gerçekten bu kadarda olmaz.....

Zaten sinsi sinsi bu küçük hareketler gıcık eder beni de
Elle tutulur bişey olmadığı için eşine soylesen sen fesat olursun...
Valla nefret billa nefret ama napican işte ogullarini seviyoruz

topluca sıcak denizlere dökseniz olma mı
bulunduğum yerde kudurdum çünkü

kayın validenizin yaptığı ne saçma bişey öyle ya siz ona karşılık veriyorsunuz güzel bir şekilde ama kayınvalidenizde kendisine yakışmayan bir tutumda bulunuyor. bence kayınvalideniz başkasından sizin hakkınızda yanlış bişey duymuş olabilir yapmadığınız söylemediğiniz bişeyi yapmışsınız gibi biiri konuşmuş olabilir belki bana göre yoksa kayın validenin böyle davranması anormal. önceden size nasıl davranırdı? bence kayınvalidenizde sorununuzu konuşun siz konuşmadıkça hep ortada çözümsüz olaylarınızı geri atcaksınız ama tekrar karşınıza çıkıcak o olayınız anlatın annecim bbana niye böyle davranıyorsunuz bir yanlışımımı gördünüz bir kusurummu oldu istemeden sorun bendeyse düzeltebilirim felan ondan sizinle samimi olmasını isteyin :) eğer siz hep bu sorunlarınızı çözmezseniz kayınvalideniz eşinize sizi gizliden şikayet edebilir doldurabilir eşinizle aranız kötü olur Allah muhafaza. kayınvalidenizle sadece ikinizin olduğu bir ortamda başbaşa sorunu konuşun annecim seninle özel bişi konuşmak istiyorum felan gibilerinden. bu arada eşiniz ile kaç senelik ,aylık evlisiniz? kayınvalidenizin sizin ilk gelin olduğunuz zamanlarda davranışları neydi? nasıl bir tutum sergil erdi?

Benim kilerle küsuz bayramda gittim onlarda 2 kere geldi ler bize birinde ikindi sonu geldi ler neyse fazla konusmadim zaten kv de de güya yokmusum gibi davranıyor falan iste bana bi sey soyleyecekse ortaya söylüyor falan neyse ikrami mi falan yaptım bunlar disarda balkonda oturuyor bende aksam oluyor diye hazırlık falan yapıyorum baktim tam yemek vakti kv de iceri gecti vestiyere gidiyor pardesunu almaya çalışıyo gittim aldim tutuacam giysin diye hisimla aldi pardesuyu aşağıya indi kp der de arkasindan neyse gecende yine geldiler saat 9 10 gibi aksam öyle dolaniyorduk sizede ugrayalim dedik falan dediler neyse oturdular ikramimi yaptim saat 00 yi falan gecti esim falan oturuyoruz yine ben yokmusum gibi davranıyor lar hic takmiyorum mutfakla uğraşıyorum yada baska bir sey le bunlar kalacak diye yatak falan hazirladim sonra birden hop kalkip gittiler yine kacar gibi esim kalin falan demedi normalde ısrar eder falan bende dilimde disim arasında kalsaydiniz dedim simdi de bu yolu buldular

canım birkaç söylediğim için buraya kadar geldi olaylar...ben açık sözlüyüm..hatta orda şakayla karışık zelibon kendini dışlanmış hissediyor falan dedim..
ama onlar hata yapılsa bile hiç söylemezlermiş hatası olan anlarmış falan..bana böyle dedi kayınvalidem..

5 yıllık evliyim..ilk ve tek glinim..aslında iyidir aramız..ama arada el olduğumu anlarım hissederim işte....
bazen çok patavatsızca konuşur bazen çok yakın davranır..yani alıştım bu duruma ama bazen biraz mesafenin iyi olacağını düşünüyorum..evine giderim yardım ederim o bana gelir yardım eder..
ben kötülemiyorum zaten..ama çok samimi olup fazla beklentiye girmekte iyi deil işte....

kendi aileniz gibi görmeye çalışmanız hata zaten.onlar kızımız dese de sizi öz kızları gibi görmüyorken siz neden iyilik meleği olasınız?
fazla samimi olmayın ve sorun olsada kayınvalidenizle ve görümcenizle birebir konuşun ağızlarının payını verin.eşinizle bu konuları asla konuşmayın,sizi anlamaz üstüne birde kendi ailesini haklı görür.sinir olduğunuzla kalırsınız.

Tesekkur ederim xcigim cok dusuncelisin der,
patatese gomulmeye devam ederdim:))
Cok da severim ama ustune peynir rendelenmis olcak, sadece ketcap kesmiyo

Sen yinede onlar için eşinle aranı bozma ve insanlar arası iletişimin bütün sorunları çözdüğüne inanıyorum, en güzeli ara konuş kayınvalidenle. Araya soğukluk girerse düzelmesi zor olur canım.

çok samimi olmayın isterseniz ama onun size hissettirdiklerini kırıldığınızı ona anlatın kendinizi fazla üzmeyin siz içinize attıkça daha kötü olursunuz..

Kimsenin evladı olamıyor sonradan insan... kimse kimsenin evladı olamaz... geline 'o bizim evladımız' derler ele karsi.. kendi kızları sözkonusu olunca haksızlığın alasını yaparlar...

çok samimi olmayın isterseniz ama onun size hissettirdiklerini kırıldığınızı ona anlatın kendinizi fazla üzmeyin siz içinize attıkça daha kötü olursunuz..

benim kırıldığımı hemen anlarlar aslında yüzüm düşer bir anda..onlara sorarsan hiç sorun yok..

kesinlikle küslük olmayacak ama ben ona anneme davrandığım gibi davranmayacağım..soğukluk demeyelimde küçük bir mesafe koyacağım...

evet beni anlamıyor hep onları haklı görüyor ve bende çook sinir oluyorum....
ne bileyim daha iyi olur diye düşündüm hep samimi oldum..işten çıkıp giderim oturmaya falan..ama biraz mesafenin iyi olacağına karar verdim...

nekadar ayıp yaptığı hiç yakışıyor mu kaç yaşında kadına....sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun daha fazlasını beklemesinler....
ben bu şekilde olmak istememe ozaman daha huzursuz olurum..hem küs olucam hemde aynı ortamda bulunucam çok zor gerçekten..Allah sabır versin sana..

evet canım haklısın..onlar kırıldığımı anlıyordur sessiz kalırım bir süre..normalde konuşur gülüp eğlenirim şaka yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…