Gerçekten böyle aileler varmı ya

Hadi ya ilgincmis bu durumda ya bunu n ailede cok kati yaslilar diyede kiyamiyor zaten zamaninda bağırmış çağırmış ama yok yani degismiyorlar diyo

Sordum burasi zaten küçük yer canim görüşeceği kimse yok ama sosyal medayada meaajlaştiklari cok olmuş hepsini dedi anlatmisti zaten benden saklamadi bisey suanda da dedi zate n baktim sonu bu hep biraktim milletle iletisimide dedi

Var cnm var benim kaynanin eltisinin oğlumu acaba oda öğretmen ama annesinin İstediği yle evlenecek kız begenemiyorlar öbür gelin wc ye gitse kapida bekliyor cam cami perdeyi açıp sildigi için dayak yiyor kocasi evde dahi olsa kaynanasi yoksa evde bırakmıyor oda oğluna kendi istediği kişi ile evlendiriyor bunları yazdimki dikkat et diye istiyorsanda araştır bence

Valla canim bunun aile zaten cok normal değil kendi anlatti açık acik ama resmen ağzim açik dinledim inanamadim nebilim ya benle konusmak istemezse istemiyorum der böyle senaryolar yazmiyodur umarim

O zaman gerçekten ailesinin sözünden çıkamıyor. Yazık kendisine de, evleneceği kıza da. Evliliklerinde de hep ailesinin lafıyla hareket edecekler, hiçbir zaman kendileri bir aile olamayacaklar, öyle görünüyor. Gerçi ona göre bir kız bulurlar zaten muhtemelen. Sessiz sakin, her şeye tamam diyen. Yazık gerçekten inşallah mutlu olur o da , sen de.

Ay sivasta olunca Bian o sandım kusura bakma eğer o olsaydı tüm sulalesini anlatıp vazgecirecektim

Malesef canim onada üzüldüm ya bi kötü oldum benle olmasada ki olmuyor bunlara dünyayi dar eder aile

Ailesini ikna etse ne olur?
Kizlarla gezip gezip sonra benimm ailemm bidibidibidiiiiii...
Adam bildiginnnnn ailesinin kuklasi olmus. Hayatin boyunca bunlarla mi ugrascaksin? Bosversene kendi yoluna bak.

Zaten anne baba çok yasli biraz kendilerine köle ariyor bunlar ama çocuğa kıyamıyorum ki özledim simdiden

kendi sevip istediği kızla evlenmeyi bile başaramayacak kadar sinik, ailesinin tercihlerine saygı duymasını kabul ettiremeyecek kadar öz benliksiz adamın nesine kıyamıyorsun?
ben olsam bana bunları anlatan birinden o an soğurdum.
bildiğin kukla.
sakın bir daha görüşüp aşık olayım falan deme. sürünürsün.

Daha görüşmemiz zor canim bugün vedalastik gibi bisey oldu zaten bende ona çildirdim ya kafayi yiycektim nasil kabul ettiremez anlamiyorum

Belki de sizi istemedi kirmadan nasil halledecegini bilemedi boyle bir sey uydurdu.

Saka gibi.
Sen kalk çocuğunu ezik, sana bagimli, ozguvensiz yetistir. Sonra istediğim biriyle evlensin ve bu sorumlulugu alsin diye bak. Cok beklerler.
Evlat değil mal goruyor bu tip insanlar baktiklarinda.

Kendi durumu için doğrumu söylüyor bilemem ama böyle aileler var
Eşimin sülalesinde severek evlenen bi biz varız bende onlara göre edepsiz falanım
Hep anneleri seçiyor aile eşliğinde tanışıp evleniyorlar
Gelin çarşıya çıksa kv kp den izin alacak
Evine perde seçse onaydan geçirecek
Öyle garip

Madem ailesinin istediği dışındaki biri ile sıkıntı yaşayacak ve kızlara seni üzemem diyecek ' eden tanışıyor? '
Şu erkekleri anlamak güç.. Ailene göre hareket edeceksen baştan et.. Bir arkadaşta açıktı. Neymiş ailesi kapalı imiş.. Evlenmeye yakın kapan dedi.. İnsanın içinden "u.l.n m.l madem ailen kapalı ve eşin kapalı olsun istiyorsun neden açık bayana bakıyorsun" demek geçiyor..
Sallayın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…