gerçekten bu kadarda olmaz.....

aman rahat olup bunaltmasınlardan iyidir
gereksiz yere eşiniz ile kavga etmişsiniz
eğer eşinizi gaza getirmek için yapmıyorlarsa yani her zaman böyleyseler
hiç üzülmeyin keyfini çıkarın

Benim anlamadığım ailesiyle görüşsünde onlarla neden tatile gidiyor para imkanları mı yok , onca kalabalıkta nasıl dinleniyor ,tatil yapıyor , bu erkekleri anlamak zor
eşim her sene ailesini tatile götürüyor..görümcem ilk kez geldi..

Benim anlamadığım ailesiyle görüşsünde onlarla neden tatile gidiyor para imkanları mı yok , onca kalabalıkta nasıl dinleniyor ,tatil yapıyor , bu erkekleri anlamak zor

bütün masrafları eşimin ailesi karşılıyor..maddi olarak sıkıntı yok...ama eşim götürmesse tatile gidemezlermiş...

aman rahat olup bunaltmasınlardan iyidir
gereksiz yere eşiniz ile kavga etmişsiniz
eğer eşinizi gaza getirmek için yapmıyorlarsa yani her zaman böyleyseler
hiç üzülmeyin keyfini çıkarın

arada yapıyorlar işte...ama genel olarak iyidirler...artık el olduğumu unutmamam lazım...
ama eşime yansıtmamam lazım çok haklısın..

ne kadardır evli olduğunuzu merak ettim? Bu arada dışarıya seni anlı şanlı tanıtıpta yanında kimse yokken sana kötü davranışlarda bulunmaları tam bir kaynana görümce hareketi Allah ıslah etsin onları diyorum

Yani sen eşinle başbaşa tatil yapamıyacaksın ailesi ölünce mi yapacaksın senin fikrinde önemli değil bunları çekmek zorundasın , evlilikte ortak kararlar alınır ama bu resmen ailesi tarafından dayatma
bütün masrafları eşimin ailesi karşılıyor..maddi olarak sıkıntı yok...ama eşim götürmesse tatile gidemezlermiş...

Yani sen eşinle başbaşa tatil yapamıyacaksın ailesi ölünce mi yapacaksın senin fikrinde önemli değil bunları çekmek zorundasın , evlilikte ortak kararlar alınır ama bu resmen ailesi tarafından dayatma

yok canım 2 haftalık iznin 1 haftası onlarla 1 haftası başbaşa...öyle olmasa kabul etmezdim..

5 yıllık evliyim canım...aslımda iyi insanlar gerçekten..ama arada el olduğumu hissediyorum işte...

5 yıllık evliyim canım...aslımda iyi insanlar gerçekten..ama arada el olduğumu hissediyorum işte...

5 yıllıkta evliymişsiniz hala sizi niye tam sindiremedi acaba neden çekemiyorlar merak ettim Uzattığınız ıslak mendili almamak çocuğun ayağının sizin üstünüze gelmemesi için çekmesi falan ne bileyim sanki size dokununca vücutları kabuk bağlayacakta çirkinleşecekler gibi çekiniyorlar sizin el attıklarınızdan garip

zaten bende bunu anlamadım...yaptığı çok ayıp geldi..sanki benim birşeyimi alınca ben kızıcam falan...
yapacak tek şey mesafeli olmak...yani oda bana birşey verdiğinde bende var gerek yok falan derim ne bileyim öyle işte..

Haklısınız bende sizin gibi düşündüm direk, bencede öyle yapın bir nevi kısasa kısas

sagol eşimi semesem yuvamı düşünmesem sabredemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…