Gerçekten böyle aileler varmı ya

Canim bu artik tükenmiş durumda adam gözlerime bakamadiki mümkün mertebe kacti benden artık susuyorum aileme yok diyemiyorum malesef dedi

Boyle aileler var malesef. En.yakin kiz arkadasimin annesi hic bir.damat adayini beenmedi.simdiye kadar. Ha.biz bulacagizda demiyorlar sadece beğenmedik olmazcilar is.ciddilesirsede ya.biz.ya.o noktasina geliyot olaylar. 2 defa oldu ayni sey.ikisinde de arkadaşım da ailesinden vazgecmedi. Simdi cook.mutsuzz

Bana böyle yapan biri vardı. Ailem dışardan kimseyi istemiyor. Karadenizliyiz biz illa karadenizden olcak diyolar. Akrabalarım bile sırt çevirdi bana gibi gibi bi dünya zırvaladı. Meğerse herif evli çocukluymuş

Ucuz atlattım vallahi.. Düşmeyin bu tuzaklara..

Kesinlikle değil biliyorum evlencek elbette hicbirzaman evlenmiycem demiyorki ama ailesinin istediği olacak
İyi de neden milletle gezip tozup umut veriyor? Saçma ya, böyle bir insanla zaten asla evlenilmez. Düşünsene ailesinin sözünden çıkmıyor, of felaket!

Yok canim biliyorum evli felan değil ben inaniyorum onada aileyi aklim almiyor

Ben ona evlilik konusunu hiç açmadimki kendi açtı aileyi ilk etapta neden katsin
İşte vakit kazanıyor demek ki. Siz zaten tüm bunları bilmenize rağmen ayrılmıyorsunuz adamdan. Günü geldiğinde ben demiştim 'AİLEM' deyip gidecek. Şimdi gün geçiriyodur. Tabi bu dışardan görünen tablo. Belki de başkadır durum, onu da biz bilemeyiz.

Yok daha görüşmeycem canim işin acigi benle gönül eğlendircek bişede yapmiyor dürüst oldu tek üzüldüğüm ailesinin davranişi

Yaa of neden böyleler anlam veremiyorum

Hayatını kuracak olan kendi.
Yine onların dediğine gelecekse zaten ana kuzusudur evliliği zehir eder.
O annede kendine full donanımlı pembik köle alacaktır zaten.
Zaten anne baba çok yasli biraz kendilerine köle ariyor bunlar ama çocuğa kıyamıyorum ki özledim simdiden

Yok daha görüşmeycem canim işin acigi benle gönül eğlendircek bişede yapmiyor dürüst oldu tek üzüldüğüm ailesinin davranişi
İyi de madem ailesinin sözünden çıkamıyor, ne diye kendi kafasına göre kızlarla gezip tozuyor? Neden evlilik konusunu açıyor? Bu adamın sonu belli madem, ailesi kim derse onunla evlenecekse ne diye evlilikten bahsediyor? Belki de aklınca kızları hırslandırmak istiyor. Ben ailene kendimi beğendiririm sevdiririm diye kızlar bunu bırakmak istemeyecek diye düşünüyor. Ne bileyim beyin fırtınası yaptım burdaaman boşverin kafaya takmaya değmez madem bir daha görüşmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…