçekten ailesinin sözünden çıkamıyor. Yazık kendisine de, evleneceği kıza da. Evliliklerinde de hep ailesinin lafıyla hareket edecekler, hiçbir zaman kendileri bir aile olamayacaklar, öyle görünüyor. Gerçi ona göre bir kız bulurlar zaten muhtemelen. Sessiz sakin, her şeye tamam diyen. Yazık gerçekten inşallah mutlu olur o da , sen de.
Ya sorma anne babada çok yasli baba 80 anne 75
Zaten anne baba çok yasli biraz kendilerine köle ariyor bunlar ama çocuğa kıyamıyorum kiözledim simdiden
HaklisinizAilesini ikna etse ne olur?
Kizlarla gezip gezip sonra benimm ailemm bidibidibidiiiiii...
Adam bildiginnnnn ailesinin kuklasi olmus. Hayatin boyunca bunlarla mi ugrascaksin? Bosversene kendi yoluna bak.
Daha görüşmemiz zor canim bugün vedalastik gibi bisey oldu zaten bende ona çildirdim ya kafayi yiycektim nasil kabul ettiremez anlamiyorumkendi sevip istediği kızla evlenmeyi bile başaramayacak kadar sinik, ailesinin tercihlerine saygı duymasını kabul ettiremeyecek kadar öz benliksiz adamın nesine kıyamıyorsun?
ben olsam bana bunları anlatan birinden o an soğurdum.
bildiğin kukla.
sakın bir daha görüşüp aşık olayım falan deme. sürünürsün.
Böyle bir insan sana hic bir sey katmaz. Bunlar ailelerinden habersiz gezmeye bile gidemezler. Aile kuramazlar hep oraya bagimli yasarlar.H
Haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?