- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi iremerve1990
-
ölçülürken dik dur, başını kaldır...Bir çok yerde boyum ölçüldü hepsinde farklı çıktı hem de 5 cm. Bi şansınızı deneyin başvurup belki orda uzun çıkar. Boy uzatma olayı çok mümkün gelmiyor bana.
Gidince bende bi olctureyim bakim boyumu olsun siz yinede sansinizi deneyinnAh işte bende öyle diyordum.1.62 yim sınırdayım filan diye.geçen arkadaşla konuşunca oh dedim onunki 1.64 çıktıysa benim hadi 2 cm kısa olsun kesin 1.62 yim dedim.ama sağlık ocağında kısa süreli bir şok geçirdim
Eğer omurgalarınız arasında yanlış duruştan dolayı kapanma olmuşsa boyunuz biraz kısalmış olabilir ancak plates ile bu durumu düzeltmeniz mümkün, 33 adet omurdan her birinin arasında 1' er mm açılma mümkünmüş bu da 3,5 cm uzamanızı sağlayabilir.Herkese merhaba.polislik için başvuru yapmayı düşünüyordum.boyumu yıllar önce ölçtürmüştüm 162 çıkmıştı.geçen gün bir daha ölçtürüyüm dedim sağlık ocağında 1.58 çıktım.büyük bir şokgeçirdim.aynı zamanda üzüldüm çünkü gerçekten çok istiyordum.yaşım 28 zaten ilk ve son kez girecektim.şaşırdığım nokta şu oldu çok yakın bir arkadaşımla boylarımız aynı ama onun boyu sınavda 164 çıkmış.benim ondan o kadar kısa olmam mümkün değil.sağlık ocağındaki kadın belki kısalmaya başlamışsınızdır dedi sanki 70 yaşındayım.Dedimki o kadar yaşlı değilim ki kısalmaya başlayayım merak ettiğim şu internetten araştırdım insanın boyu bu yaşta bile uzayabiliyormuş daha doğrusu kemikler esneyerek birkaç santim uzayabiliyormuş.gerçekten böyle birşey var mı yoksa benim hayallerim suya mı düştü.bilgisi olanlar yazsın lütfen.
Evet baya baya fark var en iyisi şansımı denemek sanırımBabam ölçüyor 173 çıkıyorum
Doktor 175
Geçen yıl baska bir doktor 170 ölçtü.
Ben sorana 174 civarı deyip geçiyorum
Bunu çok kişi yazmış yapçam fırsat buldukça belki işe yarar.Pilatesle esneme hareketleri yap canim belki 1-2 cm oynama olur
Şu an en mantıklı bu bence.çünkü evet otururken yürürken hiç dikkat etmiyorum.bence bundan kaynaklı.Eğer omurgalarınız arasında yanlış duruştan dolayı kapanma olmuşsa boyunuz biraz kısalmış olabilir ancak plates ile bu durumu düzeltmeniz mümkün, 33 adet omurdan her birinin arasında 1' er mm açılma mümkünmüş bu da 3,5 cm uzamanızı sağlayabilir.
30 yaşından gun almama şartı var konu sahibi başvurabilir,Zaten yaştan giremezsiniz, 18-25 yaş şartı var.
Kesin omurlar arası kısalmıştır plates şartŞu an en mantıklı bu bence.çünkü evet otururken yürürken hiç dikkat etmiyorum.bence bundan kaynaklı.
https://polisnoktasi.com/2018-kadin-pmyo-basvuru-sartlari-ve-parkuru/30 yaşından gun almama şartı var konu sahibi başvurabilir,
Konu sahibi pomem için başvuracak sanırım pomem de 30 yaşından gün almama şartı var,bu pmyo linkte ki.Arkadaşı da başvurmuş.
Hmm ayrı ayrı demek ki.Konu sahibi pomem için başvuracak sanırım pomem de 30 yaşından gün almama şartı var,bu pmyo linkte ki.Arkadaşı da başvurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?