gerçekten bu kadarda olmaz.....

Bence tatile sizinle gelmenin verdiği mahçubiyetle,yük olmamak için çekindiklerinden yapılmış hareketler gibi geldi bana,bi yerde kendi işimizi görelim yük olmayalım istemişlerdir,daha önce başka problemleriniz olmamışsa yanlış anlamış olabilirsiniz,tatilinizin geri kalan zamanlarında muhabbetiniz yakınlığınız nasıldı hep böyle mesafelimiydi,kendilerini geri çekip muhabbet etmiyolarmıydı,eğer böyle değilse yanlış anlamış olabilirsziniz,eğer böyleyse tavırları sanırım daha sizi benimseyememiş olabilirler bu da zamanla aşılacak bi durum,

benim yok ya..öyle kin yada nefret duymuyorum..ama fazla samimiyette iyi olmuyormuş..

ee bee güzelim söyle rahat rahat kvne laf söylettirmeyecektin niye açtın konunu.bilmez misin ne dertliler var.tatil senin adet dönemine rast gelmiş anlaşılan alınganlığın tutmuş.

Insallah öyle olur cnm. Vallah bende mesafe koydum benim esimde ozamanlar cok aileciydi, sonra ayrilma asamasina geldik, ben annemlerde oda annesigilde kaldi. Hamileligimi yeni ogrenmistim ozamanlar. Ve sonra neolduysa bilmiyorum ama akli basina geldi ve simdi cok sukur benim arkamda duruyor. Ama ailesi hala biz biz diye ortaya atiaya calisiyorlar. Koca dedigin ana kuzusu olmamali ozaman hic problem olmaz aslinda. Ama nedense bu herifler evlendikten sonra birden ailelerine duskun oluyorlar.
Sende mesafeni koy, esinede pek yansitma bu konulari ben artik birsey demiyorum mesafemi koydum kendim istedigim gibi hareket ediyorum aramizda cok sukur daha iyi oldu.

aslında bu tarz şeyleri çok yaparlar..tatil parasını onlar verdi zaten mahçup olmazlar kendileri istiyor zaten tatile gitmeyi..
tatsızlık çıkmasın diye ben hep konuştum falan onlarda karşılık verdi gibi..sonra birşey olmamış gibi davranıyorlar..zor yani..bu arada 5 yıllık evliyim..

5 yıldır hiç dank etmedi..ben objektif bir insanım kendi annem babam olsa yanlışsa yanlış derim..ama eşime göre kendi ailesi hiç hata yapmaz...

Eğer hiçbir sorununuz yoksa bazı şeyleri görmezden geleceksiniz o zaman.
Çunku bu anlattıklarınız bence detay eğer aranız iyiyse.

ee bee güzelim söyle rahat rahat kvne laf söylettirmeyecektin niye açtın konunu.bilmez misin ne dertliler var.tatil senin adet dönemine rast gelmiş anlaşılan alınganlığın tutmuş.

:)) laf söyletmiyor demeyelimde yaptığı yanlışları anlattım sadece..
gerçekten iyi niyetli insanlar kayınpederim kayınvalidem etraflarındada çok sevilirler..eli açıktır falan..ama bazı hareketleri lafları gerçekten kötü anlaşılıyor..kötü anlayıncada ben kötü oluyorum ..

Eğer hiçbir sorununuz yoksa bazı şeyleri görmezden geleceksiniz o zaman.
Çunku bu anlattıklarınız bence detay eğer aranız iyiyse.

sadece tatilde yapsalar gene bir derece ama arada yapıyorlar..ama dediğin gibi görmezden gelmek herkesi mutlu edecektir..

Allah daha mutlu etsin inşallah...
bende mesafe koyacağım...

canım o zaman seni böyle dışlıyorlarsa aranıza mesafe koyuyorlarsa sende istedikleri ver ve mesafeni koru, 5 yıl az değil.fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler zaten,fazla içli dışlı olup canınız sıkılacağına,mesafeli olmakta fayda var,

Allah daha mutlu etsin inşallah...
bende mesafe koyacağım...
birlikte yazlığa gitmeyi anlıyorum ama, otel tatilini gereksiz buluyorum. keşke baştan bunu kabullenmeseydiniz. sonradan konmuyor o mesafeler bence.
ben eşimle ve kızımla her şeyden herkesten uzaklaşmak istiyorum. eşimin ailesi,kendi ailem, arkadaş eş dost.. kırılır mı incinir mi memnun olur mu diye düşünmek istemiyorum kimseyi tatilde. yemeğe birlikte gidelim, dondurma yiyelim, odada kalalım, yok gece çıkalım... bunların hepsini düşünmek zorunda kalmak çok sıkıcı bence.koca bir sene birkaç gün.. dinlenelim di mi:)
hatta ben telefonumda 3gyi bile açmıyorum.

kesinlikle birazda olsa mesafe koymalıyım..koymak gerekiyormuş...

2 haftalık tatilin 1 haftası onlarla bir haftası başbaşa tatile gidiyoruz..eşimin ailesiyle gittiğimiz tatillerde genelde ev tutuluyordu..ama ben bu sefer 6 kişi olacağımız için ya 2 banyolu ev yada ayrı otel yada pansiyon dedim..gerçi böyle çok güzel oldu yarım pansiyon otel ne yemek derdi ne banyo derdi nede temizlik derdi oldu...ev tutulsaydı ben tatilden çok temizlik yemek bulaşıkla falan uğraşırdım..

Banada sanki rahat degilmissiniz gibi geldi ya da onlar oyle goruyordur veya daha once terslediyseniz bi konuda cekiniyorlardir :/

Gerizekaliya bak ustune alinmiyomus kaynanasi bisey diyince. Allahim boyle insanlari elimin tersiyle cakmak istiyorum bitane

evet canım bende üzüldüm..bütün iyi niyetim gitti inanki...

İşte bende buna kızıyorum jelibon..Abi trip yapmayın varsa bir derdiniz söyleyin, şu hatan var buna kızdım deyin ama lütfen tripcan gibi, ergen gibi davranmayın. Bende ablamın eşine kızgınım koca adam trip atıyor ya soğuyorum ondan sonra arayı düzeltmeye çalışıyorlar. Delikanlı olun açık olun hatta patavatsız olun başımın üzerinde yeriniz var ama nolurrr tirp atmayınSizin canınızı sıkanda bu işte. Varsa sorun konuş dimi. Kaç tane yüzünüz var yahu Takılma kardeş ve aç telefonu ney bu yaptığınız diye hesap sor, ne diyecekler bakalım sende tripe aynı şekilde karşılık verme. Karşında ki kıvırsa da sen rahatlarsın tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…