Gerçekten böyle aileler varmı ya

Benim ilk erkek arkadaşım böyleydi üniversitede.. Normalde gayet iyiyken eve gidip geldiği hafta bir soğuk olurdu. Annesi istemiyormuş başka memleketten bir kız.. 1 sene bu böyle devam etti. 2 haftalığına eve gittiği bir zaman bana ayrılalım diye mesaj attı, annesi baskı yapıyormuş falan.. Baktım bu şimdiden böyle sorunluysa bir ömür geçmez dedim. Ayrıldık. Bir haftaya kalmadı yalvarmalara başladı, yok işte ben pişmanım annemin baskısıyla öyle dedim vs vs. Ben de biten bitti dedim. kafamda bitirdiysem, mantıklı bir yanı yoksa geri dönmem kararımdan.. Sonra bu çocuk iyice takıntılı oldu, sapık gibi peşimi bırakmadı senelerce.. Bir hafta dön diye yalvaran mesajlar atardı diğer hafta küfürler.. Sonra tekrar ben sinirden söyledim özür dilerim deyip yine yalvarmalar.. Sadece bir kere mesaj atmıştım yaptıkları yüzünden hakkımı helal etmediğimi söylemiştim. Onun dışında yazdığı hiçbir şeye cevap yazmadım. Birkaç sene sonra mesajlar azaldı git gide ve bitti. Çok şükür kurtulmuşum dedim.
Kesinlikle ayrıl. Evleneceği kişiyi ailesi belirleyen birinden sana fayda gelmez.

Ay ben bunun aynısını bi Kore dizisinde görmüştüm kız çok bozulmuştu
Benim arkadaşım çok bozulmadı ama çok şok bi durum oldu tabi.cocugun haline çok üzüldü.birde aslında kendi ailesine karşıda istemiyorum dediğinde kızın babası çok üzüldü hatta eleştirdiler neyini begenmiyorsun diye.yinede gerçeği açıklamadı.biraz sorumluluğu ustlenmis oldu aslında.enteresan olan cocuğun ailesi sürekli neden beğenmedi oglumuzu tekrar dusunmezmi birkez daha goruşseler die ısrar ettiler:) trajikomik bi durum ama atlatıldı bi şekilde.

Hemen topukla canım :) böyle derdim var ama seni istiyorum ama geleceğim çok karanlık ama istiyorum da ama şöyle ama böyle yapıp seni kul köle edecek... aman ha aman! Yol yakınken ver yolu bu densize... derdi varsa çözsün gelsin, aaa bak sinirlendim akşam akşam

Olur olur. Benim arkadasim hakim ve sevgilisi de hakim. Cocugun babasi o kiz kapali degil ben onu almam demis. Cocuk biraz israr edince de ya o ya ben demis. Istemeye de dugunune de gelmem acik biriyle evlenirsen demis. Çocuk suan arkadasima kapan diye baski kuruyor.

Var var kaç kurtar kendini.
Sonra bu ailelerden bdv' ye bir konular açılıyor inanmak istemezsin

Merhaba,

Ben de bu kişinin hayatında başka bir kadın olduğu görüşündeyim ne yazık ki. Aile böyle olabilir tamam ama sanki ben seninle bir takılayım sonra da ailemi bahane eder seni bırakırım havası var gibi. Ne yazık ki çok yakın bir arkadaşımın da başına aynısı geldi. Çocuk arkadaşıma ailem seni kabul etmez dedi ama bir yıl takıldılar sevgililer mi değiller mi belirsiz. Sonra çocuk pat diye ayrıldı ben aileme karşı gelemem diye. Bir ay sonra nikah haberini aldık. Memleketinde zaten bir nişanlısı varmış. Ve evlenmişler. Bazı insanların ne yazık ki ne vicdanları ne de merhametleri yok. Seni üzülmen onun umrunda dahi olmayabilir. Birazcık araştır hayatını ailesini filan. Azıcık stalkla. Bir fikir sahibi ol bence. Aman aman aşkımdan ölüyorum modunda da değilsin. Hoşlanmışsın sadece.

Yani diyor ki ben Şenle evlenmem... Bir erkek birini gercekten evlenmk isteyecek de olmayacak aile bir yere kadar...

