- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Kesinlikle hayır mümkün mertebe uzak duruyor bugün ben elini tuttum sarildim hatta oda sarildi lütfen böyle yapma bidaha dedi
Canim bu artik tükenmiş durumda adam gözlerime bakamadiki mümkün mertebe kacti benden artık susuyorum aileme yok diyemiyorum malesef dediEvet böyle aile çok var. Ama bazıları kararlı davranıp ailesine kabul ettiriyorlar. Ben anlattığınıza göre bu kişide o kararlılığı göremedim siz evlenme niyetiyle görüşüyorsanız vakit kaybetmeyin bence.
Işin açiği zaten daha görüşmem burda bitmesi mantikliZaten böyle diyip adımı sana attiriyorlar.
Sonra devam ediyosun ama son aynı.
Sevinirim böyle mantıklı bir karar alirsanIşin açiği zaten daha görüşmem burda bitmesi mantikli
Kesinlikle değil biliyorum evlencek elbette hicbirzaman evlenmiycem demiyorki ama ailesinin istediği olacakAdam evli ya da nişanlı olmasın? Ne alaka böyle bir şey sonuçta bu adam hiç evlenmeyecek mi?
Var bunda bir iş.
İyi de neden milletle gezip tozup umut veriyor? Saçma ya, böyle bir insanla zaten asla evlenilmez. Düşünsene ailesinin sözünden çıkmıyor, of felaket!Kesinlikle değil biliyorum evlencek elbette hicbirzaman evlenmiycem demiyorki ama ailesinin istediği olacak
Yok canim biliyorum evli felan değil ben inaniyorum onada aileyi aklim almiyorBana böyle yapan biri vardı. Ailem dışardan kimseyi istemiyor. Karadenizliyiz biz illa karadenizden olcak diyolar. Akrabalarım bile sırt çevirdi bana gibi gibi bi dünya zırvaladı. Meğerse herif evli çocukluymuş
Ucuz atlattım vallahi.. Düşmeyin bu tuzaklara..
Yok zaten gezip tozmadik bu ilk bulusmaydi dahasida yok zaten olmazİyi de neden milletle gezip tozup umut veriyor? Saçma ya, böyle bir insanla zaten asla evlenilmez. Düşünsene ailesinin sözünden çıkmıyor, of felaket!
Ya sorma anne babada çok yasli baba 80 anne 75sene 2018 arada hatırlatın
İşte vakit kazanıyor demek ki. Siz zaten tüm bunları bilmenize rağmen ayrılmıyorsunuz adamdan. Günü geldiğinde ben demiştim 'AİLEM' deyip gidecek. Şimdi gün geçiriyodur. Tabi bu dışardan görünen tablo. Belki de başkadır durum, onu da biz bilemeyiz.Ben ona evlilik konusunu hiç açmadimki kendi açtı aileyi ilk etapta neden katsin
Yok daha görüşmeycem canim işin acigi benle gönül eğlendircek bişede yapmiyor dürüst oldu tek üzüldüğüm ailesinin davranişiİşte vakit kazanıyor demek ki. Siz zaten tüm bunları bilmenize rağmen ayrılmıyorsunuz adamdan. Günü geldiğinde ben demiştim 'AİLEM' deyip gidecek. Şimdi gün geçiriyodur. Tabi bu dışardan görünen tablo. Belki de başkadır durum, onu da biz bilemeyiz.
Değil canim %100 eminimBence nişanlı sözlü yada evli
YaaBoyle aileler var malesef. En.yakin kiz arkadasimin annesi hic bir.damat adayini beenmedi.simdiye kadar. Ha.biz bulacagizda demiyorlar sadece beğenmedik olmazcilar is.ciddilesirsede ya.biz.ya.o noktasina geliyot olaylar. 2 defa oldu ayni sey.ikisinde de arkadaşım da ailesinden vazgecmedi. Simdi cook.mutsuzz
Zaten anne baba çok yasli biraz kendilerine köle ariyor bunlar ama çocuğa kıyamıyorum kiHayatını kuracak olan kendi.
Yine onların dediğine gelecekse zaten ana kuzusudur evliliği zehir eder.
O annede kendine full donanımlı pembik köle alacaktır zaten.
İyi de madem ailesinin sözünden çıkamıyor, ne diye kendi kafasına göre kızlarla gezip tozuyor? Neden evlilik konusunu açıyor? Bu adamın sonu belli madem, ailesi kim derse onunla evlenecekse ne diye evlilikten bahsediyor? Belki de aklınca kızları hırslandırmak istiyor. Ben ailene kendimi beğendiririm sevdiririm diye kızlar bunu bırakmak istemeyecek diye düşünüyor. Ne bileyim beyin fırtınası yaptım burdaYok daha görüşmeycem canim işin acigi benle gönül eğlendircek bişede yapmiyor dürüst oldu tek üzüldüğüm ailesinin davranişi
O zaman çekinik bir tip canımDeğil canim %100 eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?