eşim her sene ailesini tatile götürüyor..görümcem ilk kez geldi..
Benim anlamadığım ailesiyle görüşsünde onlarla neden tatile gidiyor para imkanları mı yok , onca kalabalıkta nasıl dinleniyor ,tatil yapıyor , bu erkekleri anlamak zor
aman rahat olup bunaltmasınlardan iyidir
gereksiz yere eşiniz ile kavga etmişsiniz
eğer eşinizi gaza getirmek için yapmıyorlarsa yani her zaman böyleyseler
hiç üzülmeyin keyfini çıkarın
bütün masrafları eşimin ailesi karşılıyor..maddi olarak sıkıntı yok...ama eşim götürmesse tatile gidemezlermiş...
Yani sen eşinle başbaşa tatil yapamıyacaksın ailesi ölünce mi yapacaksın senin fikrinde önemli değil bunları çekmek zorundasın , evlilikte ortak kararlar alınır ama bu resmen ailesi tarafından dayatma
ne kadardır evli olduğunuzu merak ettim? Bu arada dışarıya seni anlı şanlı tanıtıpta yanında kimse yokken sana kötü davranışlarda bulunmaları tam bir kaynana görümce hareketiAllah ıslah etsin onları diyorum
5 yıllık evliyim canım...aslımda iyi insanlar gerçekten..ama arada el olduğumu hissediyorum işte...
5 yıllıkta evliymişsiniz hala sizi niye tam sindiremedi acaba neden çekemiyorlar merak ettimUzattığınız ıslak mendili almamak çocuğun ayağının sizin üstünüze gelmemesi için çekmesi falan ne bileyim sanki size dokununca vücutları kabuk bağlayacakta çirkinleşecekler gibi çekiniyorlar sizin el attıklarınızdan garip
zaten bende bunu anlamadım...yaptığı çok ayıp geldi..sanki benim birşeyimi alınca ben kızıcam falan...
yapacak tek şey mesafeli olmak...yani oda bana birşey verdiğinde bende var gerek yok falan derim ne bileyim öyle işte..
Haklısınız bende sizin gibi düşündüm direk, bencede öyle yapın bir nevi kısasa kısas
aynen canım bakalım böyle denicem nasıl olacak..
:))) saol canım...yapı olarak çok sıcak kanlı biriyimdir...inşallah başarırım...Şimdiden kolay gelsin sana canım
sagol eşimi semesem yuvamı düşünmesem sabredemezdimnekadar ayıp yaptığı hiç yakışıyor mu kaç yaşında kadına....sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun daha fazlasını beklemesinler....
ben bu şekilde olmak istememe ozaman daha huzursuz olurum..hem küs olucam hemde aynı ortamda bulunucam çok zor gerçekten..Allah sabır versin sana..
:))) saol canım...yapı olarak çok sıcak kanlı biriyimdir...inşallah başarırım...
sagol eşimi semesem yuvamı düşünmesem sabredemezdim
biliyor annesini ama annem işte atacak degilim senden geçemiyom geçemem diyorinşallah eşinde kıymetini biliyordur canım..
biliyor annesini ama annem işte atacak degilim senden geçemiyom geçemem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?