Yol yakınken dön derim.
Çok sevse bir yol arar bulur ailesine güzel bir dille anlatmaya çalışır ama bunda hiç bir uğraş yok kısayoldan alakayı kesme yöntemi bulmuş galiba.
Sorun neymiş ki ailesi istemiyor pardon?
Çok saçma ve tuhaf bir durum.
Ayrıca sevgilinin ya gizlediği bir sey var ya da kararsızlığı var senle ilgili ama bana pek mantıklı biri gibi gelmedi.

Böyle aileleri bırak böyle adamlar kaldımı istediğiyle evlenemeyen

Sevgili değilizki şuan biz ya inanin bende anlayamiyorum nasil aile ya

Yok canm yeni tanisiyoruz zaten aşk felan yok

Başkasıyla evlenecek, sonra aile baskısıyla diyecek yerini yapıyor. İstemeyen kimse zorla evlenmez.

Evet var. Ayakları yere sağlam basmayan,ailesine maddi-manevi muhtaç sünepe olan erkekler ailesinin istediği kızla evleniyor.
Ayakları yere sağlam basan,işi gücü yerinde,kişilik sahibi olanlar da canları kiminle evlenmek istiyorsa onunla evleniyorlar.

Başkasıyla evlenecek, sonra aile baskısıyla diyecek yerini yapıyor. İstemeyen kimse zorla evlenmez.
Zaten onun suan dediği şu onlarin dediklerinide ben istemiyorum o yüzdende suan evlenmiyorum bu insan elbetteki evlenecek ya kendi istediğiyle ya da ailesinin benim zoruma giden oyle yanimda mal gibi durdu ya acikca söyle dedim istemiyorsan üzülmem yani sonra bağirdi felan hala anlamiyosun defalarca anlattim keske anltmayaydim dedi ben şuan ondan bi mesaj bekliyorum yazsin bise bnde diycem sen gercekten isteseydin mucadele ederdin bidaha gorusmeyelim derim oda zaten istedigi bu

Güzel ozetlemsissiniz

Valla konu sahibi kardesim icinde olunca sanki hakkaten ne duzgun cocukmus givi gelebilir insana okuyunca oyle gibi.ama disardan bi insan bakinca bence sana oyle dusundurtmeye ve beklentiye sokmamaya calisiyor.mantiken zaten durumu o sekilde olsaydi hiccc seninle bulusmaz gorusmezdi.hem bulusup hemde mazlumu oynuyor gibi geldi bana.

Böyle der ayrılırlar 3 ay sonra başkasıyla evlenirler.Baska sebebi vardır,boşverin.

universiteden mezun olduktan sonra ilk calistigim yerdeki patronum tam da boyle bir adamdi. haftanin 2-3 gunu sabah abisi arardi, kardesini sorardi. patronun odasina bakardim birkac tane bos sigara paketi, bir seyler yenmis, koltukta bir ortu, belli yani gece orada uyumus sabah da erkenden gitmis. tabii ilk is tecrubesizlik vs. olanlari anlayamamistim. sonra orada uzun yillardir calisan birisi anlatmisti adamin hikayesini. bir kizla evlenmek istemis, ailesi karsi cikmis. 30’lu yaslardaki kazik kadar adam intihara bile kalkismis. aile pes etmemis ve adami kendi istedikleri kisiyle evlendirmisler. aile apartmaninda oturuyorlardi, adam eve gitmeyince karisi gelmedigini soyluyor ve onlarda pesine dusuyorlardi. sacma agali dizilerdeki hayatlarin gercek olabilecegini o gun gormustum.

baska bir arkadasimin da gayet iyi giden bir iliskisi vardi, aralarinda hicbir sorun yoktu, seviyorlardi birbirlerini. cocugun ailesi istemedi ve ayrildilar. cocuk amcasinin kiziyla evlendi, ozurlu bir cocuklari oldu. varlikli bir aileydi mal bolunmesin diye cocuklarinin hayatlarini kararttilar yani. cocuk karisini surekli aldatiyor, zavalli kizin da ömru curuyor iste.

boyle insanlarla ugrasilmaz. en basindan bitmesi hayirli olmus bence. evlenseniz bile huzur vermez bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…